BB günlük

bir_sismanin_gunlugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
131
25
48
37
Merhaba

2 yıl önce bugün 52-53 kiloydum, bugün ise 80 kiloyum.(165 cm)

O günlere geri dönmeye kesinnlikle kararlıyım.

Birkaç başarısız diyet denemem oldu, ama bugünün hepsinden farklı olduğunun farkındayım.

Uzun sürecek biliyorum. Düşüncem önümüzdeki 5 ay içinde 80den 60 kiloya düşmek. (Ağustos-Eylül-Ekim-Kasım-Aralık) (Tabii umarım daha hızlı olur:)
Sonra geri kalanları minik minik veririm inşallah.

Spor(yürüyüş belki zaman zaman pilates), diyet hepsi bir arada, oldukça dikkat etmeliyim.

Umarım en kısa zamanda herkes dilediği kilolara ulaşır:34:

Gelelim Ağustos ayınaaa..

Ben hergün tartılmaya çalışan bi insanım o yüzden tablo şeklinde hafta hafta kilolarımı yazacağım. İnşallah azalan kilolarımı yavaş yavaş takip edeceğim.

Ağustos ayındaki hedefim 8 kilo. 80 den 72 ye düşeceğim innnnşallahh:)

4 Ağ : 80.1 kg
5 Ağ : kg
6 Ağ : kg
7 Ağ : kg
8 Ağ : kg
9 Ağ : kg
10 Ağ : kg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında uyguladığım bir diyet programı yok. Ama kendiliğinden oluşan bi düzen var.
Bu düzende kilo verebildiğim sürece devam edip takıldığım yerde değişiklikler yaparak devam etmeyi düşünüyorum.
Yani kendi vücudumu kendim tanıyıp takip etmeye çalışıyorum :)

Çalıştığım için sabah kahvaltıları ve öğle yemekleri az çok belirli oluyor.

Kahvaltı: 1 kk süzme peynir, domates, salatalık, 1 adet etimek (zaman zaman etimek ve peynir yerine yumurta yemeyi düşünüyorum)

Ara: 1 fincan kahve (çok acıkırsam leblebi)

Öğle: Salata(kesin var), çorba/tavuk/köfte (öğle yemeğinde ne çıkarsa:)

Ara: 1 kutu ayran, biraz leblebi

- Gün içinde 3 litre su kesin içiyorumdur. (Zaten çok içerim, bazen geçiyor bile olabilirim.)

- Aslında bitki çayı da çok severim. henüz tatil dönüşü işe alışamadım ama kahve yerine bitki çayı da içmeyi düşünüyorum.

Akşam:

gelelim akşamlaraaa. benim irademi pek koruyamadığım akşamlar:)
çılgınca acıkmalar, yemekten sonra tatlı istemeler..

et-salata, ton balıklı salata, peynirli salata, yumurta-salata, çorba-salata....

Yani her akşam salata yemeyi düşünüyorum. Ama akşamları çok dışarı çıkan yada misafir ağırlayan biri olduğum için şartlara ayak uydurmaya çalışıcam.
Ama salatanın benim vücudumda ertesi güne bi kilo azalması yarattığını kesinlikle daha önceki diyet denemelerimde de gördüm. Bazen kocaman salatalar yada kalorili salatalar yesem bile metabolizmamı mı hızlandırıyor nedir, mutlaka bi fark yaratıyor.

Akşam yemeğinden sonra 1 fincan türk kahvesi içiyorum.
Bazen belki soda, bazende bir iki dilim meyve.

Daha iki gün olduğu için bunlar aynı zamanda yapmayı düşündüklerim:)

Dediğim gibi bir diyet programı uygulamıyorum. Belki yaptıklarım yanlışta olabilir. Mesela süzme peynir neden? bilemiyorum:)

Hem sevdiğim yiyecekler bunlar, hem de şartlarıma uygun şekilde yapmaya çalışacağım.

Sonuçta uzun bir süreç. Hergün birbirinin aynısı olmayacak, bazen kaçırdığım zamanlar olacak.
Ama yine böyle bir düzene dönüp, iştahımı azaltmaya çalışarak kilo vermeye çalışacağım.
Çok istekliyim, umarım başarabilirim.:16:

Evet anladım seni bir listeye bağlı değilsin bence seçeneklerin gayet güzel başarıcaksın :) önemli olan kaçamaklar abur cuburlar onlara karşı koydun mu bitmiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heeeyyy ben 77 kiloyuumm:16::16:

Böyle gitmez biliyorum ama amacıma yaklaşmak harikaaa:34::34:

Hem şu an böyle büyük kilolar vermek işimi kolaylaştırıyooorr yuppi yuppiii:46:

İİİNnnşallah ağustos ayı hedefimi tutturabiliriiiimm, bu bana çok büyük moral oluurr:16:

:26::26:

Malese dün o kadae çok şey yedim ki:50::50::50:

çok üzgünüm ne güzel bugünde daha çok kilo verebilecekken bunu kendime yaptım:43::43:

Bugün tabi ki devamı olmıcak ama yinede çok üzüldüm:43:

5 Ağ : 79 kg
6 Ağ : 78.1 kg
7 Ağ : 77.2 kg
8 Ağ : 76.8 kg
9 Ağ : 76.3 kg
10 Ağ : kg

Dün akşam gittiğimiz misafirlikte yediğim kuru pastalardan dolayı yine tam verimle kilo veremedim:50::50:

Neyseki vücudum vermeye devam ediyor.

Güzel, mutlu haftasonları herkeseee

Son düzenleyen: Moderatör:

5 Ağ : 79 kg
6 Ağ : 78.1 kg
7 Ağ : 77.2 kg
8 Ağ : 76.8 kg
9 Ağ : 76.3 kg
10 Ağ : 76.2 kg

4 Ağ : 80.1 kg -----> 10 Ağ : 76.2 kg

11 Ağ : 76.1 kg
12 Ağ : ---- kg
13 Ağ : ---- kg
14 Ağ : ---- kg
15 Ağ : ---- kg
16 Ağ : ---- kg
17 Ağ : ---- kg

Haftasonu bi duraklama yaşadım. yediklerimden yaptıklarımdan mı henüz bilemiyorum. birkaç gün bakıp izlicem. yoksa yediklerimiz azaltıcam. ayrıca henüz spora da başlayamadım. belki oda ivme kazandırabilir.

Herkese hayırlı haftalaaarr:)

4 Ağ : 80.1 kg -----> 10 Ağ : 76.2 kg

11 Ağ : 76.1 kg
12 Ağ : 75.7 kg
13 Ağ : ---- kg
14 Ağ : ---- kg
15 Ağ : ---- kg
16 Ağ : ---- kg
17 Ağ : ---- kg

Back
X