bdv konuları ve yorumlar

benim üzüldüğüm konu çocuk niye yaptınız? ve hemen boşanın yazılması

Merak ediyordur belki? Yani ihanetin, siddetin, sevgisizligin yasandigi bir ortamda insan neden cocuk yapar ve bu sekilde bir evliligi neden surdurur, gayet dogal bir merak konusu.
Zaten biri niye cocuk yaptin dedi diye o cocuk olmeyecek ya da kadin bosanmayacak. Sadece durup hayatini sorgulamak, verdigi kararlarin nedenleri uzerin dusunme firsati bulacak belki...

niyetimin o olmadıgı açıkca belli degilmi ya gerçekten kırıcı vae agır yorumlar yapılıyor bi tek ben mi görüyorum ?
Evet dediğiniz gibi kırıcı ve aşağılayıcı yorumlar yok değil fakat gerçek hayatta da burada da engellenmesi zor.

benim üzüldüğüm konu çocuk niye yaptınız? ve hemen boşanın yazılması
Iyde kardeşim konuyu açan mutsuz kv si ile başı dertte eşi hiç desteklemiyo hep eziklenmiş herkes tarafından üstüne üstlük 3. Çocuğa hamile ekonomik özgürlük yok

Bu konuya nasil bi yorum yaparsın sen olsan

Olsun eşin ezecekte sevecekte mi dersin
Yoksa gözünü aç bi çocuk daha yapma kendini ezdirme mi dersin

Benım canımı sıkan tek sorun ınsanların dertleırnı kucumsemek lıselı mı ? aa yok onu asagılayalım evlenıp kaynana sorunu olunca yazar gibi bir düşünce .Bazı ınsanlar cok gereksız yararlı bır sey yazmayacaksan yazma ben bunu anlamıyorum . Yazmış olmak ıcın yazmayı bende hemen hemen her konuyu okuyorum ama her şeye yazmam mesela .

Bu tür onlarca konu açıldı. Konu açan kişiler fikir alışverişinde bulunmak için açıyor. Herkes istediği yorumu yapar hakaret içermedikten sonra kimseyi ilgilendirmez. Boşan dedi diye gidip boşanacak değil değil mi ?
Evliliğin başında ne mal olduğu belli olan birine evet neden bu adama çocuk yaptın diyebilir. Bu konu sahibinden çok o çocuğu düşündüğü içindir. Şiddet ortamında büyüyen çocukların hali ortada. Canlı şahidiyim kuzenim oğlu duvara kafa atıyor. Ablasını bıçakla kovalamış bu çocuk 6 yaşında.
Oldu olacak konu açarken şunları yazın, bunları yazın yazsın herkes bizde ona göre yorum yapalım...

buraya ayrı ayrı bazen gercekten dert olan bazense öylesine gibi açılan fake konular var fazlasıyla ama konu ya yapılan bazı yorumlar aşırı derecede acımasız zaten sorunu oldugu için konu açan konu sahibi daha çok afallıyor hatta gaza gelip eşiyle kavga çıkarıyor ve boşanıyor yada haklı davasında haksız duruma düşüyor bence bi konuya yorum yazarken empati ve sağduyuyla yorum yapılmalı...Ve sırf yorum yapmak için yorum yzılmamalı ...konuyu okursun gercekci ve samimi gelirse konu sahibini incitmeden yada ateşe körükle gitmeden yorumunu yaparsın olur biter..
herkesin egitim durumu , yaşantısı , çevresi , olanakları , yetiştirilme tarzı malesef aynı değil bunu göz önünde bulundurup yorum yapılırsa daha iyi olur sanki (birde çocuk konusunda niye yaptınız demeseniz çünkü ölümün ve doğumun saati değişmiyor zaten psikolojk olarak çöken konu sahibi çocuguna bile düşman ve engel gözüyle bakabilir )
LÜTFEN BENİ ESKİ KONULARIMLA VE YORUMLARIMLA VURMAYA ÇALIŞMAYIN
Dalga gecilecek konu var gecilmeyecek konu var.
Yorumlari ciddiye alan uye var almayan uye var.
Olumlu yorum yapan uye var olumsuz yorum yapan uye var.
Sahi bu konu neden var..?

tamam hepiniz haklısınız ambazılRI VAR Kİ SADECE YORUM YAPMAK İÇİN YAZIYOR öylesine yani

sımdı objektıf dusunmek gerek
konu sahıbı mutsuz depresyondadır evet
ama yorum yapanın mutlu oldugundan ne kadar emınsınız ?
ayrıca burdakı yoruma dayanarak kocasıyla kavga eden bosanan cocuguna engel gozuyle bakan varsa acılen psıkologa gıtsın...
mesela bugun gunduz cok dogru duzgun bı yorum yaptım
konu sahıbı cemkırık cıktı ?

Ya bir de actıgım konuda sırf dalgasına ters yorum yapan olursa ben de ona ters yorum yaparım.
Niye savunma gereği duyuluyor bu konu sahipleri anlamıyorum.

Mune Mune böyle konu açmakyasakmış bilmiyordum abla kapatır mısın

Tamam da bu yazdıklarınız da sizin görüşünüz .iyi niyetli bir şeyler demeye çalıştığınız ortada ama zaten hepimiz sizinle aynı düşünsek burda bu kadar kavga da çıkmaz.

Ayrıca boşan falan diyenlerin bazısı gaza getirmek için dese de gerçekten samimi fikri öyle olanlar var.herkesin hayat görüşü , eğitimi, tecrübeleri o kadar farklı ki bizi de biz yapan bunlar. siz yuvası bozulmasn elalem ne der dersiniz diğer yorum yapan en değerli sensin arkadaşım boşan kurtul der.yani siz aslında böyle diyerek kendi düşüncenizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz fakat herkes fikri kendine :KK55:

Back
X