💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Daha iyi sukur rabbime :)

Feyza allah kolayliklar versin canim.

Evet meliha hareket oooo. hayir demeliyiz de de si var iste bi toplayamadim ama cok savas veriyorum allah yardimcimiz olsun.
Bende tuhaf bi insanım
Dışarda yememek yada hayır demek hiç zor olmaz
Ama Evdeyken kendimi tutmam lazım

bıldırım yapamadum hugun cok uzgunum.ama ne tatılabildım ne sıze bakabıldım.geceden cook yorgundym benım ufaklık uyıtmadı gene.sabah esımke tartıstık falan .bebıs uyuyınca ben de uyudum.sonra yemej telası ıste kayınvalidem bende ya su ara.

emel delı gıbıyım.su 1 2 haftaadır benım bebıs azı dişi cıkartmaya calıs7yor.gece saat bası emıyor desem yerıdir.bu da benı delı gıbı acıktıroyor.2 gundür ıyice sacmaladım.utancımdan menu bıle yazamıyorum.zaten telefonu goren kim.su dışlerı hayırlısıyla bı cıkarsak hayır yapcam hayır.(inşallah)

Dis uykusuzluk vs vs cok zor.be.cananimm

Yok guzelim kilo veremedim 78.7 ayni yani benimde kuzum.hasta 3 gundur atesli surekli agliyor kucagimdan inmiyor oyle iste zaten ateslenmesin diye esimle donusumlu uyuyorum.

Offf cok zor persembe rapor aldim bu haftada alicam sanirim

İyi gecelerrrrrr
Sağlıklı mutlu huzurlu yıllar herkese
İnşallah 2016 hepimizin incecik olacağı bi sene olsun

Hepinizi KOCAAAMANNN öpüp kucaklıyorum
:KK68: :KK200: :KK36: :KK200: :KK36:

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemim seni çok özledim bitanem :KK200:

İnsanın görmediği tanımadığı insanları sevip özlemesi ne tuhaf bişey
Onların sevinçleriyle sevinmek üzüntüleriyle üzülmek
Ancak bunu yaşayan anlayabilir
Kızlar hepinizi çok seviyorum
Bütün iyi dileklerim hepimiz için
tesekkur ederız ablacım:KK74:ınsallah oyle olur.
Mrb kizlar oglum hala hasta sadece meme istiyor bu nedenle biraz cogalttim yemeyi iyilessin devam insallah.
sen se bendensın desene tatlım.
1 olmusum ayyyyy çok mutlu oldum kılo veren herkezı tebrık ederım maşallah bana :KK49::21:

kocaman tebeıkler ozlemcım:KK9:
ve kılo verwn jerkesi kutlarım:KK9::KK9::KK9:

hosbuldum canım.benım bebişim işte amlattım yıkrtıda.o kadar uykusuz oluyorum ki.şu cocuk yenı dogunca leyla gıbı uykusız gezersın ya o halkerdeyım gene.

sen nasılsın
Bende iyim cnm cok sukur .
Gececek ins hatirlamiyosun bike yorgunluklarini buyuyunce

ne zor
Dis uykusuzluk vs vs cok zor.be.cananimm

Yok guzelim kilo veremedim 78.7 ayni yani benimde kuzum.hasta 3 gundur atesli surekli agliyor kucagimdan inmiyor oyle iste zaten ateslenmesin diye esimle donusumlu uyuyorum.

Offf cok zor persembe rapor aldim bu haftada alicam sanirim
ne zormus coxuk buyutmek dı mı.basa gelmeyınce bılinmiyor.elhamdulıllah basımıza geldı de bıldik o başka.:KK51:

Back
X