BDP: İki ilde özerklik uygulaması başladı

aynı şeyleri ben yazmaktan bıktım siz bıkmadınız. ermeniler devlet onlarla savaşırsın imkanlarını kullanırsın . ama burda aynı ülkede yaşayan vatandaşlarız . diyorum çözümü yok bu işin. allah yardımcımız olsun. ben oh verelim kurtulalım demiyorum ama çözüm yok . eşim polis ve psikolojisi düzelemiyor. vanda kaç kere saldırıya uğradık.çok şey yazmak istiyorum ama yine anlamayacaksınız

Allah yardımcınız olsun. Çok zordur eminim. Bu çözüm süreci en beteri taviz tavizi dogurdu, teröristlerin bitini kanlandirmaktan başka bi sey yapmadi.

Oralari verelim demiyorsunuz da yapana da toz kondurmuyorsunuz.

Özerklik ilan etmiş,yada edecekmiş! bunu her seçimden sonra söylüyorlar. Bu pkk terör sorunu ülkemizin hep yakasındaydı zaten, bi adım atıldı onlara çözüm süreci diye nasıl kullanacaklar bunu bilinmez, ülkemizin tek sorunu pkk olsa keşke onlarla birlik olup şimdiye kadar başedilerdi belki! insanlar birbirini yediği sürece umarım pkk denen terörde bizi yemez..!

Allah bizi bu hale düşürenlerin yanına bırakmasın ! Vatanımız Asla ve Asla Bölünemezzzz ! Böldürtmeyiz !

Alsınlar bakalım alsınlar, bizim de elimiz armut toplamıyor. Siyasilerin sesi çıkmıyor diye bizim de bu söylemleri yiyip yuttuğumuzu zannediyorlar galiba ama şu anda insanlar bileniyor. Bir yerde bir patlak verecek ama ne zaman bakalım.

3 çocuk yap da sokakta birileri öldürsün

Ben evlensem bir tane bile dünyaya getirmeyi düşünmüyorum artık.
Yazık oluyor doğan çocuklara.
Ülke çok güvenliymiş gibi 3 tane yapacağız 1 de değil

30pembe,
eşin ve tüm polislerimiz, askerlerimiz için duyduğunuz endişede çok haklısınız, inan aynı endişeleri bizde yaşıyoruz, Allah korusun, polisimiz, askerimiz şehit olsun istemeyiz asla ve yine Allah muhafaza onlardan birine birşey olduğunda ateş düştüğü yeri yakar, biz üzülür ağlarız ama ana babaları, eşleri evlatları kadar ciğerimiz yanmaz, bu da kabul.

Sizlerin psikolojisi de bozulmuştur, evde huzurla beklemiyorsunuzdur eşlerinizi, sürekli bir yürek hoplaması, kapı çaldığında korkuyla açmayı biz anlayamayız, yemin ediyorum bu hislerinizde de hak veriyorum size.

Yaşadıklarınız kolay değil ama bizi de anlayın, bizde korkuyoruz

biz sokağa çıkmadık böyle öğrendik : benim çocuğum da çıkmaz inşallah: babam elinize ekmeğinizi alın ondan sonra siyasete karışın derdi öylede yaptık çok şükür: üç kardeşiz : birimiz ezzacı birimiz banka müdürü bende öğretmenim: şuan siyasetle aktif olarak yer almasamda uğraşıyorum: ben beş çocuk düşünüyorum inşallah allah nasip eder: amin

Dün bakanın biri Başbakan kendini güvende hissetmiyor diyor elindeki o kadar yetkiyle korumayla o da hissetmiyorsa biz ne yapalım acaba

sizin öğretmen olup da bu kadar körü körüne savunmanız beni hep çok şaşırtmıştır..

şu özerklik bir tam anlamıyla uygulansın o zaman görürsünüz ayrışmak nasıl oluyor, nasıl ülke birbirine düşman oluyor.
o zaman da 5 çocuktan sakın vazgeçmeyin. oraya da sizin çocuklarınız memur olarak gitsinler olur mu? kimse canını tehlikeye atmak istemez çünkü öyle hırs kokan yere gidecek kadar. kim buna sebebiyet veriyorsa onlar gitsin.

sokaktan kastım eylem yapmak falan mı anladınız siz?
neyse bilenlerle tartısmak daha iyi olacak.

Son düzenleme:
Dün bakanın biri Başbakan kendini güvende hissetmiyor diyor elindeki o kadar yetkiyle korumayla o da hissetmiyorsa biz ne yapalım acaba

vallahi bu ülkeye çocuk getirilmez angry.
ya çocuğu geçtim kocaman kadınların bile can güvenliği yok.
kadın kocasından şikayetçi bana koruma verin diyor. onlar barışırsınız abartmayın diyip gönderiyor kadını.
2 gün sonra ölüm haberini duyuyoruz.

bu ülkede yetişkinler güvende değilken çocuk nasıl barınsın?

bilenlerle değil aynı düşüncedekilerle konuşsam desen daha doğru olur. diğer kişilere de sordum cevap alamadım . çözümünüz varsa buyrun dinleyelim. arkadaşım çözüm yok . bunu anlayın. biz oh verilsin demiyoruz ama çözüm yok . varsa çözüm getirecek bi fikrin dinleyelim.

Son düzenleme:
her şeyin bir çözümü vardır Allah akıl ihsan etmiş herkese. başa geçtiyse kişi bunu yapabilecek düzeyde olması gerekir.

ha siz baştakilerin bunu çözeceğine inanmıyorsunuz madem o zaman çözümü getirecek insanlar başa geçsin
hırs uğruna iktidarda kalmaktansa daha cok kişinin önü açılsın meclise daha cok insan girsin.
bizim de seceneğimiz fazla olsun.

Söylemlere, teröristlerin dağdan indirilip şenliklerle karşılanmasına sessiz kalmayacaktınız körü körüne savunmak yerine partiniz dahi olsa eleştirecektiniz, tepkinizi gösterecektiniz bakın bakalım o zaman şimdi bu kadar rahat konuşabiliyorlar mıydı

güldürme beni adamlar bi tane proje üretmedi birilerinin aklına sığındı . umdukların mı çözüm getirecek.

güldürme beni adamlar bi tane proje üretmedi birilerinin aklına sığındı . umdukların mı çözüm getirecek.

benim umdugum kim mesela ?

Allah askına siz gerçekten eğitimci misiniz?
ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz hayretle okuyorum ya

Ölen binlerce genç noldu şimdi?
Onların annelerine eskiden vatan sağolsun derdik, en azından ağlarken ülkelerinin bütünlüğü ile gurur duyarlardı...
Şimdi kim neyle gurur duyacak?
Analar ağlamasın diyorlardı, analar değil artık hepimiz ağlıyoruz!!!

benim umdugum kim mesela ?

Allah askına siz gerçekten eğitimci misiniz?
ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz hayretle okuyorum ya

Otu-çöpü dış mihraklara bağlıyor ama asıl dış mihrakların nelerle uğraştığını görmüyorlar çünkü başbakanın söylediğinden farklı bir şey düşünmeyi akıl edemiyorlar

Son düzenleme:

Verilsin demiyorsunuz ama verene de ses etmiyorsunuz.

Çözüm savaş arkadaşım,bunun başka yolu olmaz. Zafer kazanmak istiyorsan,hainler ayıklamak istiyorsan kazıyacaksın kökünü.

Çok can yandı belki daha da yanması gerekecek ama bu illet böyle çözülür.

Mondros gibi,Sevr gibi masada değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…