- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Slm... Bazı kadınlar diyorum kendine aşırı güveniyor bu tabiiki iii bişey ama benim dediğim konu özellikle erkekler konusunda ben bunu ayarlarm onda ne varmış... Uzuyor gidiyor özellikle cevremde cok var bunlardan herşeyim işve cilve naz niyaz olduğu düşüncesindeler bende hiçbir zaman bu düşüncede olmadım olsamda beceremem yapım gereği 2 ilişkimde hüsranla bitti 1.aldatma diğeri sebepsiz yere anlamıyorum gercektenn doğrumu sizde mi bu düşüncedesinz ya da ben şunu ayarlarım dediğiniz ve ayarladığınz oluyor mu bu işin doğrusu nedir
Ayarlamak, ayartmak başka şeydir aşk, sevgi başka şey.
Azicik curetkar ve ortalama tipi olan butun kadinlar hemen hemen her erkegi ayarlayabilir.Millett aaaç aç, yakisiklilari bile aaç.
Bu demek degil ki ayartilan her erkekle harika ilişki olacak...
İlişkiyi surdurmek başlatmaktan daha zor ☺
Hem aç hem kısa süreli olacağını bise de olsa haz odaklı yaşıyor.
Ne var böylesini ayartmaya.. maharet mi sanki?
[/QUOTE
Hem aç hem kısa süreli olacağını bise de olsa haz odaklı yaşıyor.
Ne var böylesini ayartmaya.. maharet mi sanki?
Evet bende öyleyim erkekleri basit canlılar olarak gördüğüm için ama onlara değer verip göklere çıkartmayınca benim tarzım kadınlar kıymetli oluyor ha işve cilve dersen bende de yok ama ben ne istersem o olucak işine gelmezse kapı orda davranışım erkekler üzerinde çok etkili bu kadar büyütmeyin gözünüzde erkekleri ve diğer kadınların ne yaptığını umursamayınca herşey daha kolay bu hayattaSlm... Bazı kadınlar diyorum kendine aşırı güveniyor bu tabiiki iii bişey ama benim dediğim konu özellikle erkekler konusunda ben bunu ayarlarm onda ne varmış... Uzuyor gidiyor özellikle cevremde cok var bunlardan herşeyim işve cilve naz niyaz olduğu düşüncesindeler bende hiçbir zaman bu düşüncede olmadım olsamda beceremem yapım gereği 2 ilişkimde hüsranla bitti 1.aldatma diğeri sebepsiz yere anlamıyorum gercektenn doğrumu sizde mi bu düşüncedesinz ya da ben şunu ayarlarım dediğiniz ve ayarladığınz oluyor mu bu işin doğrusu nedir
Yani her ilişki yasadigimiz insanla evlenmeyi dusunerek baslamiyoruz sonucta. Erkekler asiri secici degiller genelde.
Onu yapmam, suraya gelemem, şu saatte gideyim vs demeyen bir kadin buldular mi daha ne istesinlerdi
Benim yakin bir arkadasim sevişirken yatakta evlenme teklifi aldigini anlatmisti, cook asikti adamcagiz. Tabi ki o teklif yatakta kaldiDedigim gibi hevesten kaynakli bir süre adami tutarsin aklini da alirsin ama uzun ömürlü olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?