bazı kullanıcılar ne kadar acımasız

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Ben dün buraya 8 gün önceden kan testi yaptım hamile değilmişim diye konu açtım çoğu benimle dalga geçmiş. Üzüntümle. Gabelik varsa 1 günde bile çıkar doktorda böyle söyledi yani neden kalkıp benimle dalga geçtiniz

Bilmedigi her konu hakkinda cok biliyormus gibi yapinca cok tatli oluyolar dimi :KK200:

1 gun onceki gebelik cikabilir ama 8 gun onceki cikmaz diye dalga gectim. Ve farkettim ki siz bu mevzuyu kafaniza çok takiyormussunuz ondan boyle sacma bir soru sormussunuz. Takmayin lutfen takacaksaniz da bilimsel care arayin.

Tanımadığınız insanların alaycı yaklaşımı sizin umrunuzda olmamalı sanal ortam GERÇEK DEĞİL
Ayrıca herkes iyi kalpli olmayabiliyor bu beklentiye girersen üzülürsün salla eğlen :21:

siteye üye olurken iyi davranmak için sözleşme imzalamıyor kimse. bazıları gerçekten anlamsız bi biçimda alaycı ve kırıcı. ama siz de buna takılacak kadar hassas olmamalısınız. burada da bin türlü insan var sonuçta.

:confused::confused: Nasıl her gun konu bulupta bdv de açmayı başarıyorsunuz?

Bi üye vardı gizmo heralde sürekli hamile değilsin yazılıyordu
Sizede yazıyoruz hamile değilsin diye ama yinede tekrar tekrar aynı konuyu açıyorsunuz

Üyeler hakkında konu açmak yasak diye biliyorum

Ya bir hışımla konu açmışsın, kocam karnıma vurdu, bebek ihtimali yüksek, bebeğe bir şey olur mu diye. Millet kocana saydırınca hemen u dönüşü yaptın. Millet sayfalarca sana boşuna yazdığı ile kaldı. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırın demişler, sen kendine hiç bakmıyorsun ama eleştirmeye gelince maşallah konu bile açıyorsun.
Ek olarak üyeler hakkında konu açmak yasak, şunu da bilmiyorsanız artık pes.

Ne kadar ciddiye alıyorsunuz şurayı ya.Alt tarafı sanal ortam burası.Dalga geçilse ne olur ki? Ayrıca biraz mantıklı sorular sorulursa kimse dalga geçmez.8 gün öncesinin testini soruyorsunuz sizce mantıklı mı? Adetini bekle,geçince bir kaç gün sonra yap testini bak durumuna.Ne kadar kafaya takıyorsunuz şu çocuk mevzusunu yani.Nasipse olur,Allah büyük.Bu kadar abartmayın ya.

Back
X