bdv konuları ve yorumlar

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
buraya ayrı ayrı bazen gercekten dert olan bazense öylesine gibi açılan fake konular var fazlasıyla ama konu ya yapılan bazı yorumlar aşırı derecede acımasız zaten sorunu oldugu için konu açan konu sahibi daha çok afallıyor hatta gaza gelip eşiyle kavga çıkarıyor ve boşanıyor yada haklı davasında haksız duruma düşüyor bence bi konuya yorum yazarken empati ve sağduyuyla yorum yapılmalı...Ve sırf yorum yapmak için yorum yzılmamalı ...konuyu okursun gercekci ve samimi gelirse konu sahibini incitmeden yada ateşe körükle gitmeden yorumunu yaparsın olur biter..
herkesin egitim durumu , yaşantısı , çevresi , olanakları , yetiştirilme tarzı malesef aynı değil bunu göz önünde bulundurup yorum yapılırsa daha iyi olur sanki (birde çocuk konusunda niye yaptınız demeseniz çünkü ölümün ve doğumun saati değişmiyor zaten psikolojk olarak çöken konu sahibi çocuguna bile düşman ve engel gözüyle bakabilir )
LÜTFEN BENİ ESKİ KONULARIMLA VE YORUMLARIMLA VURMAYA ÇALIŞMAYIN

ama işte bunlar sizin görüşleriniz

mesela ben doğumun ve ölümün saati değişmez görüşünü kabul etmem

benim farklı bir bakış açım var; sizin farklı

burası da sanal bir platform

doğru ya da yanlış herkes kendi penceresinden bakıyor zira herkes sadece kendi deneyimi kadar değerlendirebiliyor

konu sahipleri de kendi akıl süzgeçlerinden geçirip kendilerine makul gelen görüşleri değerlendirip karşıt görüşlerden de olayın nasıl algılandığını görüp kendileri karar verecekler atacakları adımlara

hani biz yorum yapana sağduyulu ol diyemiyoruz maalesef zira ben çok yumuşak yazdım diye düşünürken birisi çok sert yorum yapmışsın diyebiliyor

Tamam bundan sonra dediğin gibi yorumlarız artık, bunlar sitenin yeni kuralları mı?
ben kimseye emir yada kural vermiyorum neden polemik çıkarmya çalışıyorsun ki hemen hemen her açılan konuya boşan, çocuk niye yaptın ,yaşın kaç yada egitimin ne gibi yorumlar yapılmasını dogru bulmadığımı konu sahibini incitmeden yorum yapılmasının daha iyi olacagını yazdım sadece

Konu sahibi mutsuz, dertli ve hassas olabilir de nereden biliyorsun yorum yapanın ruh halinin çok iyi oldugunu? Belki onun da canı sıkkın ve bu yorumlarına yansıyor. Belki de mizacı böyle. Nasıl yorum yapacağımıza konu sahibinin ruh halini çözümleyerek mi karar vereceğiz?

Burdan gaza gelip kocasini bosayacak kadinin zaten bosanmaya meyili vardir. Yoksa kim durup duruken kocasini bosar? Hatta 50 kadinla aldatilip bosamayan bile var, burda herkes birbirinden fikir aliyor ama son karari yine kendisi veriyor, takmayin siz :KK66:
benim üzüldüğüm konu çocuk niye yaptınız? ve hemen boşanın yazılması

Konunuz kapanır.üyeler forum hakkında bu tarz konu açmak yasak diye biliyorum..

Ama genede söyliyim fikrimi,
Sadece laf sokmak için yorum yapanlar tersleyenler var..
Hele birde ilk yorum hakkı ondaysa ne kadar ters yorum okadar beğeni kafasıyla mutlaka sigaralı smile koyup yazanlar ..

İnsanlar buraya gerçekten dertli olduklari için konu açıyorlar (fakeler hariç) yoksa kim uğraşsınki..

ben kimseye emir yada kural vermiyorum neden polemik çıkarmya çalışıyorsun ki hemen hemen her açılan konuya boşan, çocuk niye yaptın ,yaşın kaç yada egitimin ne gibi yorumlar yapılmasını dogru bulmadığımı konu sahibini incitmeden yorum yapılmasının daha iyi olacagını yazdım sadece
Polemik çıkarmak mı?
Açtığınız konu baştan başa polemik :KK53:
Ben de şahsen duruma göre yorum yapmaya çalışıyorum. Mesela aile bağları çok iyi olmayan biri ailesiyle çok sık görüşmek istemediğini yazıyor, benim ailemle aram iyidir bunu sorun yapmam ama kendimi onun yerine koyarak yorum yaparım.
Ama herkese bunu söylemek için konu açmak kural koymak gibi olmuş.

Konu sahibi mutsuz, dertli ve hassas olabilir de nereden biliyorsun yorum yapanın ruh halinin çok iyi oldugunu? Belki onun da canı sıkkın ve bu yorumlarına yansıyor. Belki de mizacı böyle. Nasıl yorum yapacağımıza konu sahibinin ruh halini çözümleyerek mi karar vereceğiz?
yanlış anlaşıldım galiba bazı yorumlar var ki gerçekten kırıcı ve ağır ve ayrıca ben konu polemiğe dönüşsün tartışma çıksın diye yazmadım ki bunu

Konuyu anlayamayan tek ben mi varım?

Konuyu anlasanız da anlamasanız da en güzel nickli üye yarışmasında oyunuz bana olsun:KK73:

Aaaaa öyle bi yarışma mı varrr¿?

Bu konuya yorum yazacak olursam, burada bi tek kişiye karşı acımasız oldum ve tüm arkadaşlar acımasızdı. Onda da, "evliyim ama kocamı aldatıyorum" konusuydu. .

yanlış anlaşıldım galiba bazı yorumlar var ki gerçekten kırıcı ve ağır ve ayrıca ben konu polemiğe dönüşsün tartışma çıksın diye yazmadım ki bunu

İyi de burada üyeleri eleştiriyorsun. Herkes sana gelip hı haklısın mı diyecekti? Resmen polemik konusu. O sebeple de yasak zaten.

ama işte size göre kırıcı ve ağır

onu yapan kişi de öyle düşünüp yorum yapmış

bazı yorumlar var ki aynen benim gibi düşünüyor diyorum ama bazen de pes diyorum

ama herkesin de yorum özgürlüğü var

Polemik çıkarmak mı?
Açtığınız konu baştan başa polemik :KK53:
Ben de şahsen duruma göre yorum yapmaya çalışıyorum. Mesela aile bağları çok iyi olmayan biri ailesiyle çok sık görüşmek istediğini yazıyor, benim ailemle aram iyidir bunu sorun yapmam ama kendimi onun yerine koyarak yorum yaparım.
Ama herkese bunu söylemek için konu açmak kural koymak gibi olmuş.
niyetimin o olmadıgı açıkca belli degilmi ya gerçekten kırıcı vae agır yorumlar yapılıyor bi tek ben mi görüyorum ?

Back
X