be ne yapmalıyım şimdi??derdim büyük

mutsuz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
264
0
0
Diğer
merhaba arkadaşlar bu sitenin yabancısyım arkadaşım vesilesi ile konu açıyorum her neyse;

derdim şu ki çok mutsuzum eşimle 4 sene bitti evliliğimizde,benim hala cocuğum olmadı,benden sonra evlenen görümcem bile 20 gün sonra hamile kaldı ,kayınvalidem sürekli hava atıyor,1 yaşına bastı çocuk videolarını izletiyor,bak dişi çıktı bak anne dedi...üstüme üstüme geliyorlar kayınvalıde görümce...her seferınde bak şu senden sonra evlendi kocaman çocuğu oldu kaç yaşına bastı diyorum 3 aylık diyor...sürekli beni yaralıyor ,yolda gidiyoruz beraber aaa bak şu çocuğa diye milletin cocuğunu gösteriyor yolda
neyse benden sonra 6 kuzenım evlendı hepsi hamile,ben niye böyleyim dr. a gidiyoruz hiçbir sorun yok diyorlar..

asıl sorunum şu ki; eşim şuan cezaevine girdi sebepte benden önce yani evlenmeden önce gece kulubunde calısıyormuş,kızlara laf attılar diye bir adamı bacağından vurmuş,içeriği tam ne bilmiyorum sadece bunu söyledi...adam şikayetini geri almış,ama 6 sene sonra dava patladı,ceza verdiler karşı tarafta şikayetci değil,ama eşim 1 sene içeride kalacak..
ben eşime bu yüzden çok kırgınım geçmişi hep karşımızda birde içeride kadın yüzünden yatıyor olması benım bundan dolayı mağdur olmam daha çok canımı sıkıyor,eşime bahsetmelimiyim?

evliliğiniz normalde nasıldı diye soracak olursanız,iyi olunca çok iyi kötü oluncada çok kötü...iki gün önce görüşe gittim çok kibardı konuşmalarıyla bana karşı...daha öncede borcları yüzünden girdi 6 ay kaldı kıymetimi anladı sanmıştım çok iyiydi sonra yeniden başa sardı eskisi gibi oldu sinirlenince çok kötü bir adam oluyor iyi olduğu zamanlarda da melek gibi
kafam çok karışık kızlar ne yapmalıyım,eşim aradığında öfkelensem ne için içeride yatıyorsun ben bunları hakletmıyorum desem belkide eşim beni aramaz sormaz haberde alamam,belkide düzelecek...kafam öyle dolu ki ne olur yardım edin

canım benim kaynananla görümcenin uygulamış olduğu saçma sapan psikolojik baskılara gelme, ve çocuk için acelede etme evlilğinde çok rayına oturmuş gibi gelmedi bana eşin bir cezaevinden çıksın evliliğine zaman ver çocuk elbet olur

eşin ne iş yapıyor normalde merak ettim ? neyle geçiniyorsunuz o hapisteyken ?

ayrıca eşinin üzülmesinden ziyade sen kendini düşün..kayınvalidenlede açık açık konuş..bu şekilde davranmasın sana..Neticede buda Allah'tan..herşeyin vakti saati vardır.hem seni üzüyor.hemde günaha giriyor..yazık.

Son düzenleme:

herşey cok gücüme gidiyor,kuzenlerimin facelerine bakıyorum resimlerine filan benden sonra evlendı hepsi ve hamıle,çok üzülüyorum neden ben olamıyorum diye,eşime gelincede orada bir kadın yüzünden yatıyor olması delirtiyor beni,nasıl davranayım ona,içime atıncada kendimi hırpalıyorum

Eşinin ne uğruna cezaevine girdiğini dert ediyorsun.

Asıl "neden" cezaevine girdiğini dert etmelisin.

Adam vurmuş.Ötesi var mı ?

Sebebi ne olursa olsun,adam vurmuş.

Sen hala,sebebi için sitem etmeyi düşünmektesin.

Sürekli cezaevine giren bir eşle nasıl cocuk sahibi olacaksınız? Bir de neden bahsetmeli misiniz eşinize?

geçmişte ki işlediği olaylar,evlendikten sonra böyle olaylar işlemedi,orada başka bir kadın yüzünden yatıyor şuan akılsız adam bende hiç yüzüne vurmadım öyle güzüme gidiyor ki tavır almak istiyorum iyi mi yaparım kötü mü

Çocuk yapmak marifet değil..Sizin eşiniz ikidir hapiste. Bu durumda böyle bir evlilikte çocuk sahibi olmak çok da hayırlı değil bence..
Eşiniz hapisten çıkıp da düzeninizi kurunca düşünün bebeği derim..

Tavır yapacak birşey yok ki, ağzınızla söylüyorsunuz geçmiş diye. Çocuk meselesini ertelemekte fayda var.Kayınvalide nispet yapacağına hapisteki oğlunun karısı ile ilgilensin.

kayınvalideme desem daha çok canımı yakacak üzüldüğümü bile bile yapıyor zaten anlamadığından mı,eşim esnaf

Tavır yapacak birşey yok ki, ağzınızla söylüyorsunuz geçmiş diye. Çocuk meselesini ertelemekte fayda var.Kayınvalide nispet yapacağına hapisteki oğlunun karısı ile ilgilensin.

haklısın geçmiş,ama çok üzülüyorum,kayınvalıdeye gelince cocugumda yok nasılsa gitmemi bekliyordur

haklısın geçmiş,ama çok üzülüyorum,kayınvalıdeye gelince cocugumda yok nasılsa gitmemi bekliyordur

Ay sinirden güldüm. Arkadaşım senin kocan hapiste farkında mısın? daha önce altı ay yatmış şimdi de bir yıl; bırak cocuğu falan senin derdin başka.

ne yapayım şimdi ,kimisi namus için vurur kimisi kendini korumak için o anlık sinirle kimin ne yapacağı bilinmez,sizinde başınıza gelmiş olabilirdi,lütfen birde bu açıdan bakın..

rayına oturmamış bir evlilikte çocuk sahibi olmak ne kadar doğru? bu soruyu bence çok iyi düşünmelisiniz.
hatta şu ana kadar çocuk sahibi olmamanızın bir hayırı vardır elbette.
bakın eşiniz hapiste, siz buna dayanabilirsiniz.
ama çocuğunuz 1 sene babasız yaşamaya dayanabilecek miydi?

kocan hapis damında
ne kadar yatacağı meçhul
senin derdin çocuğunun olmaması

hayat ne tuhaf, vapurlar filan..

ne yapayım şimdi ,kimisi namus için vurur kimisi kendini korumak için o anlık sinirle kimin ne yapacağı bilinmez,sizinde başınıza gelmiş olabilirdi,lütfen birde bu açıdan bakın..

Valla öyle olsaydı,herkes kafası atınca birbirini vururdu.

Silah taşımak ayrı mesele zaten de...Herkesin başına gelebilir demek,böyle bir durum için geçerli değil.

kavgalarımızın çoğu cocuğumuzun olmaması nedenıylede çıkıyordu tabıkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…