• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı üyeler çirkin olduğumu soyledi

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler

çirkin bulanlarda olabilir ama güzel bulanda olabilir güzellik görecelidir insanların lafıyla yaşamamak gerektiğini öğrenmeniz gerek, kendinizi gerçekten güzel buluyorsanız bu kadar kolay demorolize olmamanız gerekirdi

Güzel miyim diye sormadım
kendimi güzel buluyorum bana çirkin olduğumu söylediler ağırıma gitii dediniz

bende kimisi çirkin bulur kimisi güzel siz kendinizi güzel buluyorsanız bu kadar kolay demorolize olmamanız gerekirdi insanların lafıyla yaşanmaz dedim

bana kalkmış gelmiş güzel miyim diye sormadım diyorsunuz siz ne yazdığımı okuduğunuza emin misiniz ?

Cokmu kötü bu üye merak ettim kendini bu kadar kotuledigine gore
Konu o üyenin veya sizin güzel veya çirkin olmanızla alakalı değil. Döne döne herkese aynı şeyi yazmışsınız. Konu taliplerinizin çıkmaması ise bu tarzda epey bir konu açıldı burda ve genel kanı bu işler nasip kısmet güzellik ve çirkinlik gibi göreceli kavramlarla ilgili değil.
Daha aktif olun, insanlarla tanışın, beğendiğiniz kişilere siz adım atın gibi tavsiyeler gelebilir anca.

Konu o üyenin veya sizin güzel veya çirkin olmanızla alakalı değil. Döne döne herkese aynı şeyi yazmışsınız. Konu taliplerinizin çıkmaması ise bu tarzda epey bir konu açıldı burda ve genel kanı bu işler nasip kısmet güzellik ve çirkinlik gibi göreceli kavramlarla ilgili değil.
Daha aktif olun, insanlarla tanışın, beğendiğiniz kişilere siz adım atın gibi tavsiyeler gelebilir anca.
Hayır baktım gayet eli yüzü duzgun bir insanmış o üye takıntı sanırım ama ben takıntılı değilim sadece üzüldüm yanlış anlasildikm

Merhaba sevgili arkadaşlar dün bir konu açmıştım niyetim benim gibi evlenmemiş arkadaşlarla muhabbet etmekti.Cunku genç ve guzelken insanın talibinin çıkmaması ağrına gidiyor.Cocuk sahibi olacak yasida geçiyorum ve üzülüyorum.Kendimi biraz ovdum diye buradaki bazı üyeler bana çirkin olduğumu söyledi .Ağrıma gitti ben kime ne yaptim ki anlamadım teşekkürler
Burdaki uyeler nerden gordu sizi?🤦

Hayır baktım gayet eli yüzü duzgun bir insanmış o üye takıntı sanırım ama ben takıntılı değilim sadece üzüldüm yanlış anlasildikm
Kafa mı buluyorsunuz algıda mı problem var çözemedim. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.
O üye takıntılı ise sizin de ondan kalır yanınız yok merak etmeyin.

Back
X