Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben talip meseleniz ile ilgili yazdım o kadar hiç oralı olmadınız. İlk konunuzun açılış amacı buydu ya hani. Güzellik ve çirkinlikte takılı kaldınız. Biri size güzelsiniz dese çok mu mutlu olacaksınız?
Ben talip meseleniz ile ilgili yazdım o kadar hiç oralı olmadınız. İlk konunuzun açılış amacı buydu ya hani. Güzellik ve çirkinlikte takılı kaldınız. Biri size güzelsiniz dese çok mu mutlu olacaksınız?
Espiri mi sayfalardır espiri yapıyorsunuz o zaman tüh kaçırdık. Ben "o konu sahibi çirkin miyim diye sormuş ben güzel miyim diye sormadımdan" başka bir şey göremedim. Surekli bunları yazıyorsunuz da.
Ego tatmini yapmak için mi açıyorsunuz şu konuları? Genç, güzel, özgüvenli bir kadın elin ne düşündüğünü önemsemez. Talip de beklemez, seçilmez; kendi seçer. Yalnızlığı tercih olarak yaşar.