BBEBEKLE BOŞANMAK

Ayrılırsınız ayrılmazsınız bilemicem de çocuğunuzu yalnız bırakmayın babasıyla. Ben bu kadar alkol alan adamdan korkarım. Asla çocuğumu bırakmam yanına. Hiç belli olmaz. Ben alkol hiç kullanmadım çok şükür, ailemde de yoktu ama iş yemeklerinde sadece bir iki kadeh içen arkadaşlarımın bile nasıl huyunun suyunun değiştiğine şahit oldum. Ki sizinki her gün gecelere kadar içip siziyomus. O 'mükemmel baba' kendini kaybedip çocuğa bisey yapsa napicaksiniz Allah korusun. Alkol alan biri ile asla aynı evde kalamam açıkçası. Babam bile olsa basar giderim evden. Hele ki bi de çocuğumla aynı çatı altında yatırcam.

Çocuğunuz büyüdükçe boşanmanız daha zor olacak.

Şu an kızınıza kendi annesi gibi davranan k.valideniz çocuğun aklını tamamen karıştıracak.

Belki de onları tercih edecek, sizin kurallarınızı hiçe sayacak. Kuralsız yaşamak hoşuna gidecek.

Ne kadar erken davranırsanız o kadar iyi derim.

Çok haklısınız. Kızınız alkolik ve içince taşkınlık yapan bir babayla büyümeli.

Cikin isten
Cikicam demeyin cikin direkt
Ailesine de artik ben bakicam cocuguma diyin
Eve 1 ekmek bile almayan insanlar cocugu saymazsak 2 kisilik yemek yapacaginiza 4 kisilik yapiyorsunuz masrafiniz da fazla boyle
Isten cikmaniza esiniz cok baski yaparsa da o isteyken toplayin esyalarinizi gidin
Iyi bir baba olsa gece 2lere kadar icmez hergun hergun
Arada icse okey
Bide size naptin ki diyor mutsuzsunuz zaten
Bi cekip gidip dusunmeniz gerekiyor
Bu adimi atamazsaniz omrunuz boyle gececek

Böyle sorumsuz hergun içen bir babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi

Boşanma davası açıp çocuğu alıp gitseniz ne halt edecek. Siz de boşanmamak için bahane arıyorsunuz. Alkol delisi adam için dizelsin diyorsunuz. Kimse o kadar küçük bebeği sizden alamaz diyorlar. Duymuyorsunuz bile. . Tüm bunları Çekin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…