Tatlım bi sebeplemi çıkıyon yoksa tek spor olsun diyemiBırrr...
Burasıda kutuplar gibi yürüdüm geldim donduum!
Hadeee olmadı bu? Hiçmi tombiş foton yok kız?Ama benim öncesi yok ki. Kilo verene kadar foto çektirmiyorum ki
Küçük oğlumu okula bırakıyorum okul uzak zaten dönerkende yolu iyice uzatarak dönüyorum.Tatlım bi sebeplemi çıkıyon yoksa tek spor olsun diyemi
Sabah soğukta hiç bi kuvvet beni dışarda yürütemez
Eskiden 10 sene önce falan sabahın 5 inde bisikletle işe gidiyodum
Şimdi o günleri hatırlayıp şükrediyorum
ÜzgünümHadeee olmadı bu? Hiçmi tombiş foton yok kız?
Küçük oğlumu okula bırakıyorum okul uzak zaten dönerkende yolu iyice uzatarak dönüyorum.
Günaydın güzel bayan...Günaydın kızlar musmutlu sabahlar
Ya tombişken fotomuzda giydiğimiz bir giysiyi şimdi giyip yanyana farkı bulunuz yapacaktık..Üzgünüm
Ama ilk girdiğimde söyleseydin ya ne kızıyon şimdi ağlarım bak ühüüüü ühüüüüGünaydın güzel bayan...
Ya tombişken fotomuzda giydiğimiz bir giysiyi şimdi giyip yanyana farkı bulunuz yapacaktık..
İşi bozdun be ya..
Oooo bugün erkencisin esra hanımGünaydın kızlar musmutlu sabahlar
Gerçekten hiç yokmu MelihaAma ilk girdiğimde söyleseydin ya ne kızıyon şimdi ağlarım bak ühüüüü ühüüüü
Kız fenamı siz atın be size iltifat edeyim
Oyy ağlama kıyamam.. Geçen haftalarda konuşmuştuk. Kaçırdın herhalde..Ama ilk girdiğimde söyleseydin ya ne kızıyon şimdi ağlarım bak ühüüüü ühüüüü
Kız fenamı siz atın be size iltifat edeyim
Bakıyorum bulcam inşallahOyy ağlama kıyamam.. Geçen haftalarda konuşmuştuk. Kaçırdın herhalde..
>Bizde sana abooo nasıl zayıflamışsın derdik kız bi araştır eski fotoları..
Canım ben henüz resim atnayı bilmiyorum sizlerin resimleride göremiyorum nasıl gizliyorsunuzBizde gorsek mi saclarini ilkayy :)
Ayyyyy ne güzel çok yakışacak eminim bende sevgililer gününde 80 olmak istiyorum inşallahhh :)iyi yapmışın canım bende dip boyam gelmişti yaptım bugün sarı benim saçlarda yarın evlilik yıldönümüm kahverengi mini bir elbise giyicem ilk kez elbise giyicem hayatımdabu kiloya kadar zayıflayamamıştım hiç hep 80 lerdeydim
Tatlım albüme koyarsan sadece senin istediğin kişiler görebilir.Günaydınn
Canım ben henüz resim atnayı bilmiyorum sizlerin resimleride göremiyorum nasıl gizliyorsunuz
Ayyyyy ne güzel çok yakışacak eminim bende sevgililer gününde 80 olmak istiyorum inşallahhh :)
Dikkatli gidersen 14 şubatta 70li kilolarda olabilirsin...Ayyyyy ne güzel çok yakışacak eminim bende sevgililer gününde 80 olmak istiyorum inşallahhh :)
Kız yok be sevdiğimden takılıyorum ama ben bile merak ettim ve aslında hiç foto çektirmiyorum. Bu da terfi aldığımda çekilen bi fotoydu. Sen demesen bu aklıma bile gelmezdi. Sağol canımVayyy.. Ne güzel durmuş bu sefer üstünde.. Değişim harika..
Ay ne korkusu kız meraklıyım ben ondann..
Sağol tatlımMasalllahhh supeersinnn
Motivede oldun bak bu sayede..Kız yok be sevdiğimden takılıyorum ama ben bile merak ettim ve aslında hiç foto çektirmiyorum. Bu da terfi aldığımda çekilen bi fotoydu. Sen demesen bu aklıma bile gelmezdi. Sağol canım
Gerçektenmii bir buçuk ay varrrrDikkatli gidersen 14 şubatta 70li kilolarda olabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?