Sigara demek istemiyor herhalde.muska77 dunden berı kalem borek yıyor sıgara bılıyomda kalem nasıl bıseyse yerlı malı haftasını kutluyor galıba
Sigara demek istemiyor herhalde.
Mümkün degilki börek çeşidi ve biz bilmicez.Dedım ben nasıl bılmem borek çesidini
Hiii çocukların beslenmesini yiyoooo.Yok kiz ozlem ben.bugun yedim dun yiyen canan di
Yerli.mali degil bu.beslenmeye koymus velim :)
Ay çok sacmsymis... Ne alakaki? Yolda fosur fosur içenler nolacak?Sigara boregini adini yasakladilar kalem boregi oldu sigara icmeyi tesvik ediyor diye.
Mümkün degilki börek çeşidi ve biz bilmicez.
Hiii çocukların beslenmesini yiyoooo.
Ay çok sacmsymis... Ne alakaki? Yolda fosur fosur içenler nolacak?
Belki bizim kafa o yönde çalıştığı içindir.Ne alaka benım evde babam ıcerdı çalısırken herkez ıcerdı ben ıcmıyorum mıllet özenceksr ıyı srylere ozensın sıgara boregı dıyınce benım aklıma asla sıgara gelmez cıtır cıtır borek gelır
Belki bizim kafa o yönde çalıştığı içindir.
Aynen bende vallamuska77 demek emelede velıler beslenme çantası hazırlıyor emelınde zor ısı bır suru bebe hamur ısı kek borek yıyor onunde ben agzım acık bakardım
Defne hanım sıgaranızı nasıl alırsınız ?
Borek olarak alıyım
Valla benimki de durmuyor uzayan sakız misali mutfaktan kopmaya çalışıyorum.Yok kiz soyle toplu beslenme yapiyoruz 1 ayligina hergun bi cocugun annesi getiriyor cocuklar bu ara yemiyordu bu sekilde iyi yiyorlar.
Kizlar cocuklar farkli dusunuyo sigara boregi diyoduk once ellerine alip.sigara gibi tutan.oluyordu cocuk.akli iste :)
Bir ay boyle olacak sonra normal beslenmeye doncem nefis pis durmuyor (kendime diyorum
Ankaradaysan gelip tutayim bacimTskr ederim kizlar .
Yakin olsak gelir elimi tutardiniz
Neys3 esim tutar kacmayayim diye
Baslamissiniz gene ciss konusmaya
Ay bide alt reklamda bnm yakin cekim 1 tabak sarma gisteriyo delircem ya
Yok kiz soyle toplu beslenme yapiyoruz 1 ayligina hergun bi cocugun annesi getiriyor cocuklar bu ara yemiyordu bu sekilde iyi yiyorlar.
Kizlar cocuklar farkli dusunuyo sigara boregi diyoduk once ellerine alip.sigara gibi tutan.oluyordu cocuk.akli iste :)
Bir ay boyle olacak sonra normal beslenmeye doncem nefis pis durmuyor (kendime diyorum
Tskr ederim kizlar .
Yakin olsak gelir elimi tutardiniz
Neys3 esim tutar kacmayayim diye
Baslamissiniz gene ciss konusmaya
Ay bide alt reklamda bnm yakin cekim 1 tabak sarma gisteriyo delircem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?