• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BB. Tüp bebek merkez

Öyle yapacağım artık ama Adana dışına gitmem zor çalışırken olmuyor. Adana’da da en iyi labaratuar Acıbadem galiba. Esra bulgan a gitmek istiyorum bundan sonraki süreçte bakalım hayırlısı olur inşallah 🙏
O doktor için iyi şeyler duydum hayırlısı olsun sizin için inşallah mutlu haberlerinizi alırım🙏

O doktor için iyi şeyler duydum hayırlısı olsun sizin için inşallah mutlu haberlerinizi alırım🙏
Amin 🙏 rabbim tüm isteyenlere emek verenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah

Öyle yapacağım artık ama Adana dışına gitmem zor çalışırken olmuyor. Adana’da da en iyi labaratuar Acıbadem galiba. Esra bulgan a gitmek istiyorum bundan sonraki süreçte bakalım hayırlısı olur inşallah 🙏
Kayseri acıbadem tüp bebek biriminde olayları duymuşunuzdur bende koklü hastane ve reklamlarda hep pozitif önüme duştü için kayseri acıbadem gittim 2 kere yaptırdım siz bilirsiniz ama artık acıbadem hiç bir bölümüne güvenmiyorum şehirden şehire kalite degişirmi bilemiyorum

Kayseri acıbadem tüp bebek biriminde olayları duymuşunuzdur bende koklü hastane ve reklamlarda hep pozitif önüme duştü için kayseri acıbadem gittim 2 kere yaptırdım siz bilirsiniz ama artık acıbadem hiç bir bölümüne güvenmiyorum şehirden şehire kalite degişirmi bilemiyorum
Evet malesef duydum. Laboratuvar olarak en iyisi dendiği için orayı düşündüm. Başkent hastanesi için iyi değil diyorlar. Gidip gelmek zor oluyor şuan İskenderun da yaşıyorum Adana ya gidip gelirken bile sıkıntı oluyor işten dolayı rapor sürem yıllık iznim hepsi bitmek üzere yoksa İstanbulda kardeşim yaşıyor başından beri Burdaki hastaneler daha iyi olur burda deneyin diyor da olmuyor işte😕

Merhaba sureciniz nasil ilerledi umarım olumlu sonuçlanmiştir

Merhaba sureciniz nasil ilerledi umarım olumlu sonuçlanmiştir
Maalesef 24 martta kürtaj oldum son kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik. Genetiğe gitti bebek Trizomi 22 çıktı ya genetik problem var ya da kötü bi tesadüf eşlere bakılsın taşıyıcı bi hastalığınız olabilir dedi doktor eşim test yaptırdı ben daha yaptıramadım. 3 ay bekleyelim takviye kullan o arada da demişti tüp bebek doktorum beklemedeyim şuan.

Hastane çok önemli Adana da Kayseri gibi pek iyi olmayan yerler gerekirse imkan yaratın Ankara bile değil İstanbul’dan araştırıp gitmeye çalışın derim ben öyle yapıcam çünkü yaşım 39 normal yolla gebelik yaşadım ancak 4. Aya girerken down ve ense kalınlığı vs anomalililerle sonlandırdım yaş ve down sebebi ile pgt li deneyeceğim bilgi vermek istedim sizede

Maalesef 24 martta kürtaj oldum son kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik. Genetiğe gitti bebek Trizomi 22 çıktı ya genetik problem var ya da kötü bi tesadüf eşlere bakılsın taşıyıcı bi hastalığınız olabilir dedi doktor eşim test yaptırdı ben daha yaptıramadım. 3 ay bekleyelim takviye kullan o arada da demişti tüp bebek doktorum beklemedeyim şuan.
Bi de böyle testler için üniversite ya da şehir hastanelerinde genetik bölümleri oluyor oralardan yararlanmaya çalışın özelde bir sürü para vermek zorunda kalmayın

Back
X