BDV’deki Vahşet Team

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaratılan ben a deyince kafama sopa ile vurursa ben de korkarım bu kadar basit🤷‍♀️ Ama fikrim budur

Direkt soru : Size ne bundan ?

Bu başlık altına yazmıyorum diyorsunuz sonra kalkıp buradaki üyeleri eleştiriyorsunuz ( ki yasak bu yaptığınız şey)

Görmeyin,duymayın,muhatap olmayın en olmadı engelleyiverin bla bla bla... Çok zor olmasa gerek.

Beğenmedim almayı niye bu kadar içerlediniz ki? Genel düşünceyle sizin düşünceniz uyuşmamış. Para cezası mı kesiliyor çok beğenmediğim aldığınız mesajlardan?

Özel hayat=gizli saklı anlamına gelmez ve evet bence evli insanın özel hayatı olur adı üstünde özel çünkü. O mesajını net hatırlıyorum beğenmedim atanlardan biri de bendim.

Saygı bekliyorsunuz güzel ama siz saygı duymuyorsunuz ki.

Neden evlendikten sonra kız arkadaşlarımızla tatile gidemeyelim? Ben evlendim diye arkadaş sıfatım değişmedi. Kocamdan 3 gün ayrı kaldım diye de nikahım düşmüyor. Evli çiftlerin ördek ailesi gibi her yere beraber gitmeleri bana aşırı saçma geliyor asıl.

Kendinizi öyle görmüyor olabilirsiniz ama bana göre siz gayette geri kafalısınız.

Daha dün veya bugün, bir üyenin bir konudaki mesajına beğenmedim verdim, sebebi de bence çok net, mesajı " ...Nikahlı eşi tabii yaslanabilir paşa gönül bu! Nikahsız hayat surenlere dersiniz bu kelimeleri.!" içerdiği için.

Hemen akabinde, bildirimlerimde o üyenin benim bir mesajıma verdiği bir beğenmedimle karşılaştım. Sevgili Günlük bölümü var ya, oraya arka arkaya 5 mesaj yazmışım, arada başka kimsenin mesajı yok, çünkü evde işim ile ilgili bir rapor hazırlamak için çalışıp duruyorum, ara ara da siteye girip günlüğe; kahve yaptım çalışıyorum, bir kahve daha yaptım vs... yazıp duruyorum, en son "kahve koydum başladım, 13:30'u geçirmeden yollamış olmayı hedefliyorum" yazmışım, koşmuş gitmiş onu beğenmemiş. Diyeceğim şu ki, düşünce uyuşmaması meselesi olduğunu anlamayı, hatta içerlemeyi - ki insanidir- geçtim, kendince kan davasına çevirip böyle çocukça şeyler yapanlar da var.

Güçsüz kadına da adama da tahammülüm yok.

Kadın konu açıyor eltim yanında oturuyor kvalidem onu çok seviyor diyor ne diycez şimdi buna sen otur seni sevsin . Misal Kendisi akşama kadar konuşuyor Eşim annesiyle telde her akşam konuşuyor diyor, kızkardeşim eşime garip bakıyor diyor, diyor diyor. Eee burdan da ayy canımm sen haklısın demeyince siz şu siz bu siz herkese saldırıyorsunuz bilmem ne. Biz ne yapalım. Ben genel bakıyorum herkes gayet aklıbaşında yorumlar yapıyor. (Çoğunda ağzı bozası geliyor insanın ama arkadaşlar da azami gayret içerisinde) beğenmeyen girmez

Eleştiri kaldıramıyorsanız başlık açmazsınız bu kadar basit.
Üyelere göre yorum yapılıyor deniyor. Evet ben şahsen ona göre yapıyorum.
Deneyimlerini, tecrübelerini, yaşantısını bildiğim bir üyeye yorumum başka olur bilmediğim üyeye başka olur. 20 yaşındaki birine yazacağım başka olur 35 yaşında erkek diye ağlayan kadına yazacağım daha sert olur. Çünkü neden yazmayayım. Fikir benim fikrim yazarım.
Üslubum kurallara uymazsa banlanırım biter gider.
Ben de konu açtım ve sadece fikirlerini, görüşlerini bilip değer verdiğim üyeleri dikkate aldım. Beni anlamayacak kapasitede olup, benden farklı yaşam tarzı olan, dümdüz bakan kadınların yorumu bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Önemseyemem.
Siz de deneyin bence. Kafa rahat oluyor.

Beğenmedim butonu aslında faydalı. Mesela beğenmedim butonu olmasa, o mesajınızı beğenmeyenler sizi alıntılayıp cevap verecek ve polemik olacaktı. Halbuki beğenmediklerime beğenmedim deyip geçiyorum çoğu zaman. Polemiği engelliyor bence.
Bide şöyle bişey var bazı insanlar örgütlenmişler biri kendilerine ters cevap verince beğenmedim atıp seri şekilde arkadaşlarına da beğenmedim attırıyorlar 🤦🏼‍♀️ Bu da beğenmedim butonunun subjektif kısmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X