BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin (se-nin) çok bilmişliğin ile harmanlanınca öyle olduk canısı
Biraz fazla alıngan geldiniz bana... gerek var mı hic tanımadığın insanlara sinirlenip dertlenip konu açmaya... eğlen geç ben öyle yapıyorum negatif yorum yapanda oldu umrumda mı hayır... burayı çok içsellestirmemek lazım 🤷🏻‍♀️

Kimse birbiriyle haberleşip hadi şu konuyu şu üyeyi linçleyelim diye haberleşmiyor . Burası fikiir paylaşım platformu saygı çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapmakta özgür . Herkes aynı fikre sahip olmak zorunda mı ? Hepimiz aynı fikirde olsak fabrikadan çıkan ürünlerden farkımız kalmazdı .
Ki böyle konular olunca da üyelerin belki de yüzde 80 i aynı tepkiyi veriyor. Demek ki ortada bir sorun var ve bu bariz ifade ediliyor. Sonra da bunun adı saldırmak oluyor. Ee kadında gelmiş boşandığı eşiyle nikahsız yaşamaya başlayıp 3. Çocuğu yapmış, üstelik nikahsiz yaşadığı adam kadının ilk eşten olan oğluna da şiddet uyguluyor. Kadın gelmiş diyor ki ben isteyerek 3. Yü yaptım. Şimdi gel de bu kadına ılımlı yorum yap. Ortada zulmedilen çocuklar varken gel de bu kadına ponçik şeyler yaz.

Konudisi muhabbetin icinde konuyla ilgili yorum yapicam ama konu disi gibi kalicak, olsun 😅 forumda yazarken yuzlerimiz gorunmedigi icin insanlar rahatca her sey soyleyebiliyor, yuzune soyleyemeyecekler belki , bir nevi gunah cikarma ritueliindeki kabindesin gibi dusun 😉

Fikir almak istiyorum kisvesi altında "Hadi benim fikrimi destekleyin. Hadi sen haklısın diyin." alt metinli o kadar çok konu var ki. Ne yapsın üyeler?

Kadın adamın aldattığını fark etmiş. Kavga etmiş bir de soruyor "Nasıl kendime bağlayabilirim?" Ne yapsın üyeler? Bir de ekliyor "Boşan diyecekler yazmasın. " Ne yapalım mesela. "Hayırlısı be gülüm..." diyip geçmeli mi?

E madem karşıt bir görüş vahşet olarak tanımlanıyor neden birbirinden sosyal, kültürel açıdan çok farklı binlerce üyenin olduğu bir platformda fikir danışmak?

Vallahi şuraya yazan sivri dilli insanları tanımam etmem ama benim şu konuma yazanlar çok hoş şu an baya beni salıp muhabbete daldılar eğer hepsi aynı tıynette ise güzel 👍

Biraz fazla alıngan geldiniz bana... gerek var mı hic tanımadığın insanlara sinirlenip dertlenip konu açmaya... eğlen geç ben öyle yapıyorum negatif yorum yapanda oldu umrumda mı hayır... burayı çok içsellestirmemek lazım 🤷🏻‍♀️
Yine muhteşem bir yorum mutant sincap :dondurma:

Ki böyle konular olunca da üyelerin belki de yüzde 80 i aynı tepkiyi veriyor. Demek ki ortada bir sorun var ve bu bariz ifade ediliyor. Sonra da bunun adı saldırmak oluyor. Ee kadında gelmiş boşandığı eşiyle nikahsız yaşamaya başlayıp 3. Çocuğu yapmış, üstelik nikahsiz yaşadığı adam kadının ilk eşten olan oğluna da şiddet uyguluyor. Kadın gelmiş diyor ki ben isteyerek 3. Yü yaptım. Şimdi gel de bu kadına ılımlı yorum yap. Ortada zulmedilen çocuklar varken gel de bu kadına ponçik şeyler yaz.

valla eşiyle ilgili bir sürü şey anlatıp sonra buradakiler de evet bak bu anlattıkların şiddettir diyince "hayır yaa kocama laf edemezsiniz" diyen kadına da terslenelim yani.
çok haklısınız yazdıklarınızda.

Ben de son zamanlarda bu tarz konuların sıkça açılmasından rahatsızım açıkçası. Yapılan genelleme hoş olmamış. Bu kadar "korkunç" (!) üyeler varsa buraya da konu açmayıverin madem. Fikrini önemsemediğim kişilerin olduğu bir foruma neden konu açayım mantıken? Hem konu açıp hem de sipariş yorum talep ediyorsunuz. Kendi bildiğiniz varsa onu yapın madem.

Burada da bazı üyeler illaki kendi istediklerini duymak için konu açıyor. Yaptıkları ya da düşündüklerinin doğru olmadığı söylenince hemen saldırıyor hatta beddua dahi ediyorlar. Ben kimseye saldırgan mesaj yazmam, hatta çok kibar ve kelimeleri seçerek yazdığım halde "Allah senin de başına versin; inşallah kocan sana da böyle yapar" falan yazanı oluyor. Ne yapayım, ben de konu açan üyelerin hepsi için böyle düşünüp genelleme mi yapayım?

Sacma sapan bir adamı dert etmekten kurtardık seni sabaha kadar gulduk eglendik sonra.
Bunu mı dıyosun gercekten?
Neden cümledeki KK nın güzel yürekli hatunları sözünü seçmek yerine diğerlerine aday oldun ki? İlkiydin belki benim için? Yapmayın bunu lutfen..Hiçbir isim telaffuzum yokken hemde.Gelip burada seni şöyle yaptık kurtardık falan demekte neyin nesi ki? Valla enteresansınız.

Vallahi şuraya yazan sivri dilli insanları tanımam etmem ama benim şu konuma yazanlar çok hoş şu an baya beni salıp muhabbete daldılar eğer hepsi aynı tıynette ise güzel 👍

Yok kız aynı üyeleriz biz yerine göre öven yerine göre gömen, şahsen senin sevebileceğin tarzda değiliz 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X