💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

An itibariyle ben

Eklentiler

• 20151224_100607.webp
    20151224_100607.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dedi
sen sabret çnim.:anneadayı:
Ahhhh birgul ahhh ben yapamiyorum su bi hafta ne kadar yedim anlatamam ki ben.de ++++++++ lardayim yarin bakaim.kac cikicam
olsun olur oylearada pes etmek yok.uzun soluklu bır ıs bu.kolay degıl kı kılo vermek kılo almak gıbı:KK43:
Kizlar haberde gormusunuzdur sabiha gokcende patlama oldu orda bir kadin vefat etti o bizim mahallede oturuyormus ben tanimiorumda esim tanio dua edersiniz deme daha kucuk bebesi olmus yeni
allah rah et eylesın.ne kadar kotu...

Tekrar ben kızlar adım Buse 24,5 yaşımdayım 6 ve üç yaşlarında iki kız sahibiyim çok şükür 74,5 kiloyum boyum 1,65 iki yıl önce 80 dim hemen hemen bir ayda On Kilo verdim ve geçtiği altı aya kadarda korumuştum ailevi sorunlar oldu ve hopppa sofra başına dedim ve durum bu 75 Kilo offf Of hedefim 55_60 ya allah diyip başlıcam inşallah

Tekrar ben kızlar adım Buse 24,5 yaşımdayım 6 ve üç yaşlarında iki kız sahibiyim çok şükür 74,5 kiloyum boyum 1,65 iki yıl önce 80 dim hemen hemen bir ayda On Kilo verdim ve geçtiği altı aya kadarda korumuştum ailevi sorunlar oldu ve hopppa sofra başına dedim ve durum bu 75 Kilo offf Of hedefim 55_60 ya allah diyip başlıcam inşallah
Kız bir ayda on kiloyu nasil verdin?

Selam kızlar biraz yoğun olduğumdan giremedim siteye.
Bugün tekrar menümü yazıcam kızlar.

Bu arada Zühal ablamın herkese selamı var, hepinizi öpüyor.
Mesajını iletiyorum: Defne ve Meliha'yı 6'lara düştükleri için kutluyorum. Emel'i de gelince kulaklarından çekicem :)
Sağolsun.
Sende sağol ilettiğini için canım.

Back
X