💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bilmiyorum sıkı dur elbiseyi de denedim hiç güzel olmadi

Evet skkıntı ben anlattım 5 dk surdu zaten muayne ama 4 tup tahlıl yaptı ınsulın ve kansıZlık cıktı dıyetısyene gıtmek ıstıyormusun dedı evet dedım deme olaydım :) yolladı 2 dk surmedı bır ogun yapmadım onun verdıgını hatta bensen sonra kardesımıse goturduk oda kılo hıc alamıyor troıdlerı hızlıymıs kansızmıs tabı daha cok ılgılenseler soru sorabılsrm daha ıyı malesef 5 dk gecmıyor muayne saatlerce beklıyorsjn 5 dk ama bızım komsu saglık ocagında yaptırıuor butun tahlıllerını aıle hekımıne

Herkes bildirmiş bi ben kalmışım
Geçen cuma 70
Bugün 69.7
Giden -300

Ama oazartesi 71.2 görmüştüm yani bence süper :) kötünün iyisi yani

6 lara hoşgeldın bır daha 7 gormek ıstemeSın tartıda :)

Bilmiyorum sıkı dur elbiseyi de denedim hiç güzel olmadi

Nesını begenmedın canım darmı oldu

dar oldu ve zayıflayamadığım için göbek tarafını hiççççççç beğenmedim ya offf ben deli olucam ben niye kilo veremiyorum çatlicam

ya kadın o zaman kitapçık sıkıştırdı elime yolladı ne açıklma ne bişey yüzüme bakmadı arkadaşıyla sohbet kahkahalar desen o şekil ne bilim bi halt etmedi

OZele gıtme şansın varsa bır gıt en azjndan bılırsın senın gıbı beslenen kacamaksız hemde spor yapan bırı bu kadar sabıt kalmamalı
kz o kadar spor yapıyorum haftada 2 kez kaçamak yapsaydım bile yine gitmesi lazımdı ya.özele gitme şansım hiç yok gülüm çocuk tedavisi için bir sürü vitamin kullanıyorum dünya para tutuyor bu doğum kontrol hapınında etkisi vardır diyorum ben pazartesi aile hekimine gidicem tiroidlere baksın bir hele ama varya canım bir sıkkın ki sorma varya şeytan diiyor git mutfağa ne var ne yok zıkkımlan 1 buçuk aydır hala 7 lerdeyim elbise olmadı istediğim gibi hiçbişey istediğim gibi olmadı

Sen aıle hekımıne gıt ınsulın troıd bakılmasını ıstıyorum testlerı yaparmısınız de anlat durumunu dınlemek zorunda suan durumunu anlıyorum hergun bıle mınık bır kacamak yapsan sen duzenlı spor yapan bırısın 3 kıloyu az buluyodum ama sporda kadınlar tanıstıkca halıme sukur dıyodum bazen uzuluyorum kadın ben kısmıyorum yıyorum hamburger vs ama bacaklar gıdıyır gobek gıtmıyor e normal dedım ben kacamak nerdeyse sıfır duzen dıkkat ben 4 aydır hamburger yemedım aylardır kola vs ıcmedım ve bacaklarım duruyor bu hafta kacamak yaptım cunku sıkıldım bunaldım bırakmam asla ama bugun -600 şok oldum kesın aldım dedım bana sacmalama bır bırekle alınmaz dıyolar ama ben alıyorum anlatamıyorum kımseye ama ılk defa tersı oldu vucut garıp makıne ben anlayamadım sende üzme kendını kılo almaman bıle cok guzel emeklerın bosa gıtmıycek 1 ogun ye senı mutlu etcek bıseyı moralde hem tedavın hemde beslenmen acısından onemlı bunu unutma sakın

ya aynen katılıyorum ekmek sabah bile yemiyorum geçen misafirliğe gittiğimizde o ablanında oğlunun nişanı var kadın diyette dolabın üstüne programını asmış 2 gün de bir kaçamak yazıyor ne yiyorsun kaçamak böyle 2 günde bir dedim hani ben diyete başladığımdan beri daha geçen küçük tatlı yedim eşim kavga dövüş yedirdi kadın kek miş poaça falan ama az değil bildiğin yiyormuş ve 1 haftada 3 kg vermiş ya ben öylede yapmıyorum haftada 3 gün küçük kaçamak ta yapıyor olsam içim yanmaz psikoloji alt üst haftada yarım gitse bari diyorum ama gitse yani oda kamçılar ama yokk istediğim hiçbişey olmadı yıl dönümüde battınormal kendi kıyafetlerimi giyicem

Yooookkkkk istemem

tartıda gram gitmiyor daha beter artı çıkıyorum ama elbiseyi hiç yakıştırmadım çok iri durdum

Canım benim üzülne belki kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyordur

Merhabaaa uzun zaman sonra ılk defa mesajları okudum tamamen ve geldım.

Gercekten cok yogunum bu yıl bası hedefıme ulasarak gırmek cok ısterdım ama hem okul hem sınavlar hem sunumlar fılan derken asırı zorlandım.

Kılo veren herkesı cok tebrık edıyorummm.. muska77 canım ozellıkle senı

Zuhal abla okudum mesajını bıraz kafa dınlemek ıstemıssın sende haklısın bunaldın ama bak ben gercekten gıremıyorum elımde olmadan. Nasıl ozluyorum anlatamam.

Kı sen buraya cok alıstın. Bıseylerını ıhmal etmesı evet hos degıl ama burda kocaman bı aıle olduk umarım en kısa zaanda gelırsın..

asya_01 canım gercekten uzuldum durumuna. Stres gercekten cok etkılıyo bıraz rahat ol lutfen.

Ben tatılde ve bu yogun donemde rahat bıraktm kendımı dıkkat edemedım hıc spor yapmadım ama kafam rahat en azından kılo problemımı her an dusunecek vaktım olmadıgı ıcın bekledıgmden ıyı sonuclar alıyorum cok sukur..

Hanı boslamak gıbı degılde takıntı yapmazsan daha guzel olucak dıye dusun hersey.

Hepınızı de nasıl ozledımmmmm

Sımdı cıkmam lazım betonarme calısıcam.. butlerın sonuna kadar boyle devam edıcek bıldırım yapıp cıkıcam mecburen ama okuyomaya calısıyorum yazdıklarınızı..

Kendınıze cookk ıyı bakın umarım bende geldıgmde daha ıyı bı bıldırımle gelırım.. ve burdakı herkes eksıde olur

kocaman opuldunuzzz

Emelcım sende lutfen bıraz olsun dıkkat et bak ne guzelsın guzel de kılo verıyosun yedıgın halde.

Azıcık dıkkat lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…