Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herzmnki seyler aslnda sbh is, eve glnce bebe, yrmrk, bulasik, ivir zivir. Sanrm tam da iyilesemedim daha onn halszligi de var. sndi yrmek zamaniiii blki kndme gelirm brz cnm:)Neden kız kim yordu seni..
Reyhanım menü genel olarak güzel ama akşam nohutun yanında patates olmasa daha iyiymişSabah: 1 kepekli sandviç ekmeği, 1 dilim cheddar, 2 dilim salam ve 2 dilim domatesten sandviç, 2 kuru kayısı, 1 ceviz.
Öğle: 3 kaşık tavuk göğsü kavurma, salata.
Ara: 1 sticks bitter çikolata (43 kalorilik küçük)
Akşam: 1 haşlanmış tavuk göğsü, 1 haşlanmış küçük patates, 2 kaşık nohut yemeği.
Spor: Regl ağrısından yapamadım.
Su: 2 lt.
Cnm o suyu yag degil demi hepsiBen hep oyle yıyorum 1 tanesı 16 kalorı bence sıkıntı yok
Kiz niye uzuldun bende hamburger yemistimya emelden duyup bi uyandim oh be ruyaymis dedim.Yaa
Dün gece rüyamda ekmek yiyodum ustune cokokrem surup.
Cnm o suyu yag degil demi hepsi
suya tutuyomusun yemeden once
Reyhanım menü genel olarak güzel ama akşam nohutun yanında patates olmasa daha iyiymiş
Güzelim patatesin gi si yüksek ama nohutu yiyebilirsinAblam benim yemeğim haşlanmış tavuk ve patatesti aslında.
Nohutu eşime yapmıştım.
Normalde o gelene kadar ben yemiş olurum.
Bugün erken geldi. Yemeği beraber yiyince canım çekti 2 kaşık yedim.
hepimiz öyleik gülüm hep aynıyız işte kendimize ettikAbla evde ekmek yiyen 3 kisi var birisi kizim 5 yasinda ne kadar yiyebilir dusun benim evime gunde 4 ekmek giriyodu nerdeyse ve ben hep pasta borek corek cok yapiyorum evimde hic eksik olmazdi esimde cok seviyodu aman kalmasin atilir aman kalmasin dokulur diye diye midemi copten degersiz kullandim nasil kilo almiyim
Bence gayet güzel cnmSlmmmm
Kizlar netim bitiyo okuldan giriyorum.menumu yazayim.gece 12 den sonra bedava gb tim var
Kulkedisi misali oldum![]()
Sabah haslanmis yumurta
Dereotu
Domates
Maydanoz
Oglen 2 gibi kozleme kirmizi biber 2 tane yogurt
Aksamda 5.30 gibi meyveli nesfit yedim.
Ay taktı bu cadı benim ekmeciğimle reçelciğime....
Tabisi...
Bende öyleydim ama senin gibi üçer üçer gitmiyo ya kıskandım azıcık![]()
evet abla çok iyi değerlendirmemiz lazım çokkkTam 2 haftamız var
1 günlük yaptın heralde abliş inş tartı güldürecek yüzünü ben inanıyorumAynen cnm
Menüler düzelince bende daha bi huzurlu oldum
Ama bugün beni lapa çok mutsuz etti
Biran önce sabah olsa
abliş motor değil ki bu tekliyor arada6 kasımdan bu yana ben 5 kilocuk vermişim of yaaaaaa
Hatun 15 diyo yaaaa![]()
Evet cnm lapa 2.gün pek işe yaramıyor1 günlük yaptın heralde abliş inş tartı güldürecek yüzünü ben inanıyorum![]()
Bugünde hiç sebze salata yok cnm Sabah zaten az daMenumm
Sabah
Bi bardak sut
Oglen
Bi kac susamli kraker
Iki yunrta
Bi avuc kuru dut
Iki bardak sut
Aksam
Yarim mandalina
Iki tabak et haslama (suyu da dahil corba gbi)
Bi lokma ekmk uzerne de fistk ezmesi tatli istedi cnm die
yeter ablişim zaten menülerin güzel senin güveniyorum sana gülecek yüzün yarın inşEvet cnm lapa 2.gün pek işe yaramıyor
Zaten bendede onu yapacak mide yok
Akşam zor yedim