Merhaba kizlar yeni evliyim yurt disinda yasiyoruz esim gemi kaptani ailesine bakiyor ve kendi evimizi dairemizi alana kadar yani bi 100 bine euro biriktirene kadar ailesiyle yasiycaz malesef . ben uni 3. sinif ogrencisiyim simdiye kadar esim evde oldugunda bana hep para verirdi ihtiyaclarimi almam icin . Esim sefere gitti gecen ay , bugunde maasi girmis borc harc odenmis ve onun banka hesabina ben ve babasi erisebiliyoruz . bugun de bana sey diyor iste babam sana su kadar para verir alisveris yapman icin ( bu arada 3 aylik hamileyim )ben ona dedim bu yasima kadar kendi babamdan bile para istemedim hani nerde gorulmus gelinin kp den para istemesi ? esim sinirlendi ne var yani diyo bana benim cok zoruma gitti evlenmeden once tamam babasi aliyordu hani evi gecindirmek icin ama simdi evlisin yani karinimm ben senin kiz kardesin degil yani esimin oarasindan babasindan alicakmisim , bana sey diyo bu ne herseyi sen kontrol etmek istiyorsun falan deyip telefonu kapatti bende sinirlendim senden bisey istemicem dedim , bursum kabul olunursa ordan alirim senden istemem dedim . kizlar bu durumu sizce ben mi abartiyorum ?esimin ailesinin durumu yok babasini burda kimse ise almiyor yasli diye bir kiz kardesi var evli bide erkek kardes baska ulkede okuyan ogrenci . esim mesleginden dolayi da sinirli bir adam bu durumda sizce ne yapmaliyim ? kizlar kusura bakmayin kenidimi zor ifade ediyorum turkcem o kadar da iyi degil