- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
- Konu Sahibi moveon1881
Estağfirullah lütfen özür dileyin diye yazmadım asıl ben özür dilerim sizi zor durumda bıraktımÇok özür dilerim bilmeden yazdım özrümü kabul edin lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfirullah lütfen özür dileyin diye yazmadım asıl ben özür dilerim sizi zor durumda bıraktımÇok özür dilerim bilmeden yazdım özrümü kabul edin lütfen.
Benimkinin de sesi fena. Bazen konuşma başkasıyla diyesim geliyor. Amaan işte kuruntu, milletin işi gücü yok bizim.kocamiza mi sarkacak![]()
Allah muhabbetinizi bozmasınCok seviyoruz demek, esim bana zaten diyor neyimi beyeniyorsun hala sasiyorum diyor
Kendinde göbek var diye özgüveni yerle bir
ama ben onun kirpigine kadar asigim, sanki dünyada baska erkek yok
Napalim evlilik cok güzel![]()
Estağfirullah lütfen özür dileyin diye yazmadım asıl ben özür dilerim sizi zor durumda bıraktım
Ben eşime bakanlardan çok eşim bakarsa kafasını kırmak istiyorum
kim bakarsa baksın eşime çokta umrumda sanki
Ben değilde bekar kızlar brad pitt görüyor kocamı bi salınnn kocamı dıye bagırasım geliyorBirisine birgun dalıcam bakalım piyango kime vurucak
Mecbur bırakıyorlar eşim evliyim diyormuş kız hala numara verme peşinde en sonunda beni götürdü işe kızla göz göze geldim zor tuttum kendimi birdaha yanaşmadı eşimeIste bu yüzden diyorum edepli olun yahu, dayagin nereden gelecegi belli olmaz![]()
meleqimm1 mesela, nereden aklina gelir
![]()
![]()
Mecbur bırakıyorlar eşim evliyim diyormuş kız hala numara verme peşinde en sonunda beni götürdü işe kızla göz göze geldim zor tuttum kendimi birdaha yanaşmadı eşime
Benim kocamın yaninda brad pitt kim oluyo acaba![]()
![]()
Birazda sizden kaynaklı olabilir samimiyseniz kıskanırlar tabi eşlerine söz geçirmeleri daha iyi ama sizde kendinizi fazla prenses yapmayin:)Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Adam kaçıyorum diyor ama heryerden önüme cıkıyorlar diyor. Evli olduklarını bildiği halde yapışıyorlar.Bizim ki uyarırsa tam uyarır ortalık karısır kımse tutamaz oyuzden ben halledıyorum kızlar çıkısını verıyorla hemenBak bu konuda sana is düsmez esin öyle bir tavir koyar ki esine yaklasamaz
Sert ciksin esin, ya da benim esimin taktigi su, konusmayi duymaz ,kizlari da görmez, insanlara ben var miyim gibi felsefik sorular sordurmaya yöneltir![]()
![]()