Sağol canımm. Sizde görün istediğiniz rkamları bir an önce..Ooo super helal olsun yaa cok imrendimm:)
Daha dun +2ydim eksi hayal de artilarn bi kismi gitmis olsa bari tartilmaya korkuorumYarın aglamayındayokda bol - demısınız
Sagolasiniz bacım. Verirsin kız azıcık tut boğazını ne var.Vayyy anammmmm vayyy vayyy vayyyy defnemmm cok sevindimmm
Amannn ben de hic veremiyorum daha dogrusu bogazimi tutamiyorum
Korkunun ecele faydası yok tatlım.Daha dun +2ydim eksi hayal de artilarn bi kismi gitmis olsa bari tartilmaya korkuorum
Bgn dersim yok bos gunum emelcaann yeninuyandik oglusumlaaa:) gunaydinBirgullll nerdesin.canannnn ozlemmm asyaaa kalkin.kizzz
Ablam sn de ozlettin kendini:) kolay gelsin, misafirli zamanlar baya telasli geciyor.günaydın kızlar epeydir giremiyorum, birhayli yoğundum. sabaha kadar hiç uyumadım ,cıslar yaptım ,bugün misafir gelecekmiş. dün akşam geç saatte haber verdiler, ben de anneme yardım edeyim dedim
menümü hiç vermeyeyim ama dün akşam 5 ten beri ayaktayım yakmışımdır yediklerimi
O zaman ben kalkiym tartiliym bariKorkunun ecele faydası yok tatlım.
Defnee degisim super otesi. Cook cok guzell
Aaa 69u gec 68i gormussunnn helal olsunn kii. Darisi basimiza insallahh hayalimdeki rakamlardasinn:)Sağol canımm. Sizde görün istediğiniz rkamları bir an önce..
Yok kuzu 78leri gormem inkansiz o artilardan snra da. Bakalim 79larda kalsam bari:))İlahiiii birgul inanki daha azdir tarti bide eksi diyomusss
E hadi..Yok kuzu 78leri gormem inkansiz o artilardan snra da. Bakalim 79larda kalsam bari:))
Profil resminVayyy anammmmm vayyy vayyy vayyyy defnemmm cok sevindimmm
Amannn ben de hic veremiyorum daha dogrusu bogazimi tutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?