Bazı kadınlar...

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Slm... Bazı kadınlar diyorum kendine aşırı güveniyor bu tabiiki iii bişey ama benim dediğim konu özellikle erkekler konusunda ben bunu ayarlarm onda ne varmış... Uzuyor gidiyor özellikle cevremde cok var bunlardan herşeyim işve cilve naz niyaz olduğu düşüncesindeler bende hiçbir zaman bu düşüncede olmadım olsamda beceremem yapım gereği 2 ilişkimde hüsranla bitti 1.aldatma diğeri sebepsiz yere anlamıyorum gercektenn doğrumu sizde mi bu düşüncedesinz ya da ben şunu ayarlarım dediğiniz ve ayarladığınz oluyor mu bu işin doğrusu nedir

Benim herşeyim aklım, vijdanım, insanlığım.

Ayarlamak nedir yahu. Kelime anlamıyla zaten bende kurmak-bişeyleri bilinçli olarak yönlendirmek anlamı çağrıştırıyor.

Oysa ilişki sadece aşk durumunda olmalı.
Aşk ise bambaşka bir boyut... Hesaba kitaba yer olmaması gereken, içten geldiği gibi yaşanması gereken...

Ayarlamak, ayartmak başka şeydir aşk, sevgi başka şey.
Azicik curetkar ve ortalama tipi olan butun kadinlar hemen hemen her erkegi ayarlayabilir. 👍 Millett aaaç aç, yakisiklilari bile aaç.
Bu demek degil ki ayartilan her erkekle harika ilişki olacak...
İlişkiyi surdurmek başlatmaktan daha zor ☺

Slm... Bazı kadınlar diyorum kendine aşırı güveniyor bu tabiiki iii bişey ama benim dediğim konu özellikle erkekler konusunda ben bunu ayarlarm onda ne varmış... Uzuyor gidiyor özellikle cevremde cok var bunlardan herşeyim işve cilve naz niyaz olduğu düşüncesindeler bende hiçbir zaman bu düşüncede olmadım olsamda beceremem yapım gereği 2 ilişkimde hüsranla bitti 1.aldatma diğeri sebepsiz yere anlamıyorum gercektenn doğrumu sizde mi bu düşüncedesinz ya da ben şunu ayarlarım dediğiniz ve ayarladığınz oluyor mu bu işin doğrusu nedir

hedef ''ayarlamak'' sa' demek!
ama amaç aşksa, mutluluksa huzursa her ''ayarlayan'' bunları bulamayabilir.

Ayarlamak, ayartmak başka şeydir aşk, sevgi başka şey.
Azicik curetkar ve ortalama tipi olan butun kadinlar hemen hemen her erkegi ayarlayabilir. 👍 Millett aaaç aç, yakisiklilari bile aaç.
Bu demek degil ki ayartilan her erkekle harika ilişki olacak...
İlişkiyi surdurmek başlatmaktan daha zor ☺

Hem aç hem kısa süreli olacağını bise de olsa haz odaklı yaşıyor.
Ne var böylesini ayartmaya.. maharet mi sanki?

Hem aç hem kısa süreli olacağını bise de olsa haz odaklı yaşıyor.
Ne var böylesini ayartmaya.. maharet mi sanki?

Yani her ilişki yasadigimiz insanla evlenmeyi dusunerek baslamiyoruz sonucta. Erkekler asiri secici degiller genelde.
Onu yapmam, suraya gelemem, şu saatte gideyim vs demeyen bir kadin buldular mi daha ne istesinlerdi 😁😁

Benim yakin bir arkadasim sevişirken yatakta evlenme teklifi aldigini anlatmisti, cook asikti adamcagiz. Tabi ki o teklif yatakta kaldi 😬 Dedigim gibi hevesten kaynakli bir süre adami tutarsin aklini da alirsin ama uzun ömürlü olmaz.

Ayyy bu cümleleri erkekler kursa ( ayarlamak,onda ne varmış vs..) ağzının ortasına yapıştırırız değil mi ?kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri yapmayın kimseye. Işve cilve de bir yere kadar. Geçin onları.

Ayarlamaktan kasıt ne o önemli. Evet bir süre ilgisini çekebilirsiniz işve nazla. Sevişmek için iyi bi hedef. Özgüven bir çok şeydir. Gerçekten özgüvenliyse kendine bağlayabilir. Ama erkekleri sadece seks düşkünü mal çocuklar olarak görüp, çakal heriflerin oyuncağı oluyo bu tipler. Bu özgüven değil.

Bkz. Cinselliği kullanarak karşısındakini baştan çıkaracağına emin olan kişi.

Evet bende öyleyim erkekleri basit canlılar olarak gördüğüm için ama onlara değer verip göklere çıkartmayınca benim tarzım kadınlar kıymetli oluyor ha işve cilve dersen bende de yok ama ben ne istersem o olucak işine gelmezse kapı orda davranışım erkekler üzerinde çok etkili bu kadar büyütmeyin gözünüzde erkekleri ve diğer kadınların ne yaptığını umursamayınca herşey daha kolay bu hayatta

Yani her ilişki yasadigimiz insanla evlenmeyi dusunerek baslamiyoruz sonucta. Erkekler asiri secici degiller genelde.
Onu yapmam, suraya gelemem, şu saatte gideyim vs demeyen bir kadin buldular mi daha ne istesinlerdi 😁😁

Benim yakin bir arkadasim sevişirken yatakta evlenme teklifi aldigini anlatmisti, cook asikti adamcagiz. Tabi ki o teklif yatakta kaldi 😬 Dedigim gibi hevesten kaynakli bir süre adami tutarsin aklini da alirsin ama uzun ömürlü olmaz.

İşte bunkar hep çok AŞktan :)))
Ben onların olmayan akıllarına.....................

İyi de pisliğe konan sinek zaten çok olur.Önemli olan bir insanın kendisine gönül vermesini ve değerli kutsal kadın yerine koydurabilmesidir. Diğerlerine zaten erkekler konmaya hazır!

Back
X