be ne yapmalıyım şimdi??derdim büyük

ayy kaynanam bebek derdinde değil Allah bilir olmadığınada seviniyordur sırf benım canımı acıtmak istiyor şeytan kadın ya..
eşim hapiste ne görülerımın umrunda ne kayınvalıdemın gezip tozuyorlar hergun dışarlardalar ,daha da serbestledıler

ayy son yazdıgına cok güldüm canım,kyanana söylerse direk öyle söylucem,onların derdi bebek değil benım canımı acıtmak..psikolojımı bozmak ıstıyorlar..yolda bı cocuk görsek ağzını ayırıyor aaaa şu cocuga bak çok tatlı,bıktım bu kadının bu davranışlarından Allah sorsun inşallah

sen boyle sorunları olan bır adamı sevıyorsun onunla evlenmıssın ona eş olmuşsun ve kaynanan bunun degerını bılmeyıp senın hıcbır sucun olmadıgı bır nedenden dolayı sana boyle davranıyorsa sende bır daha laf soktugunda napalım kocam hapıste eger dısarda olsa olurdu belkı de... allah allah... canını sıkma belkıde hayırlısı budur bak cocugun olsaydı sımdı babası ıcerde olacaktı bıde sen onun ıcın uzulcektın...vardır her ıste bır hayır...

canım sağol uzun uzun yazmışsın emek vermişsin teşekkür ederim..sizin durumunuzada üzüldüm inşallah tez zamanda gönlünüzden geçen olur..
tabıkıde beterın beterı var ben cocuk olayına cok takmıyordum tabıkıde içimde bir istek var,şayet bunlar böyle üstüme gelince deleritmek istiyoırlar benı...sadece benım üğzüntüm benden sonra evlenen sülalede ki bendne küçüklerin bile çocugu olmadı bazen acaba diyorum Allah ayrılmamızı istiyorda ondan mı cocuk vermiyor..:26:

haaa bide salak kaynana ne diyor,çocugun olsaydı şimdi kocan içerdeyken onunla ilgilenirdin vaktin nasıl gectiğini anlamazdın diyor...bu kadına laf yetiştirilmez ....

İnşallah hesaba yatırılmıştır...

cudana merhaba...

bugun eşimle konuştum avukatlık ücreti olarak 2milyar ödedim zaten avukata dedi,bu 3 milyarıda eşime sormadan gitmiş almış,eşim içeri girerken param vardı demiş avukatın aldı o parayı demişler öyle öğrenmiş,avukatta parayı harcadım borc olarak sonra öderim demiş elemana,şimdi ne eşimin yanına gidiyor nede parayı veriyor...
ne yapalım şimdi?

birde eşim benim cezam 4. yargı paketine giriyor dedi..bu 4. yargı paketi nedir ?

şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...

Iyiki cocugunuz olmamis kizma ama esin ikinci kez cezaevinde birde cocugnuz olsaydi senin durumun daha kötü olurdu.
Kayinvalidenle görümcende kusura bakma önlerini göremiyorlarmi?
Düsünemiyorlarmi Oglum Abim cezaevinde cocugu olsaydi cocuk perisan olurdu diye?
Birdaha sana laf soktuklarinda sorsana bi "Esim cezaevinde suanda cocugum olsaydi iyi olurmuydu " diye.
Bence sen hersey yoluna girene kadar cocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…