BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse birbiriyle haberleşip hadi şu konuyu şu üyeyi linçleyelim diye haberleşmiyor . Burası fikiir paylaşım platformu saygı çerçevesinde isteyen istediği yorumu yapmakta özgür . Herkes aynı fikre sahip olmak zorunda mı ? Hepimiz aynı fikirde olsak fabrikadan çıkan ürünlerden farkımız kalmazdı .

Arkadaşlar şunu kabul mü ediyorsunuz anlamak zorunda mı kalıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın anlayın. Bu topic altında yazılan bütüüüüüüünnnn başlıklara vahşi bir şekilde saldırıyorsunuz.
Misal Başım ağrıyor desem kafan kopsun diyecek mizaçta bir çok üye var. Allahtan genelde yazmam gebeliğe hazırlığı takip ediyorum ama korkunçsunuz.
herkes aynı demiyorum. Ama bazıları ne yazık ki böyle. Korkuyorum bu tayfadan ve bu topiğe yazmaktan.
insan kırmak bu denli kolay mı ki klavye delikanlılığı ve kanlı nigar tavrı ile yazıyorsunuz?
Kadın şiddet gördüğü adamdan 525252. Çocuğu yapıyor, anasına babasına küfür eden adamı affediyor, aldatan kocayı aklayıp rafa kaldırıyor. Sonra da vah ben ne yapam? Keki yapmış ama diyor ki yumurtayı koymamam gerekmiş, nasıl ayıklarım? Siz bol IQ içeren bazı konulara kalpler öpücükler koyadurun, biz alt Metinde yatanları yerelim. Çünkü bazı konular gerçekten bunu hakediyor.

Konu açanlara diyorum ki gelen yorumlara sinir olsanız da böyle kadın popülasyonunu kolay kolay bulamazsınız, o gün yazılanlar sizi sinirlendirse de on gün sonra sakin kafayla girip bir daha okuyun tecrübeler muazzam çünkü. Kimsenin de kimseye husumeti yok herkes o an yardımcı olmak için yazıyor. Kızmaya bozulmaya gerek yok

Boşanma
Çocuk yapmaya devam
Ayrılma
Gereksiz kıskançlıkların var ama sen kadınsın çok haklısın
Ama o erkek yapmak zorunda
Kv görümce mi ooo ıyykk düşmen başına

çocugunu sık kendi malın gibi kullan sen annesin
Bekareti olmayan kadınla kimse evlenmez basittir o kadın
gereksiz hırslarınızda çok haklısınız

erkek milleti burnunu sürtün
Sevgilileriniiz kocanızı bırakmayın bir gün düzelirler

hatta bu evliliğe bir
Çocuk daha

Geri çekme korunma yontemı devam edin böyle ee böyle korunurken yanlışlıkla çocuk sahıbı nasıl olunur?

başka var mı şimdi nasıl çok empatik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X