Bbilgisi olan var mı?

Okumakta güçlük çekenler için:
Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?

Cevap: Ne kadar da mikemmel bir intikam yolu :işsiz:
Hem bunları yapın hemde bulunmaktan korkun, ilginççç
Hersey tamam da konu sahibi kizin agzindan niye kendine mesaj atmis ki???

Şimdi ben 2 senelik sevgilimden ayrıldım beni aldattı. Sonra ben de o kızın ağzından kendime mesajlar atmış gibi yaptım . O kızın arkaşına da ailesine de kızınız şöyle böyle diye mesajlar attım ve sevgilisine küfürler ettim. Sonrada hesabı kapattım tam ergence bir hareket değil mi? Ama başka intikam yolum yoktu. Bunlar benim olduğumu bulabilirler mi ıp adresinden falan?

:KK70::KK70:

Ona buna iftira atarak ayrıca hakaret ederek intikam alınmaz...
Korkuyorsan yapmayacaktın yaptıysanda sonuçlarına katlanacaksın ben senin yaptığına ergenlik değil cahil cesareti diyorum kusura bakma terk edilmeyi hazmedemeyip çamur atmışsın hiç yakışık bir durum değil....

Yazık burda dalga geçen kğçğmseyen kim varsa inşallah Allah onun da başına versin ozaman anlasınlar. Sizin gibiler yüzünden oluyo bu aldatılmalar zaten. Sınanmadıpınız acı üzerine nasıl bunkadar yorum yapabilirsiniz anlamıyorum ! Sadece ben kısaca anlattım bu olayı detayı var şuyu var buyu var önyargılı dabranacağınıza insan gibi cevap verin soruya. Yani psikiyatristlikte bi durum yok psikologlukta.

Tercume icin sagol :)
Hic birsey anlamamistim. :)

Degmezmis ki.. bosver takmaya degmez.
Heleki küfür bir bayana hic yakismaz.

Yazık burda dalga geçen kğçğmseyen kim varsa inşallah Allah onun da başına versin ozaman anlasınlar. Sizin gibiler yüzünden oluyo bu aldatılmalar zaten. Sınanmadıpınız acı üzerine nasıl bunkadar yorum yapabilirsiniz anlamıyorum ! Sadece ben kısaca anlattım bu olayı detayı var şuyu var buyu var önyargılı dabranacağınıza insan gibi cevap verin soruya. Yani psikiyatristlikte bi durum yok psikologlukta.
Acini burdakilerden çıkarma halti yiyen senin sevgilin burdakiler ayartmadi ya sevgilini Kızın başına bela acmaya çalışacağına keşke sevgilinin basini belaya soksaydin madem bisi yapican illa..Allah kimseye yaşatmasin öyle bi duyguyu zor ama seninki çözüm değil .. Zaten yaptığının çocukça olduğunu sende kabul etmissin. Kendini de düzgün anlatamamissinki nasıl becerdin o hırsla tüm bunları.
Umarim şikayetçi olmazlar..

Yorum yapan herkes çok erdemli, fevkalade soğukkanlı, terbiyeli insanlar hepsi birer erdem abidesi. Onlar aldatılırsa canları yanmaz, öfkelenmez, tepki vermez, kızmaz, küfür etmez; exe yeni aşkında mutluluklar dileyip el sıkışarak ayrılırlar. Bir sen böyle ergen, terbiyesiz, edepsizsin işte konu sahibesi ne yapalım!!!!

Yorum yapan herkes çok erdemli, fevkalade soğukkanlı, terbiyeli insanlar hepsi birer erdem abidesi. Onlar aldatılırsa canları yanmaz, öfkelenmez, tepki vermez, kızmaz, küfür etmez; exe yeni aşkında mutluluklar dileyip el sıkışarak ayrılırlar. Bir sen böyle ergen, terbiyesiz, edepsizsin işte konu sahibesi ne yapalım!!!!
Haklısın

Back
X