bende maybelline kullanıp la roche u merak ediyorum.
maybellinede çok kapatıcı değil ama cilt tonunu eşitliyor.beğeniyorum ben.
Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi
ben de geçenlerde flormarın bb creamini aldım standınında denedikten sonra zaten çalışan kadın beni tuttu yüzüme sürmedik şey kalmadı zor kurtuldum elindenneyse gayet memnunum bb creamden 6 saate kadar dayanıyo yüzde ve kapatıcılığını da sevdim ben çok doğal duruyo yüzde sivilce lekelerimi de tamamen kapatmasa da kapatıyo öneriyorum şahsen dene bence standını bulursan
Maybelline'i sürdükten 5 dakika sonra yüzün çok güzel olmuyor mu? Ben ilk sürdüğümde fark etmiyorum ama bir 5 dk geçtikten sonra cildim pürüzsüz duruyor renk tonu falan çok güzel eşitleniyor. Zaten bence bb kremi fondöten yerine tercih eden bir bayanın fazla kusuru olmaması gerek o yüzden maybelline iyidir iyi
Maybellinide merak ettim:)
Sende bi foto koyarmısın :)
maybelline bb krem, gratis mağazalarında %25 indirimde şu anda ( 1 - 4 aralık arası )
indirimli almak isteyenler bugün veya yarın son gün, koşun alın derim ben.
BB kremler farklı cilt tiplerine göre yağlı ya da normal durabiliyor.Benim karma bir cildim var,yanaklarım kuru, T bölgem ise hafif yağlıdır.Beyaz tenliyim.The Body shop'ın bb kremini aldım,1 numarasını.zaten 3 numarası var.ben çok beğendim.kıvamı güzel,cilde sürüldükten 1 dk sonra teninizle muhteşem bir renk uyumu oluşturuyor.cildi çok canlı gösteriyor.Tek eksi yönü bence,güneş koruma özelliği olmaması ama onun dışında hoşuma gitti benim.
Kararımı verdim. Yarın gidip Pure beauty alıyorum :)
BB cream Missha'dır arkadaşlar. Direkt bb cream olayının kaynağıdır, doğduğu ana vatandan gelmektedir, bu işin uzmanıdır.
pure beauty bulgarian rose aldım la roche uma ilaveten. yarın denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?