Bazı kadınların kocalarını Brad Pitt sanması..!!

Benimkinin de sesi fena. Bazen konuşma başkasıyla diyesim geliyor. Amaan işte kuruntu, milletin işi gücü yok bizim.kocamiza mi sarkacak 😁

Cok seviyoruz demek, esim bana zaten diyor neyimi beyeniyorsun hala sasiyorum diyor
Kendinde göbek var diye özgüveni yerle bir
ama ben onun kirpigine kadar asigim, sanki dünyada baska erkek yok
Napalim evlilik cok güzel :KK36:

Cok seviyoruz demek, esim bana zaten diyor neyimi beyeniyorsun hala sasiyorum diyor
Kendinde göbek var diye özgüveni yerle bir
ama ben onun kirpigine kadar asigim, sanki dünyada baska erkek yok
Napalim evlilik cok güzel :KK36:
Allah muhabbetinizi bozmasın 😍

Ben değilde bekar kızlar brad pitt görüyor kocamı bi salınnn kocamı dıye bagırasım geliyor 😀😀 Birisine birgun dalıcam bakalım piyango kime vurucak

Ben değilde bekar kızlar brad pitt görüyor kocamı bi salınnn kocamı dıye bagırasım geliyor 😀😀 Birisine birgun dalıcam bakalım piyango kime vurucak

Iste bu yüzden diyorum edepli olun yahu, dayagin nereden gelecegi belli olmaz :D :D meleqimm1 mesela, nereden aklina gelir :D :D

Iste bu yüzden diyorum edepli olun yahu, dayagin nereden gelecegi belli olmaz :KK70: :KK70: meleqimm1 mesela, nereden aklina gelir :KK70: :KK70:
Mecbur bırakıyorlar eşim evliyim diyormuş kız hala numara verme peşinde en sonunda beni götürdü işe kızla göz göze geldim zor tuttum kendimi birdaha yanaşmadı eşime

Benim kocamın yaninda brad pitt kim oluyo acaba :KK68: :KK37::cool:

Mecbur bırakıyorlar eşim evliyim diyormuş kız hala numara verme peşinde en sonunda beni götürdü işe kızla göz göze geldim zor tuttum kendimi birdaha yanaşmadı eşime

Bak bu konuda sana is düsmez esin öyle bir tavir koyar ki esine yaklasamaz
Sert ciksin esin, ya da benim esimin taktigi su, konusmayi duymaz ,kizlari da görmez, insanlara ben var miyim gibi felsefik sorular sordurmaya yöneltir :D :D

Mesafeli durursanız kıskanan falan da olmaz. Tek bir vakadan bahsediyor olsanız karşı tarafın gereksiz paranoyasından kaynaklı olabilir diyeceğim ama sanırım tek bir kişiden bahsetmiyoruz. Davranışlarınızı biraz gözlemleyip mesafe ayarlaması yapmanızı öneririm.

Kabahat kimse biliyor musunuz? Kişilere kadın/erkek olarak değil de "insan" gibi davranan bizlerde.

Başıma benim de yıllar önce şöyle bir şey geldi.
Maddi durumu kötü bir erkek tanıdığım vardı. Birisi bunun elektronik bir cihazına zarar verdi. (Kız arkadaşı umursamadı ve gitti bu arada). Çocuk ağlamaklı bir şekilde üzülünce, ben de uzuca tamir ettirmesi konusunda ve zararını tahsil etmesi konusunda yardımcı oldum.

O gün o iş halloldu. Sonra ne olsa beğenirsiniz. Bunun kız arkadaşı olacak hanım kızımız, sevgilisinin başının etini yemiş. Ben erkek arkadaşından hoşlanıyormuşum. Bunu arkadaş ortamında başkalarına da dillendirip dedikodumu yapmış. Çocuk da hiiiiç tipim değil, anlatamam. 🤦🏻‍♀️

Daha başıma neler geldi bu tipler yüzünden. Yani merhametin, kibar bir insan olmanın, mükâfatı bu arkadaşlar. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Sevgili kadınlar kulübü hanımları çalıştığım iş yeri maalesef erkek sayısının fazla olduğu bir yer..
Çok şükür iş arkadaşlarım tarafından büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama eşlerinin yersis kıskançlıkları bana çok enteresan geliyor.
Ailece görüştüğüm iş arkadaşlarım da var tabi hepsi böyle değil..
Böyle durumlarda sizin tepkiniz ne oluyor.
Birazda sizden kaynaklı olabilir samimiyseniz kıskanırlar tabi eşlerine söz geçirmeleri daha iyi ama sizde kendinizi fazla prenses yapmayin:)

Tek bir kişiden bahsetseniz evet sorun o eşte boşverin derim de bütün erkeklerin eşleri mi aşırı kıskanç ve takıntılı? Bu kadar kadının aynı derecede psikopatlık derecesinde kıskanç olması pek mümkün değil , sizin iş arkadaşlarınızla aranızdaki mesafeyi korumanız gerekiyor. Ben şahsen işyerindeki erkek arkadaşlarımla günaydın ve iyi akşamlardan öteye fazla bir muhabete girmiyorum, özellikle evliyse iletişimime iki kat dikkat ediyorum.

Mesai saatleri dışında gereksiz mesaj atmalar, arama yapmalar yada işyerinde havadan sudan sohbet edip yada daha da özele giren ailevi muhabbetler yapıyorsanız ve bu eşlerin kulağına gittiyse rahatsız olmuş olabilirler. Sonuçta size normal gelen bir iletişim başkaları için sınırı aşmak olabilir. Bunları tahminen yazdım çünkü detay vermemişsiniz erkek mesai arkadaşlarınızla iletişiminizle ilgili olarak. Kadınların kıskandığını bile öğrenmeniz bu konuların konuşulduğunu gösterir, hele de o erkekler gelip eşlerinin kıskandığını size söyleyecek kadar sizle samimilerse önce onlarda sonra sizde mesafe koyma yok demektir. Bu durumda da her şeyi deme hakları var o eşlerin, tabi önce eşlerine kızsınlar işyerindeki kadın arkadaşlarına o mesafeyi koymadıkları için.

Sevgilim yaşına göre çok yakışıklı çekici karizmatik bir adam ama öyle huysuz ki mahallede bile herkes görünce yolunu değiştiriyor o derece :) ailesiyle görüşmez hayatında benden başka kimse yok diyebilirim ben odaklı yaşıyor nereye gitsek çatacak birini bulur iltifat edenleri öyle bir bozuyorki söylediğine pişman ediyor karşıdakini bana yapamıyor tabi :) terkedilme korkusu yüzünden son 2 yıldır insanlarla arasındaki köprü vazifesi bana düşüyor garsonlar bile benle konuşuyor hallediyoruz bana bıraktı zaten oda rahat millette :) bazen sadece yakışıklı olmak yetmiyor ne demişler huyu güzel olsun insanın da nerdeeeeee

Bak bu konuda sana is düsmez esin öyle bir tavir koyar ki esine yaklasamaz
Sert ciksin esin, ya da benim esimin taktigi su, konusmayi duymaz ,kizlari da görmez, insanlara ben var miyim gibi felsefik sorular sordurmaya yöneltir :KK70: :KK70:
Adam kaçıyorum diyor ama heryerden önüme cıkıyorlar diyor. Evli olduklarını bildiği halde yapışıyorlar.Bizim ki uyarırsa tam uyarır ortalık karısır kımse tutamaz oyuzden ben halledıyorum kızlar çıkısını verıyorla hemen

Back
X