💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhabaaa uzun zaman sonra ılk defa mesajları okudum tamamen ve geldım.

Gercekten cok yogunum bu yıl bası hedefıme ulasarak gırmek cok ısterdım ama hem okul hem sınavlar hem sunumlar fılan derken asırı zorlandım.

Kılo veren herkesı cok tebrık edıyorummm.. muska77 muska77 canım ozellıkle senı :KK68:

Zuhal abla okudum mesajını bıraz kafa dınlemek ıstemıssın sende haklısın bunaldın ama bak ben gercekten gıremıyorum elımde olmadan. Nasıl ozluyorum anlatamam.

Kı sen buraya cok alıstın. Bıseylerını ıhmal etmesı evet hos degıl ama burda kocaman bı aıle olduk umarım en kısa zaanda gelırsın.. :KK74:

asya_01 asya_01 canım gercekten uzuldum durumuna. Stres gercekten cok etkılıyo bıraz rahat ol lutfen.

Ben tatılde ve bu yogun donemde rahat bıraktm kendımı dıkkat edemedım hıc spor yapmadım ama kafam rahat en azından kılo problemımı her an dusunecek vaktım olmadıgı ıcın bekledıgmden ıyı sonuclar alıyorum cok sukur..

Hanı boslamak gıbı degılde takıntı yapmazsan daha guzel olucak dıye dusun hersey. :KK36:

Hepınızı de nasıl ozledımmmmm o_O

Sımdı cıkmam lazım betonarme calısıcam.. butlerın sonuna kadar boyle devam edıcek bıldırım yapıp cıkıcam mecburen ama okuyomaya calısıyorum yazdıklarınızı..

Kendınıze cookk ıyı bakın umarım bende geldıgmde daha ıyı bı bıldırımle gelırım.. ve burdakı herkes eksıde olur Hoppa

kocaman opuldunuzzz :KK15:

Emelcım sende lutfen bıraz olsun dıkkat et bak ne guzelsın guzel de kılo verıyosun yedıgın halde.

Azıcık dıkkat lutfen.. :KK39:
kız yemiyom da gitmiyor stres te etkendir ama ama bu başka bişey gülüm yaa

Düşünme akılına bırak
kızz hafta içi takılmıyorum artık beslenme şekli haline getirdim ama böyle tartı günü kıpırdamıyor ibre o zaman deli oluyorum hayallerim suya düştü:KK61:ya maşşallah bizim abliş le başa baş gidiyorduk ablişime maşşallah 68 leri gördü ben daha beter 72 oldumm :KK43:

sana nolduu gülüm
Mahkeme dururmlarimz vardi cnm. Karsi taraf lehine sonuclanmis ki turkiyedeki adalet sistemine gram guvenemiyorum artik. Uzerine 2014 yilnda sattgm aracimn yeni sahibnn trafik cezalari ile yeni arabamn onceki sahibnn trafik cezalari da bgn bana gelms. Onla ugras dur smdi. Turkiyeden kacip gitmk istiyorum sanirim.

Mahkeme dururmlarimz vardi cnm. Karsi taraf lehine sonuclanmis ki turkiyedeki adalet sistemine gram guvenemiyorum artik. Uzerine 2014 yilnda sattgm aracimn yeni sahibnn trafik cezalari ile yeni arabamn onceki sahibnn trafik cezalari da bgn bana gelms. Onla ugras dur smdi. Turkiyeden kacip gitmk istiyorum sanirim.
ya evet gülüm o tür durumlar sıkıntılı oluyor avukatınızla falan görüşseniz gülüm tekrar

ya evet gülüm o tür durumlar sıkıntılı oluyor avukatınızla falan görüşseniz gülüm tekrar
Avukat su an kaciyor resmen. Cunku bizim rizamiz olmadan biten davayi temyize gitti. Temyizde de karsi taraf kazandi. Durum boyle. Smdi avukata ulasilamiyor cnku basimiza actigi is 100bin loralik bir sey

Avukat su an kaciyor resmen. Cunku bizim rizamiz olmadan biten davayi temyize gitti. Temyizde de karsi taraf kazandi. Durum boyle. Smdi avukata ulasilamiyor cnku basimiza actigi is 100bin loralik bir sey
ayy canım yaa başka bir avukata başvur gülüm sen

ayy canım yaa başka bir avukata başvur gülüm sen
Avukatiin onayi lazm. Dava baslarlen vekalet verdgn icn avukatn avukat degskligni onaylamasi lazm saniorm. Baska bi avukatla zaten iletisim halindeyiz ama bakalimm. Bu dunya yiyenlerin, afedersn ib*elik yapanlarin dunyasi. Dunya en basindan beri bu kdr adaletsiz miydi acaba? Sozum bittigi yerdeyiz ailecek.

kızlar ben menümü vereyim akşam kv gilde olacağım geç olur yazamam dönünce menüm belli şimdiden yazayım

sabah
1 haşlanmış yum
1 su bard kadar lor peyniri
salatalık,domates

ara
3 ceviz
1 sade kahve

öğle
kereviz salatası

ara
bitkiçayı

akşam
fırında tavuk,kabak,soğan
salata

su 1,5 lt
spor 1 part jilian(egzersiz videosu)

ben bu menülerle gram veremiyorum buda benim şansım işte kızlar

Avukatiin onayi lazm. Dava baslarlen vekalet verdgn icn avukatn avukat degskligni onaylamasi lazm saniorm. Baska bi avukatla zaten iletisim halindeyiz ama bakalimm. Bu dunya yiyenlerin, afedersn ib*elik yapanlarin dunyasi. Dunya en basindan beri bu kdr adaletsiz miydi acaba? Sozum bittigi yerdeyiz ailecek.
sabır dile canım sen rabbine sığın yasal yoldan ne yapman gerekiyorsa yapıyorsun zaten anlaşıla az para da değil

Aaaaa birgulll valla cok uzuldum canim yaaa kardesim avukat gorusmek istersen numarasini verebilirim. Fusun.abla da avukat.

Gecenlerde enistemin okuluyla problemi oldu ve hic sucu yokken onu mudurlukten aldilar erkek kardesim dava acti ve kazandi yine de guvenini kaybetme guzelim.allah bi kapi acar elbet.

Allah yardimciniz olsun canim.

Canan feyza sagolun da ben akillanmam.

Kizlar tost yedim icinde sucuk k.peynir ketcap mayonez hem de nneredeyse 1 ekmek ustune sut ictim kakaolu ve.muzlu suan bomba gibiyim.ama.durduramiyorum kendimi sizede kotu ornek.ooluyorum

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE -18 Aralık ---25 Aralık En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Mefkurem ______73.4(skorla gelmeni bekliyoruz..)

Storeperde ____ 72.7/sabit

Dunyadamisafir _ 70 /2.kez bildirim yapmadı

Canan456 ______ 63.9/64,3/+0,4

EMELinEMELi __ 77.5/78,7/+1,2

BBD ___________ 78.5/79,1/+0,6

Ekim85 _______ 97 /kilosu sabit

Mimoza1974 ______54.1/bildirim yapmadı

Ylmzesra _______ 86,7/86,4/-0,3/%0,3

Asya_01 ________ 70.5/72/+1,5

Muska77 _______70.5/68,9/-1,6 /%2,27

Benita_ask _____66/65,4/0.6/%0.9

Ayse_MM________67.7/2.kez bildirim yapmadı

Mstb __________70/69,7/0.3/%0,4

Umutfakiri _____69.6/bildirim yapmadı

Brcstegul _______70.5/70/0.5/%0,7

xDerinmavix______105.4/bildirim yapmadı

En Büyük TÜRKİYE BU HAFTA DERECEYE GİREN En Büyük TÜRKİYE

________GÜZELLERRRRR _________

1.____muska77 _________%2,27 :nazar: :nazar: :nazar:

2.____benita_ask _________%0,9 :nazar::nazar:

3.____brcstegul___________%0,7:nazar:

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...

Back
X