Bazılarının sınavı çok zorrr!!!!

sura38

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
34
3
6
Kayseri
Geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyla yumurtalıklarım çalışmıyor. Hayat bana 2.bir yaşama şansı verdi ama bu genç yaşta kısırlığa mahkum oldum.bekarım belkide hiç bir zaman diğer insanlar gibi hayatım olmayacak ne sevicem ne sevilebilicem nede anne olabilicem. Ailemle konuştum rahmimi ve yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum. Kadınlığa dair her şey bitmiş zaten bari yük yapmasın dimi?şimdi bana yardımcı olursanız çok sevinirim. derdim çokk ama dermanım yok gibisiz benım yerimde olsanız ne yaparsınız

Allah yardımcın olsun arkadaşım

Çocuk sahibi olamayacak olman,sevmene ve sevilmene engel değil güzelim...
Hayatına öyle biri çıkar ki şaşırır kalırsın..
Sonra ne mi yaparsınız?
Kimsesiz şirin mi şirin bi bebeğe kucak açarsınız
Doğum yapmadan da müthiş annelik yapanlar gördüm.

canım ne desem bilemedim inanki dermansız dert yoktur mutlaka dermanı vardıröncelikle çok geçmiş olsun ama rahmini neden aldırasınki yumurtalıkların ne sebepten dolayı çalışmıyormuş?rabbim ol desin yeterki sebep yokkende çalışabilir....benimde görünürde problemim yok tabiki Allah bilir olup olmadığını ama yine çocuk sahibi olamıyorum ama asla umudumu yitirmiyorum lütfen sende umudunu asla yitirme ve bol bol dua et....sakın rahmini filan aldırma sakınnnn

yumurtalıkları rahmi niye aldırıyorsun ki
tıp hergün ilerliyor
10 sene önce bana türkiyede yüz nakli yapılacak deseler inanmazdım
dert birken neden ikiye çıkartasın
dursun yerinde bi sakınca yoksa

sakın aldırma gün gelir bakarsın hastalığn tedavi edilmiş sende sevdiğin adamdan çocuğun olur sakın karamsarlığa düşme

Icinde hep kucuk bir umut olmasi bile guzeldir bazen. Dokunma bence hiç bir organına.
Olmasa bile dısarda annesiz kalan binlerce bebek var. Onlara verirsin sevgini.

aldirma.. hayat suprizlerle dolu.. umidini kaybetme guzel insan.. pes etme sakin.. kendine deger ver. hayata inan..
bir erkek cikar karsina seni cok sever... oldgun gibi sever.. beraber savasirsiniz.. elini birakmaz.. beraber yolunu bulursunuz..

Sakın aldırmayın, yumurtalıkları geliştirebiliyor. Rahminizde sorun yoksa en kötü ihtimal başka birine ait yurmurta ile tüp bebek yöntemiyle anne olmanız mümkün diye biliyorum.

Evet malesef bazı insanların sınavı çok zor. Bakın benim anne olmamı engelleyecek fizyolojik olarak bir sorunum yok ama eşimden ötürü çocugumuzun olma ihtimali milyonda 1.... çok üzülyorum, bazen çok canım acıyor fakat ben eşimi çok seviyorum ve asla sırf bu yüzden eşimi terketmem. sizinde karşınıza aynı şekilde çıkacaktır.

bence kesinlikle sana bi rahatsızlığı yoksa yumurtalıklarını hele rahmini asla aldırma allahtan ümit kesilmez.
sevmicem sevilmicem diye de düşünme çok yakın bi arkadaşım var benim uzun zamandır beraber olduğu bi sevgilisi vardı oda bi rahatsızlıkdan dolayı yumurtalıklarını alıcaktı dr. o aldırmadı temizleyebildiğiniz kadar temizleyin dedi bu amaliyattan sonra dr. çocuğun olmaz bi daha dedi ve sevgilisi onu çocuğu olmicak diye terk etti yaklaşık bi sene sonra bi çocukla tanıştı çocuğa direk de problemi söledi çocuk ben seni sevdim kaderimizde ne varsa yaşarız dedi kısacası büyük bi aşkla evlendiler şimdi doktor yumurtalıklarının iye gittiğini ve kullandığı ilaçların etkisi geçtikten sonra çocuğu olabileceğini söyledi. bunu bence sorun yapma vardır bi hayır de belki çocuğun olmasa bile çok mutlu bi hayata sahip olucaksın umutsuzluğa kapılma sakında rahmini aldırma

aaa öyle deme ne demek aldırcam komple???
sakın öyle söyleme bak hastalıgın da olsa hala yumurtalıkların var rahmin var öyle degil mi cıkmadık candan ümit kesilmezmiş.

her ne durumda olursan ol umutsuzluga kapılma. kuru dala can veren rabbime zor mu sana bi evlat vermek. o istedikten sonra hersey mümkün. sen yeter ki inancını tevekkülünü asla bırakma...

Benim durumum yumurtalıkla alakalı değildi lösemiydim ilik nakli oldum bunun üzerine gelişen bir şeydi. Aynı şekilde sevgilim tarafımdan terkedildim çocuğum olmayacak diye.Zor bir süreçten geçiyorum bazen her şey olacağına varır diyorum bu kadar kendini yıpratma sonra acayip bir umutsuzluğa kapılıyorum.Böyle ıssız bir yer olsa avazım çıktığı kadar bağırsam ağlasam diyorum.

size şunu diyebilirim bayanlar daha duygusal biz erkekleri herhangi bir neden yüzünden kolay kolay bırakmayız ama onlar kanser oldun hopp bırak anne olamayacaksın hooo terket işin kolayına kaçıyorlar siz ne güzel eşinizin yanındasınız bunun mükafatınıda çok farklı alıcaksınız ben eminim sizin gibi iyi insanların çoğalması temennisiyle...:)

Canım çok üzüldüm şu yalan dünyada yarın hangimizin başına ne gelicek belli değil... Rabbim acil şifalar versin, iyi gün dostlarını tanımışsın hastalığından ötürü bu çok mühim bir şey. Rahmine gelince, eğer sana bir zararı yoksa aldırmaman taraftarıyım olduğu gibi duruyorsa... Bakın bir arkadaş yorum yapmış şu hayatta ne umutsuz vakalar mucizeye dönüştü hep şahit olduk Allah'ın rahmetine. Yumurtaya can veren Rabbim elbette senin kaderini en hayırlı şekilde yazmıştır ama insanız ağır geliyor acılar sonunu bekleyemiyoruz. Ama lütfen rahmini aldırma tıp o kadar ilerledi ki. Ve hayatta mucizeler hep beklenmedik anlarda doğuyor

Son düzenleme:
Kendini üzme lütfen bende evliyim ve çocuğumuz olmuyor hem bende hem eşimde sorunlar var ama Allah böyle kısmet etmiş herşeyde bir hayır var seninde karşına iyi bir insan çıkar ve mutlu olursun inş ümidini hiiiiç kaybetme lütfen Allah yardımız olsun.

Canımm yaa çok geçmiş olsunnn ama inan kolay değildir tabi ama o sevgilinin öküzlüğü kızma ama yani ya evlendikten sonra olsaydı öle bi adamla ayrılman hayılı olmuş ya birini kaşı gözü için sevmeyiz ki onu kalbini severiz kaşı gözü onun olduğu için sevilir. bence umudunu kaybetme bak görürsün bi gün öğle bi yerde karşına öyle biri çıkıcak ki herşeyi unutucaksın

amin :)

bakın yumurta nakli kıbrısta yapılıyor. durumunuz kötü değil, anne olabilirsiniz :)

Yumurta Donasyonu - Girit Tp Bebek

Rahminizde sorun var ise onunda nakil denemelerininde sonuçlarıda çok olumlu ve bundan 3-5 yıl sonra çok daha sıradanlaşıcak :)

Bu Haber Kadınların Umudu Olacak haberi, rahim,nakli,yapıldı,haber,kıbrıs - Haber Kıbrıs

üzülüp umutsuzluğa kapılmayın, belki verdiğim linkleri okursanız içiniz biraz olsun rahatlar

hayat nelere gebe !! sakın aldırma tatlım, Allah ol der oluverir, hiçbirşey imkansız değil.

organlarına hiç bişyine dokundurma, rabbim mükafatını verecektir emin ol, belki senin karşına çıkacak insanında benzer problemi olcak ama el üstünde tutcak en iyi o anlıcak , bakacağınız bebeğin sevabı yeter, neden mutlu olmayasın, hepsini geçtim teknoloji okadar ilerliyor ki, tv de çıkmıştı rahim nakliyle kadın hamileydi , çocuk doğurdu !

sen ümidini ve duanı eksiltme dilinden, acil şifa ve güzel hayat diliyorum .

Canım geçmiş olsun öncelikle.Ama aklın yolu birdir bende herkes gibi düşünüyorum.Sakın rahmini yumurtalıklarını falan aldırma.Tıp hergün ilerliyor.Ve bu tür şeyler moralle çok alakalı.Birgün birisi çıkar karşına çok mutlu olursun.o mutlulukla umutların tazelenir bir bakmışsın tedavini olmuşsun :) çözümü illa ki vardır şimdi karamsarlıkla yanlış bir karar verme sakın.Allah yardımcın olsun sakın sakın umutsuz olma arkadaşım,bol bol dua et.

çok geçmiş olsun öncelikle allah acil şifalar versin.sana bir zararı yoksa bende aldırma derim.her şeyi sapasağlam olupta bebek sahibi olamayan o kadar çok kişi varki sakın üzülme bunun için.bende ancak tedaviyle hamile kalabailiyorum.herşey allahtan ne diyebilirizki.rahatsızlığın sayesinde de erkek arkadaşın gerçek yüzünü görmüşsün inanki üzülmene bile değmez.allah sana daha güzeler kapılar açsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…