Geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyla yumurtalıklarım çalışmıyor. Hayat bana 2.bir yaşama şansı verdi ama bu genç yaşta kısırlığa mahkum oldum.bekarım belkide hiç bir zaman diğer insanlar gibi hayatım olmayacak ne sevicem ne sevilebilicem nede anne olabilicem. Ailemle konuştum rahmimi ve yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum. Kadınlığa dair her şey bitmiş zaten bari yük yapmasın dimi?şimdi bana yardımcı olursanız çok sevinirim. derdim çokk ama dermanım yok gibi siz benım yerimde olsanız ne yaparsınız
Geçirdiğim rahatsızlık dolayısıyla yumurtalıklarım çalışmıyor. Hayat bana 2.bir yaşama şansı verdi ama bu genç yaşta kısırlığa mahkum oldum.bekarım belkide hiç bir zaman diğer insanlar gibi hayatım olmayacak ne sevicem ne sevilebilicem nede anne olabilicem. Ailemle konuştum rahmimi ve yumurtalıklarımı aldırmayı düşünüyorum. Kadınlığa dair her şey bitmiş zaten bari yük yapmasın dimi?şimdi bana yardımcı olursanız çok sevinirim. derdim çokk ama dermanım yok gibi siz benım yerimde olsanız ne yaparsınız
bence kesinlikle sana bi rahatsızlığı yoksa yumurtalıklarını hele rahmini asla aldırma allahtan ümit kesilmez.
sevmicem sevilmicem diye de düşünme çok yakın bi arkadaşım var benim uzun zamandır beraber olduğu bi sevgilisi vardı oda bi rahatsızlıkdan dolayı yumurtalıklarını alıcaktı dr. o aldırmadı temizleyebildiğiniz kadar temizleyin dedi bu amaliyattan sonra dr. çocuğun olmaz bi daha dedi ve sevgilisi onu çocuğu olmicak diye terk etti yaklaşık bi sene sonra bi çocukla tanıştı çocuğa direk de problemi söledi çocuk ben seni sevdim kaderimizde ne varsa yaşarız dedi kısacası büyük bi aşkla evlendiler şimdi doktor yumurtalıklarının iye gittiğini ve kullandığı ilaçların etkisi geçtikten sonra çocuğu olabileceğini söyledi. bunu bence sorun yapma vardır bi hayır de belki çocuğun olmasa bile çok mutlu bi hayata sahip olucaksın umutsuzluğa kapılma sakında rahmini aldırma
Sakın aldırmayın, yumurtalıkları geliştirebiliyor. Rahminizde sorun yoksa en kötü ihtimal başka birine ait yurmurta ile tüp bebek yöntemiyle anne olmanız mümkün diye biliyorum.
Evet malesef bazı insanların sınavı çok zor. Bakın benim anne olmamı engelleyecek fizyolojik olarak bir sorunum yok ama eşimden ötürü çocugumuzun olma ihtimali milyonda 1.... çok üzülyorum, bazen çok canım acıyor fakat ben eşimi çok seviyorum ve asla sırf bu yüzden eşimi terketmem. sizinde karşınıza aynı şekilde çıkacaktır.
size şunu diyebilirim bayanlar daha duygusal biz erkekleri herhangi bir neden yüzünden kolay kolay bırakmayız ama onlar kanser oldun hopp bırak anne olamayacaksın hooo terket işin kolayına kaçıyorlar siz ne güzel eşinizin yanındasınız bunun mükafatınıda çok farklı alıcaksınız ben eminim sizin gibi iyi insanların çoğalması temennisiyle...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?