- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
d kontrol hapının da etkisi olduğunu düşünüyorum ama yinede bilmiyorum başım çatlıyorrr çok halsizim artık düşünmektenYooookkkkk istemem
Canım benim üzülne belki kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyordur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
d kontrol hapının da etkisi olduğunu düşünüyorum ama yinede bilmiyorum başım çatlıyorrr çok halsizim artık düşünmektenYooookkkkk istemem
Canım benim üzülne belki kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyordur
kız yemiyom da gitmiyor stres te etkendir ama ama bu başka bişey gülüm yaaMerhabaaa uzun zaman sonra ılk defa mesajları okudum tamamen ve geldım.
Gercekten cok yogunum bu yıl bası hedefıme ulasarak gırmek cok ısterdım ama hem okul hem sınavlar hem sunumlar fılan derken asırı zorlandım.
Kılo veren herkesı cok tebrık edıyorummm..muska77 canım ozellıkle senı
Zuhal abla okudum mesajını bıraz kafa dınlemek ıstemıssın sende haklısın bunaldın ama bak ben gercekten gıremıyorum elımde olmadan. Nasıl ozluyorum anlatamam.
Kı sen buraya cok alıstın. Bıseylerını ıhmal etmesı evet hos degıl ama burda kocaman bı aıle olduk umarım en kısa zaanda gelırsın..
asya_01 canım gercekten uzuldum durumuna. Stres gercekten cok etkılıyo bıraz rahat ol lutfen.
Ben tatılde ve bu yogun donemde rahat bıraktm kendımı dıkkat edemedım hıc spor yapmadım ama kafam rahat en azından kılo problemımı her an dusunecek vaktım olmadıgı ıcın bekledıgmden ıyı sonuclar alıyorum cok sukur..
Hanı boslamak gıbı degılde takıntı yapmazsan daha guzel olucak dıye dusun hersey.
Hepınızı de nasıl ozledımmmmm
Sımdı cıkmam lazım betonarme calısıcam.. butlerın sonuna kadar boyle devam edıcek bıldırım yapıp cıkıcam mecburen ama okuyomaya calısıyorum yazdıklarınızı..
Kendınıze cookk ıyı bakın umarım bende geldıgmde daha ıyı bı bıldırımle gelırım.. ve burdakı herkes eksıde olur
kocaman opuldunuzzz
Emelcım sende lutfen bıraz olsun dıkkat et bak ne guzelsın guzel de kılo verıyosun yedıgın halde.
Azıcık dıkkat lutfen..![]()
Düşünme akılına bırakd kontrol hapının da etkisi olduğunu düşünüyorum ama yinede bilmiyorum başım çatlıyorrr çok halsizim artık düşünmekten![]()
kızz hafta içi takılmıyorum artık beslenme şekli haline getirdim ama böyle tartı günü kıpırdamıyor ibre o zaman deli oluyorum hayallerim suya düştüDüşünme akılına bırak
Ins veririz cnmbende 60 olmak istiyorummmmmmmmmmm![]()
sana nolduu gülümKizlar cnm cooook sikkin![]()
çıldırmamak elde değilIns veririz cnm
Mahkeme dururmlarimz vardi cnm. Karsi taraf lehine sonuclanmis ki turkiyedeki adalet sistemine gram guvenemiyorum artik. Uzerine 2014 yilnda sattgm aracimn yeni sahibnn trafik cezalari ile yeni arabamn onceki sahibnn trafik cezalari da bgn bana gelms. Onla ugras dur smdi. Turkiyeden kacip gitmk istiyorum sanirim.sana nolduu gülüm
ya evet gülüm o tür durumlar sıkıntılı oluyor avukatınızla falan görüşseniz gülüm tekrarMahkeme dururmlarimz vardi cnm. Karsi taraf lehine sonuclanmis ki turkiyedeki adalet sistemine gram guvenemiyorum artik. Uzerine 2014 yilnda sattgm aracimn yeni sahibnn trafik cezalari ile yeni arabamn onceki sahibnn trafik cezalari da bgn bana gelms. Onla ugras dur smdi. Turkiyeden kacip gitmk istiyorum sanirim.
Avukat su an kaciyor resmen. Cunku bizim rizamiz olmadan biten davayi temyize gitti. Temyizde de karsi taraf kazandi. Durum boyle. Smdi avukata ulasilamiyor cnku basimiza actigi is 100bin loralik bir seyya evet gülüm o tür durumlar sıkıntılı oluyor avukatınızla falan görüşseniz gülüm tekrar
ayy canım yaa başka bir avukata başvur gülüm senAvukat su an kaciyor resmen. Cunku bizim rizamiz olmadan biten davayi temyize gitti. Temyizde de karsi taraf kazandi. Durum boyle. Smdi avukata ulasilamiyor cnku basimiza actigi is 100bin loralik bir sey
Avukatiin onayi lazm. Dava baslarlen vekalet verdgn icn avukatn avukat degskligni onaylamasi lazm saniorm. Baska bi avukatla zaten iletisim halindeyiz ama bakalimm. Bu dunya yiyenlerin, afedersn ib*elik yapanlarin dunyasi. Dunya en basindan beri bu kdr adaletsiz miydi acaba? Sozum bittigi yerdeyiz ailecek.ayy canım yaa başka bir avukata başvur gülüm sen
sabır dile canım sen rabbine sığın yasal yoldan ne yapman gerekiyorsa yapıyorsun zaten anlaşıla az para da değilAvukatiin onayi lazm. Dava baslarlen vekalet verdgn icn avukatn avukat degskligni onaylamasi lazm saniorm. Baska bi avukatla zaten iletisim halindeyiz ama bakalimm. Bu dunya yiyenlerin, afedersn ib*elik yapanlarin dunyasi. Dunya en basindan beri bu kdr adaletsiz miydi acaba? Sozum bittigi yerdeyiz ailecek.