- 11 Aralık 2018
- 41.487
- 257.847
- 598
Ahahah ben bu işteOnlar pusuda beklerler, bir konu açılır açılmaz ilk ya da ikinci yorumu yaparlar, sivrilikleriyle tüm laykları toplarlar.
Onlar her yerdeler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah ben bu işteOnlar pusuda beklerler, bir konu açılır açılmaz ilk ya da ikinci yorumu yaparlar, sivrilikleriyle tüm laykları toplarlar.
Onlar her yerdeler![]()
Yaratılan ben a deyince kafama sopa ile vurursa ben de korkarım bu kadar basitAma fikrim budur
Oldu o zaman bu biraz fazla olmadı mı?Twitter da tag açalım yok hanı bu kadar duyar burada kalmamalı
#kknınvahşeteamı
#duyarlıyım
#empati
Beğenmedim almayı niye bu kadar içerlediniz ki? Genel düşünceyle sizin düşünceniz uyuşmamış. Para cezası mı kesiliyor çok beğenmediğim aldığınız mesajlardan?
Özel hayat=gizli saklı anlamına gelmez ve evet bence evli insanın özel hayatı olur adı üstünde özel çünkü. O mesajını net hatırlıyorum beğenmedim atanlardan biri de bendim.
Saygı bekliyorsunuz güzel ama siz saygı duymuyorsunuz ki.
Neden evlendikten sonra kız arkadaşlarımızla tatile gidemeyelim? Ben evlendim diye arkadaş sıfatım değişmedi. Kocamdan 3 gün ayrı kaldım diye de nikahım düşmüyor. Evli çiftlerin ördek ailesi gibi her yere beraber gitmeleri bana aşırı saçma geliyor asıl.
Kendinizi öyle görmüyor olabilirsiniz ama bana göre siz gayette geri kafalısınız.
Olmaz asla vahşet team demek fazla değil twitter mı fazla?Oldu o zaman bu biraz fazla olmadı mı?
Ben şu andan itibaren yazmıyorum burayaOlmaz asla vahşet team demek fazla değil twitter mı fazla?
Tanımadıgınız insalardan kırılmamayı bekleme normal twitter anormal
Hangi kuş?Ahahah eski konulara baktım da eşiniz için kuş ölür yakında demiştim kuş ölmüş![]()
Anladığın kuşHangi kuş?
Anladıgımı nasıl da bilir hemenAnladığın kuş![]()
Bide şöyle bişey var bazı insanlar örgütlenmişler biri kendilerine ters cevap verince beğenmedim atıp seri şekilde arkadaşlarına da beğenmedim attırıyorlarBeğenmedim butonu aslında faydalı. Mesela beğenmedim butonu olmasa, o mesajınızı beğenmeyenler sizi alıntılayıp cevap verecek ve polemik olacaktı. Halbuki beğenmediklerime beğenmedim deyip geçiyorum çoğu zaman. Polemiği engelliyor bence.