Bazılarının sınavı çok zorrr!!!!

Allah kat ve kat yardımcınız olsun...:26:
rabbim bu dünyada çektiğiniz sıkıntıya karşılık öbür dünyada nimetlerine kavuşturur inşallah sizi
inanın gönülden ettim bu duayı.. sabredin sabrın sonu selamettir...

durumuna üzülmemk elde değil ama azınlık değilsin inan..bu sitedeki bazı forumlarda(alt forumda) benzer sorunları yaşayan insanlar var.benimde sorunum yumurtam olmaması 42 yaşındayım 17 yıllık evliyim. kıbrıs ta yumurta donasyonu ile bebek sahibi olmaya çalışıyorum beş yıldır .bu da bir çıkış kapısı.hiç düşündün mü.yumurta veya sperm donasyonu ile tüp bebek tedavisi diye bir forum var efsune nickli arkadaşımızın açtığı.bu foruma girip insanların ne kadar umut dolu ve her üç bayandan birisinin hatta ikisinin bu yolla bebek sahibi olduğuna bizzat şahidim.bence bebeği olmayan her bayan düşünmeli.araştır .neden bebek sahibi olmayalım bizde .
lütfen o foruma girip bunu yaşayan arkadaşlarla yazışın.
iyi günler.
sevgiyle kalın

ya canım Allah şifa versin ama senin tek problemin sadece bi bebeği 9 ay taşımamak olucak şirin bi kız çocuğu düşün 9 ay karnında taşıyan kadın tarafından sokağa atılmış yumuk yumuk bişey bak o 9 ay taşıdıda ne oldu ama o şirin kızı sen alsan yada ben yada annesi olabilcek bizim gibi birileri o yumuk yumuk elleri senin elini tutup senin göğsünde yatıcak emekliycek sana anne diycek çıkıp beraber alışveriş yapıcaksınız dertleşip konuşucaksınız sevgilisi belki onu aldatıcak sen teselli vericeksin sonra evin babası gelicek hemen göz yaşları silinip her zaman olduğu gibi babadan sevgili mevzuları saklanıcak ama sakın yumurtalıklarını aldırma Allah bi kapı açar hem belki ilerde tanıdığın bildiğin bi insanın yumurtasını sana nakledicekler rahmin yerinde sadece yumurta ve sen eşinden hamile kalabiliceksin hemen umudunu kesme Rabbim sana güzel mutlu huzulu bir ömür versin.

Üzülmekte haklısın bocalamakta da.Çok ağır bir tedavi geçirmişsin.Geçmişler olsun.
Tedavinin başarılı geçmesi bu hayattaki en büyük hediye sana bir de bu tarafından bak canım.
o zaman diğer bütün sıkıntıların önemsiz gözükecek.
seni terk eden sevgilinle aranızda gerçek bir sevgi bağı yokmuş demek ki bırakmış seni.
iyiki de şimdi bırakmış.sonrasında daha zor olmazmıydı.evlenseydiniz filan.
kendin de demişsin bazılarının sınavı çok zor diye.
evet haklısın.
ancak seninki sana zor benimki bana zor.
kanserden annemi kaybettiğim gün gökyüzü bir karabasan gibi üzerime çöktü,ufaldım ezildim büzüldüm altında.
bacaklarımda yürüyecek derman bulamadım o karanlıkta...
takdiri ilahi diyerek acımızı taşımaya çalışıyoruz.işte bu sınav da bana zor.
ama rahmetli anneme en zoruydu hastalığı çok ızdıraplı ve sancılı geçti.
uzatmak ve seni üzmek istemiyorum canım.
öncelikle sağlığına odaklan.
eğer yumurtalıkların ve rahmin kesinlikle alınmalı demiyorsa hiçbir dr. aldırma bence de.
eminim önünde çok güzel kapılar açılacaktır.seveceğin insanlar olacaktır.olumlu düşünmeye çalış.
kızkardeşim sapasağlam kadın ama eşinden dolayı asla çocuk sahibi olamayacak...evlatlık alma aşamasındalar.yaşı da genç oysa ki.
hayatın kime ne getireceğini ne bilebiliyoruz ne de akışını değiştirebiliyoruz.
kim derdi ki o kadar birbirini severek evlenen bu iki insan yıllar sonra bu acı kaderle yüzleşecekler.

sana bi zararı yoksa sırf çalışmıyor diye rahmini yumurtalığını aldırmak için bıçak altına girmeye ne gerek var? hiç belli olmaz bir gün yeni bir şey çıkar ve belki tedavin bulunur.Bulunamasa bile ne gereği var yük mü oluyor sana... ben sakın aldırma derim.Boşa bıçak altına yatma..

Cocuk sahibi olamamanizla sevgiyi bulamamak/bulmak arasinda bir iliski yok bence, kismet her an gelebilir

Erkekler de evlat edinmeye sicak bakiyor artik, anne olmak bence ille de dogurmak degil. Yetimhanelerde bir suru annesiz cocuk var, eh siz de cocuksuz bir annesiniz, bakin ne guzel bir kombinasyon oldu

Evlilik, yuva , kismet isleri, eminim karsiniza deger veren duzgun biri cikacaktir. Once yuvanizi kurun, cocuk isini elbette sonra dusunursunuz, kendini uzmeyin bosuna. Arkadaslarin soylediklerine katiliyorum, bence bos yere bicak altina yatmayin, 3 yil sonra bu isin bir tedavisinin gel;ismeyecegi ne malum?

Umidinizi kaybetmeyin, hayata kusmeyin derim....umutsuz ve umitsiz olmak dinimizce gunah ......umudunuzu yitirmeyin, saglicakla kalin.

Cocuk sahibi olamamanizla sevgiyi bulamamak/bulmak arasinda bir iliski yok bence, kismet her an gelebilir

Erkekler de evlat edinmeye sicak bakiyor artik, anne olmak bence ille de dogurmak degil. Yetimhanelerde bir suru annesiz cocuk var, eh siz de cocuksuz bir annesiniz, bakin ne guzel bir kombinasyon oldu

Evlilik, yuva , kismet isleri, eminim karsiniza deger veren duzgun biri cikacaktir. Once yuvanizi kurun, cocuk isini elbette sonra dusunursunuz, kendini uzmeyin bosuna. Arkadaslarin soylediklerine katiliyorum, bence bos yere bicak altina yatmayin, 3 yil sonra bu isin bir tedavisinin gel;ismeyecegi ne malum?

Umidinizi kaybetmeyin, hayata kusmeyin derim....umutsuz ve umitsiz olmak dinimizce gunah ......umudunuzu yitirmeyin, saglicakla kalın.

Çocuk sahibi olamamakla sevgiyi bulamamak arasında bence bir ilişki yok demişsiniz ama benim zaten sevdiğim bir insan vardı ben bu durumu paylaşınca çekti gitti.Yani Türkiyede çocuk sahibi olmak önemli bir mevzu o zaman ne aileye aile gibi bakıyorlar nede evliliğe evlilik gözüyle.Ben sevdiğim her insanla bu durumu paylaşınca illa ki bu zorluklarla karşılaşıcam.Ya kendisi arkasını dönüp gidecek yada ailesinden olur alamayacak.sil baştan tekrardan yeniden yeniden hayat kurmaya çalışıcam.buda yeterince yıpratıcı olacak.Tabi Allah iyi insanlarla karşılaştırırsa bir mucize gerçekleşirse onu bilemiyorum.

Rabbim o kadar büyük ki, o kadar mucizelerle dolu ki, olmaz derler o isterse oldurur! Lütfen umudunu kaybetme ve yumurtalıklarını aldırma, Allah yar ve yardımcın olsun.

tam olarak rahatsızlığın nedir bilmiyorum canım ama benimde çalışmıyor ergenlikten beri sürekli ilaç kullandım. şuan evli 24 yaşındayım çoçuğum olmuyor. tedavi görüyoruz bakalım 1 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime söylemiştim benim çoçuğum olmayabiir diye. beni sevdiği için sorun etmedi. Allahtan ümit kesilmez niye bu kadar çabuk pes ediyorsun. en azından yumurtalık ve rahimin var tıp her geçen gün daha da ilerliyor canını sıkma

sura 38 coooook karamsarsın aynı seyleri yasamısız seni cok iyi anlıyorum bende senin gibi bekarken yumurtalıklarımın gelişmedigini normal yolla anne olamıyacagımı hatta tüp bebek bile olamıyacagını ögrendim hep kendi kendime ya hiç evlenmem yada cocuklu bi adamla evlenirim diye düsünüyodum o kadar kötüydüm yani ama rabbime hep dua ettim beni bu halimle seven bu halimle kabul eden birini cıkar diye öylede oldu şükür birbirimizi ilk görüsde sevdik bi zaman snr söyledim benim cocugum olmaz istersen bitirelim diye ama önce sevgiyi düşünüyosun cocugun şimdi her caresi var şükür yeterki para olsun 3 yıllık evliyim yumurta donasyonu düşünüyoruz eşim cocuk cocuk demiyo benim canımı sıkmıyo acelemiz yok diyo o yüzden canım benim rahmine kesinlikle dokundurmuyosun hiç kimseyide takma bu konularda düsmanımız cok biz bayanlar hepimiz buradayız sevgiler hepinize

üzülüyor olmanızı anlıyorum ama arkadaşların dediği gibi tıp her gun ilerliyor kesınlıkle aklınızdan çıkarın yumurtalıklarınızı aldırmayı falan

sakın canım benim son sayfada yazdım örnegimi onu okursun insallah biz üzüldügümüzle kalıyoruz gerisi hayatını yasıyo seni bırakıp giden oduna evlenseydiniz cocuk dogurup napıcakdın hakk edicekmiydi bosver ummadıgın anda öyle biri cıkarki bu anlarını unutucaksın bak bana aynı senin gibi düşünürken hersey yolunda şükür üzülmede aglamada hepsi gececek sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…