Benim karaciğer bitik içmeli şeylere katılamıcam ballı süt neyin yok muKurucam VTP (vahşet team party). Ama bildiğin parti, eğlenmeli, içmeli dağıtmalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karaciğer bitik içmeli şeylere katılamıcam ballı süt neyin yok muKurucam VTP (vahşet team party). Ama bildiğin parti, eğlenmeli, içmeli dağıtmalı![]()
Biraz fazla alıngan geldiniz bana... gerek var mı hic tanımadığın insanlara sinirlenip dertlenip konu açmaya... eğlen geç ben öyle yapıyorum negatif yorum yapanda oldu umrumda mı hayır... burayı çok içsellestirmemek lazımSenin (se-nin) çok bilmişliğin ile harmanlanınca öyle olduk canısı
Ki böyle konular olunca da üyelerin belki de yüzde 80 i aynı tepkiyi veriyor. Demek ki ortada bir sorun var ve bu bariz ifade ediliyor. Sonra da bunun adı saldırmak oluyor. Ee kadında gelmiş boşandığı eşiyle nikahsız yaşamaya başlayıp 3. Çocuğu yapmış, üstelik nikahsiz yaşadığı adam kadının ilk eşten olan oğluna da şiddet uyguluyor. Kadın gelmiş diyor ki ben isteyerek 3. Yü yaptım. Şimdi gel de bu kadına ılımlı yorum yap. Ortada zulmedilen çocuklar varken gel de bu kadına ponçik şeyler yaz.Kimse birbiriyle haberleşip hadi şu konuyu şu üyeyi linçleyelim diye haberleşmiyor . Burası fikiir paylaşım platformu saygı çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapmakta özgür . Herkes aynı fikre sahip olmak zorunda mı ? Hepimiz aynı fikirde olsak fabrikadan çıkan ürünlerden farkımız kalmazdı .
Ay bibiyle rakip olmam ben, eş başkan falan oluruz@Bibibella aday olabilir,biriniz zorunlu izne ayrılınca diğeri geçer yerine![]()
Konuları sasırıyoruz......Ben kıdemliyim burda dokuz yıl oldu![]()
En çok benim yorumumu ciddiye alacaksınız saksı değilim ben![]()
Çocuklada nesquikBenim karaciğer bitik içmeli şeylere katılamıcam ballı süt neyin yok mu
Konuları sasırıyoruz......![]()
hahahahah deli yaaİkna team kuracağım. Şakşak yapacağız üyelere![]()
Yine muhteşem bir yorum mutant sincapBiraz fazla alıngan geldiniz bana... gerek var mı hic tanımadığın insanlara sinirlenip dertlenip konu açmaya... eğlen geç ben öyle yapıyorum negatif yorum yapanda oldu umrumda mı hayır... burayı çok içsellestirmemek lazım![]()
Ki böyle konular olunca da üyelerin belki de yüzde 80 i aynı tepkiyi veriyor. Demek ki ortada bir sorun var ve bu bariz ifade ediliyor. Sonra da bunun adı saldırmak oluyor. Ee kadında gelmiş boşandığı eşiyle nikahsız yaşamaya başlayıp 3. Çocuğu yapmış, üstelik nikahsiz yaşadığı adam kadının ilk eşten olan oğluna da şiddet uyguluyor. Kadın gelmiş diyor ki ben isteyerek 3. Yü yaptım. Şimdi gel de bu kadına ılımlı yorum yap. Ortada zulmedilen çocuklar varken gel de bu kadına ponçik şeyler yaz.
Bence evlen teamhahahahah deli yaa![]()
ben hangi teamdeyim calficimm
Neden cümledeki KK nın güzel yürekli hatunları sözünü seçmek yerine diğerlerine aday oldun ki? İlkiydin belki benim için? Yapmayın bunu lutfen..Hiçbir isim telaffuzum yokken hemde.Gelip burada seni şöyle yaptık kurtardık falan demekte neyin nesi ki? Valla enteresansınız.Sacma sapan bir adamı dert etmekten kurtardık seni sabaha kadar gulduk eglendik sonra.
Bunu mı dıyosun gercekten?
Vallahi şuraya yazan sivri dilli insanları tanımam etmem ama benim şu konuma yazanlar çok hoş şu an baya beni salıp muhabbete daldılar eğer hepsi aynı tıynette ise güzel![]()