💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cnm emzirmiyirum stres dolayi sutum kesildi ve meme uclarim hic yoktu sters daha cok yaptim giden sut daha geri gelmedi :KK43:((
ahh canımm neyse olan olmuş sıkma canını sen iyi vermişsin ben 70 li rakamlarda kaldım gram gitmiyor üstüne ekleniyor :KK43:adet olamadım

Burdayım evdekılere yemek yaptım son makıne camasırı astım kendıme 400ml dev yesıl cay yaptım sımdı oturdum bugun çamasır gunuydu hıc bıse anlamadım bugunden ben
yoktum bugün giremedim pek neler yaptınız bakem kadın olmak zor diyorum her zaman ben:KK23:

Bende arafa gırdım yoruldum yarında spor var Allahtan orda bır ıkı kısyle tanıstımda sıkılmadan gıdıyorum :KK66: ev işi bitmiyor yazın çamasır kolay yıka hemen kuruyor kısın zor
kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dedi

kız bende bugün gittiğim misafirlikte dr la görüştürdü oradaki abla beni aradı dr ne sıcak kanlı bir dr du anlatamam benim kilo veremememin tek sebebi bu adet mevzuymuş gülüm dr dediki şu adet problemin çözüleene kadar kilo vermeye değil kilo almamaya çalış.senin anlattığın beslenme şekli ve sporla senin şu an 60 kg ma düşmüş olman gerekirdi sabret dedi senin vucudun bütün su toplamıştır şimdi sen aynen bu şekil devam et dr unun adetini düzene koyması için tedaviye başlamasını bekle dedi

Ne guzel moral olmustur sana guzrl guzel anlatmıs bencede mantıklı adetten kesılen kılo alıyor sen yavasta olsa verıyksun bılıyosun bende dıyet spor ama bende agır verıyorum sınır oluyorum ama ınsulın denen sey boyle benım eskıden 6,7 gun surerdı bu ay 4 gun bır ay bır aya uymuyor valla ısımız zor ama dedıgı gıbı yap moralını bozma bence srnde sıkılasmada oluyor bende verdıımden daha cok sıkılasma var adetınde duzene gırınce hızlı verırsın hem hızlı vermedıgın ıcın hızlı gerı almazsın buyuk ıhtımalle sende yagdan verıyorsun ben artık yavas verıyorum dıye uzulmuyorum stres herseyı kotu etkılıyor

ahh canımm neyse olan olmuş sıkma canını sen iyi vermişsin ben 70 li rakamlarda kaldım gram gitmiyor üstüne ekleniyor :KK43:adet olamadım
Oldugunda gittigini fark edersin o adetin cok onemi var cnm bana yakistiriyorlar dogum öncesi 60 kilodum bna zatiflik yakistirmiyorlar ama esim sorun yapiyor o yuzden veriyorum vermek istiyorum

Ne guzel moral olmustur sana guzrl guzel anlatmıs bencede mantıklı adetten kesılen kılo alıyor sen yavasta olsa verıyksun bılıyosun bende dıyet spor ama bende agır verıyorum sınır oluyorum ama ınsulın denen sey boyle benım eskıden 6,7 gun surerdı bu ay 4 gun bır ay bır aya uymuyor valla ısımız zor ama dedıgı gıbı yap moralını bozma bence srnde sıkılasmada oluyor bende verdıımden daha cok sıkılasma var adetınde duzene gırınce hızlı verırsın hem hızlı vermedıgın ıcın hızlı gerı almazsın buyuk ıhtımalle sende yagdan verıyorsun ben artık yavas verıyorum dıye uzulmuyorum stres herseyı kotu etkılıyor
evet gülüm moralimi yüksek tutucam artık:KK66::KK9:

Su an kacsin cnm
72,5 çıktım bir kaç gün önce canım ama ondan 3 gün önce tartı günüydü 70,5 çıkmıştım yani 3 günde 1,5 kilo almam imkansız ki diyetimi bozmadım tartıldıktan sonraydı gaza geldim 2 gün koştum bile hatta ama bu adet sıkıntısı bitirdi beni bu ay:KK43:

mstb mstb evet ılmasa ıyıydı kurabıye can cektı yedım desem yalan ev ıslerı çamaşır fenalık geldı bende kahvenın yanına ındırdım mıgdeye :)

Afiyet olsun ;)

Slm kzlar vastlardaym yine
Sabah 9
Tarhana corbasi 2dlm nkrmal ekmk

11
Türk Kahvesi

12
4y.k melemen

16
Nescafe 4kare bitter cikolata (sanrm hastalancam cok cnm cekti yedim)

17:30
1tabak dolusu p.puresi

Bitterin çok olmuş püre ise olmamış

Acikmassan jyi hafiff

Sorna acıktım bile su içiyorum :)))

Iyi aksamlar herkesee :)

Bugun niyetlydim

Aksam 06:00 da
Sebze corbamdan 1 kase ( havuc patates kirmizi biber pirasa )
3 kasik pilav
salata
Su 1lt oldu 2 olur yatana kadar
Süt icerim tarcinli sora belki..

Yarin yine herzamanki menume devam insallahh

Sanki akşam pilav yerine başka bişey mi olsaydı

kızzzzzzzzzzzzzzz anam hepiniz oldunuz ya 69 bir ben beceremedim anacım:KK62:

Olursun tasalanma

kızlar menüm
sabah
1 yum zeytinli omlet
domates,salatalık

ara sade türk kahvesi

öğlen yarım avuçiçi yumurtalı köfte yeşillik

ara
1 şekersiz çay

akşam yapmadım malum misafirlikteydim kızlar köfte şişirdi birazdan bitki çayı içicem
su 1,5 anca
spor 1 saat yürüyüş

Güzel olmuş canım afiyet olsun

Menumu yaziyim bende
9:30 2 haslanmis yumurta
Az penir

12:00 1/2 kase yogurt

15:00 1 bardak sut 3 tane biskuvi

18:00 1/2 tbk karnabahar
Az yogurt

Su 2
Spor yok tum gun temizlik su anda basim donuo :-)

Karnıbahar yemeği mi haşlama mı. Bir de bisküvi olmasaydı keşke
Paketli hatta hazır gıdaları hiç yemesek

72,5 çıktım bir kaç gün önce canım ama ondan 3 gün önce tartı günüydü 70,5 çıkmıştım yani 3 günde 1,5 kilo almam imkansız ki diyetimi bozmadım tartıldıktan sonraydı gaza geldim 2 gün koştum bile hatta ama bu adet sıkıntısı bitirdi beni bu ay:KK43:
Canım adetim yeni sökerken 1200 gr artı gördüm pazartesi yeni yeni vucudum onun şişini atabiliyor. Sabret tatlım

ay y sabahtir ayarkamaya fırsati olmadixmdi.hallettim sonunda kizlar klavyemı.bjanuapamıycam sanmıstım.:KK48:

mdnumu yazaym

sgbah 1 dlm ekmek peynır 2 cerry domates saha a 1 yumurta ne gusel yedım.sonracozuttum.sen kalk tahın pekmeze dal.offfff of.coktu da...

oglen sa ah yaptıgımı telafı edeyım dıye sut ve kahvalyılık dıyet gevreklerden yedım.evet malesef pek de saglıklı degıller...

ara yarım pk cubuk kraker

aksam 18.00
1 kase tarhana
1 tabak ıspanak (pırınclı)
yarım dlm ekm.
23.00 leslie 2 mıl.
23.00 2 kestane
suyumu olcmedım ama bugun cok ıcmeye calıstım
ve sunu bır kez daha fark ettım suyu cok ıcmeyınce ınsan cook kacamak yapıyor...

Kizlar menuler huzel gene. Ara ara kacamk yapanlari da gozlermi kapadim gormuorumm:) 69lari giren bagyanlarrr, tebrik ediyirum sixi de. Darisi badimiza insallhhh.

Ve menu

Sabah
Iki bardak sut
Yarim tam bgday lavasi

Oglen
Yarim simit
Bi dilim kdr ekmegin dis kabugu
Tere yagi surdum bi de cok ii bsey yapiomsm gbi:))

Alsam
Bj kase sehrye corbasi
Firinda tavuk

Veeeeeeeee
10-15 tabe de patates kizartmasi avmde abim alinca dayanamadimmm:(

Ama 40 dk step yaptim eritmk icn. Patatesler gti bnce. Yaaa gitmstr dimiii

Back
X