Aman hasta falan olma tekrardan.. Dikkat et tam atlatamadığın için bünyede zayıftır şimdi....Herzmnki seyler aslnda sbh is, eve glnce bebe, yrmrk, bulasik, ivir zivir. Sanrm tam da iyilesemedim daha onn halszligi de var. sndi yrmek zamaniiii blki kndme gelirm brz cnm:)
Patates olmasa çok güzelmiş...Sabah: 1 kepekli sandviç ekmeği, 1 dilim cheddar, 2 dilim salam ve 2 dilim domatesten sandviç, 2 kuru kayısı, 1 ceviz.
Öğle: 3 kaşık tavuk göğsü kavurma, salata.
Ara: 1 sticks bitter çikolata (43 kalorilik küçük)
Akşam: 1 haşlanmış tavuk göğsü, 1 haşlanmış küçük patates, 2 kaşık nohut yemeği.
Spor: Regl ağrısından yapamadım.
Su: 2 lt.
Menün güzel olmuş SinderellaSlmmmm
Kizlar netim bitiyo okuldan giriyorum.menumu yazayim.gece 12 den sonra bedava gb tim var
Kulkedisi misali oldum
Sabah haslanmis yumurta
Dereotu
Domates
Maydanoz
Oglen 2 gibi kozleme kirmizi biber 2 tane yogurt
Aksamda 5.30 gibi meyveli nesfit yedim.
Kiz niye uzuldun bende hamburger yemistimya emelden duyup bi uyandim oh be ruyaymis dedim.
Ama tadi damagimda kaldi valla sanki gercek yedim
Öyle tabii. Kendi 17 gününü unuttun dimi? Anamızı ağlattın burda gitmiyo abliş dye fıstık?abliş motor değil ki bu tekliyor arada
Gülüm bakınca kaçamaksız ama zuhalinde dedii gibi Öğleye yoğurt akşama salata güzel olurdu...Menumm
Sabah
Bi bardak sut
Oglen
Bi kac susamli kraker
Iki yunrta
Bi avuc kuru dut
Iki bardak sut
Aksam
Yarim mandalina
Iki tabak et haslama (suyu da dahil corba gbi)
Bi lokma ekmk uzerne de fistk ezmesi tatli istedi cnm die
Kız pek severim ben bebiş mıncıklamayı eksik kalmayım benim yerime de öp...Optummm :)
Buradakilerin çoğunda şeker azda olsa var canım.Bendede öyle başıma rüzgar gelirse başım ağrır
Kuru meyve yesen olmuyormu cnm
Aslında fıstık ezmesi hiç tatlı değilki
Ohh çok merak etmiştim seni..şehir dışındaydım yazamadım bir süredir
pazartesi tartıldım 54.2 çıktım
cumaya göre 800 gram eksi
zaten 54 le 55 arasında gidip geliyor kilom
bugün 1 tabak mantı yedim
bir de activia
geçmişe bakayım biraz
Iyy bende yiyememBılmem ıcmedım ıcecegımı sanmam etın yagını bılr yıyemıyorum ben
Bunu aklıma kaydettim ve hemen suyu kafaya diktim...hoşbulduk canım galiba kıvırdım bol su içiyorum bol su içmenin meto üzerinde gerçekten faydası var kilo aldırmıyor
Çokmu cıs yedin?selam
bigun menu vermwye yuzum yok
Gülüm turbu oyup içine bal koyuyolar sabaha dibinden akan suyu içiriyolar ya o iyi geliyor..ben anlamiyorum oglumun antibiyoyigi yeni hitti.ki kusa kusa icti yavrum..simdi yine oksuruyor.nwden yeniledi bu oksuruk.tekrar ilac vermek istemiyorum.iyi gelen bildiginiz denediiniz birsey var mi kizlar.oglum 14 aylik.
ben de griipoldum ustune ustluk.k
ayinbalidem gelmisti cocuga bakmak icin cocugun mikrop ona da gecti.aparr topar bi bakici bulduk.yani sabah iyi biraktim 2 saat sonra g3ldim hasta idi cok fena.simdi acilde bi serum versinler diye goturdu esim.
yani su ara ne kadar girebilirim bilmyrm kizlar kusuruma bakmayin.
Olmuş bitmiş... Ödül günüm olsun de ve bugün devam et sağlıklı beslenmeye..sabah kalkinca ceviz suyumu ictim
1 yumurta peynir ve yulaf kepwginden krep yaptim.5 zeytin ne guzel ohh mis dedim
oglen enginar( yemwgi az kiyma ve pirincli ) ve yogurt ve 1 dilm ekmek
ara maleswf ojulda arkadas sinifinin onunden gecerken gel gel dedi elimdem tuttu gotirdu ay ben ne bilen yerli mali varmis 1 tahinli kurabiye 2 kucuk sigara a pardon kalem boregi 1 kuabiye kaat serbetli tatli ve kisir koydu tabagima bak bu cok guzel su da guzel diye diye.bi de cayy ben zaten acim gozum donmus
yedim...sonra eve geldin bari uemw artik uok
aksam 6.15 gibi firinda patates kofte ama yagli odo ve patatesjnden de uedim hi tabak iste.bir de yogirt ve 1 dl ekmek.
İyilik yap at denize balık bilmezse rabbim bilir emelimHep mi iyilik yapan kaybeder dedim kendimce sonra dusundumm ki ben iyiligi onlara degil obir dunyama yaptim oyle isteeee amannn dunya yalakalarin dunyasi maalesef
Bende ne et haşlamasını nede suyunu severim
Bana mis gibi soğanlı biberli kavurma olacak
Tabi bide yanında pilav olursa yemede yanında yat
Bende yatmamak için yanında pilav yemiyom
Ayy çok kötü espri oldu
Bende çok içerim şekersiz diye yazmıyorum..Şekersiz olduğu için ben içtiklerimi yazmıyorum
Ama gün boyu iş yapmıyosam illaki bişeyler içerim
Şu an beni daha iyi anladığına eminim.. Ben bütün gün yarın kahvaltı edecem diye geçiriyorum çünkü...Özlerimmm çabuk sus zaten bugün ne açtığım ne tokluğum belliydi
Midemde bütün gün konser vardı
Bide çok mutsuz oldum sinirden başım ağrıdı
Şu anda tek düşündüğüm sabahki tartı ve Kahvaltı
Hemde sonuna kadar hakettin aşkııımmm.Valla öyle, şimdiden yarınki menüm hazır
Sabah yumurtalı peynirli ekmekli kahvaltı
Öğlen döner yicemmmm tabiki ekmeksiz
Ama bu haftaki performansımla hakettim heralde
Allah emi gecenin ikisinde mantı üşenmedinmi kız?Kız mantı yenmezmı gece 2 de mantı acarken ev halkına yakalanmışlığım var en yakın ark 65 olmamı beklıyor soz vermıstım ona 65 olunca yapıcam dıye makarna bende aramam anca soslu falan olcak
38 beden ne olursa ..Kızlarrrrr
Hemen konuyu değiştiriyoruz
Yılbaşı geliyor diye ucuzluklar başlamıştır
Hele küçük bedenlerde ne güzel Modeller vardır
Sizin en çok giymek istediğiniz şey ne
İlahi kız özlemBıde yuzucu yaka sıyah dızustu bır elbıse aldım 4 ay once onun icine girmek istiyorum bide kot elbiseler varya kardesimin var s beden onun icini girip kardesimin kiyafetlerina salca olmak istiyorum
Ayyy ne güzel.. Tamda olur bi ay sonra inşallah..Bende geçen çarşıda motivasyon için 38 beden bişey alayım dedim
Hoşuma giden bişey bulamadım
38 beden bi ceket denedim biraz dar oldu ama önü kapandı
Ay onu bende yapıyom ya kız..Yinede henuz tam toparlanamadigim icin bir bardak su icsem cikiyo abla ya yemek yiyipte bi yerde otururken kucagima yastik almak istemiyorum
Ama bu çok az benim 84den 74e düşmüştü ilk 15 kgde..(Üşenmedim defteri açıp baktım valla)Ben bacaklarim hic incelmiycek saniyorum diyete baslamadan 63 cm di simdi 60 15 kilo da 3 cm incelmis
Yanında haşlanmış yumurta götür o zaman. Bi kçşede yersin..super yarin bende dusunuyom ama hastaneye gitcem
Tartı yaşıyomu zuhalcim..Benden bu kadar canlar
Dua edinde yarın güzel bi rakam göreyim
Yoksa tartının akibeti şüpheli olur
Herkese iyi geceler
Tebrikler arkadasım.Kizlar sizin psikolojiniz bozukmus acliktan
Ben hic dusunmuyom
Offf bi etli pide olaydi .......
Ay hadi beni tebrik edin esim cig kofte almis okulda nesfit yimistimya eve geldim saat 9 ben tokum dedim topladim koydum mutfaga o beni dusunuyo ben de onu sabah 8 de uyanip canini okiycam
Allahımmm sana şükürler olsun geçmiş bitti.....Gunaydinnnn.
Zuhal ablaaa tarti ne dedi ne dediii?
Tm canlar bgn dikkat edicem brz daha:) salatayla aram pek yok iste. Baskasi yapmasa yapip da yemem:) ama usenmezsem firnda biber yaparm en azndan yesillik olsun:)) bi kacini da cig yerim odesiriz:)Öyle tabii. Kendi 17 gününü unuttun dimi? Anamızı ağlattın burda gitmiyo abliş dye fıstık?
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye naz yapıyom azıcık işte..
Bide sancım varki sorma..
Gülüm bakınca kaçamaksız ama zuhalinde dedii gibi Öğleye yoğurt akşama salata güzel olurdu...
Tm canlar bgn dikkat edicem brz daha:) salatayla aram pek yok iste. Baskasi yapmasa yapip da yemem:) ama usenmezsem firnda biber yaparm en azndan yesillik olsun:)) bi kacini da cig yerim odesiriz:)
Kız şunları azar azar yesene.Kizlar sabah kahvati yaptim okula geldim kalem boregi yedim sayisini yazamayacagim10 15 y.sarmasi ywdimmm
Ogle annemde mevlut var
Aboooo men mahvoldum
Benim dediğim gibi yemeye çalış küçük küçük ısırıp çok cigne az yemenin anahtarı..Ah defne.kiz ben bu hamur isin byok diyemiyorummm yedim cok yedim sistimmm ayyyy siginamiyom.valla dur cocuklarla ziplicam simdi
suyuna ekmek banıp ayranla gümletecen offf naptınız ya gece gece..
Bende çok içerim şekersiz diye yazmıyorum..
Şu an beni daha iyi anladığına eminim.. Ben bütün gün yarın kahvaltı edecem diye geçiriyorum çünkü...
Hemde sonuna kadar hakettin aşkııımmm.
Allah emi gecenin ikisinde mantı üşenmedinmi kız?
38 beden ne olursa ..
Kizlar sabah kahvati yaptim okula geldim kalem boregi yedim sayisini yazamayacagim10 15 y.sarmasi ywdimmm
Ogle annemde mevlut var
Aboooo men mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?