- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Beklim bari 1 hafta falanDaha 2 gun benim bu kadar kisa surede bise olmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklim bari 1 hafta falanDaha 2 gun benim bu kadar kisa surede bise olmaz :)
Evet ben gizli yapıyorum diyetimi başlarda serbesti de artık yeter diyolar
Aynen abla ya mecbur yiyorum sonra kendime iş çıkarıp kosusturuyorum barı yediklerini yakiyim diyeE kolay gelsin o zaman gizli diyet yapmakta zordur anam..
Gecmis olsn allab sifa versin cann
çook geçmişvolsun canım.hasta olunca ne dwnkgelirse onu yiyor insan ne kolay olursa.bugün daha iyisinöinşallah yataktan çıkabildiğine göre.?
çokk geçmiş olsun canım aman dikkat et taze zencefil çayıda çok iyi geliyor bu arada ben çocukların odasına bir tane kabuğuyla soğan koyuyorum nezle grip mikrobunu toplıyormuş bir hafta sonra değiştiriyorum çok ilginç daha hiç hasta olmadılar şükür deneyin derim
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Defnem sen herzaman böyle yiyen biri değilsinki kuzum Okadarcık olur
Gayet güzel cnm
Birgülll gözün aydın kuzum testin negatif çıkmış
Kız menüde cıss yok, hayırdır
diğer öğünler baya hafif olmuş tatlım
Hiç denk gelemşyoz kuzucum
Şu sınavlar bitse biran önce
Sabah az az lafına güveniyorum Tatlişim
Helvayıda 1 çatalla bırakabilmen güzel
Ben bunu yapamıyom işte o yüzden hiç ağzımı bulaştırmamam lazım
Bence çok güzel ayşegülüm
Akşam ekmek olmaması iyi olmuş
Nurcum sabah akşam güzelde bulgur şişlik yapabilir en azından bende öyle oluyor
Bide tavuk sarmanın içinde bişey varmıydı
Şimdiye kadar sporunu 30 dk mı yapıyodun
Özlemcim bence spora aç karna gitmen doğru değil
Sabah öğlen yok gibi
Midye ve kalamar hakkında bilgim yok hiç yemediğim için ama diğerleri güzel
Olmazmı tatlım kan dolaşımını artırır
Cildin güzelleşir
Himmm.. buna senin karar vermen dogru ama neyse artk sen devam et ins canm kolay gelsn:)Evet ben gizli yapıyorum diyetimi başlarda serbesti de artık yeter diyolar
ne bileyim abla ben onu ödüll niyetine izin verdim kendimeAy düverim seni cadı!!!
Mısır niye cıs olsun sanki haslayıp ketcaplı mayonezli yemiş..
Patlattın yedin cıs değilki o![]()
Evet canım soğanı bütüm halde kabuğunu soymadan bir tabağa koy yatak odalarınıza ben başucu komidinine koydum inan bem çok memnunum koyduğumdan beri hasta olmadık hiç birimizSelamlar...
Amin canım teşekkür ederim.
Çok sağol canım.
Aynen elime ne geçtiyse ya da eşim elime ne verdiyse onu yedim.
Aslında öksürükten boğuluyorum ama halsizliği attım biraz.
Teşekkür ederim canım.
Birdiğimiz kuru soğanı bütün olarak mı koyuyorsun?
Çok ilginçmiş deniycem canım, sağol.
Teşekkür ederim ablacım, çok sağol.
Evet canım soğanı bütüm halde kabuğunu soymadan bir tabağa koy yatak odalarınıza ben başucu komidinine koydum inan bem çok memnunum koyduğumdan beri hasta olmadık hiç birimiz
Bekle yapıp geleyim. 2 dakkayakimse yokmu be yaa yeşilçayımı alıp geldim sizde yapında karşılıklı içelim![]()
hadi çabucakkBekle yapıp geleyim. 2 dakkaya
Haticem sende pazartesi menü bildirimine başlıyon güzellikSenin yer duruyor:)
Ben donemedim![]()
Defnem tabiki bulgurun şişkinliğide olabilir ama daha çok bacağındaki şişliktendir senin artınSenin yaşın genç azıcık kıssan hızlı gider zaten meton benimkinin iki katıdır muhtemelen.
Sınavlar ne zaman bitiyor şekercik 14 Şubat'a fazla kalmadıHehe ıyıymıs..
Bazen oluyo oyle hormonların tavan donemı. Ben sınav donemındeym dıye dun yedıklerımı yazsam varyaa..
Ohooo.. Utancımdan menu bıldırımı yapmıyorum su sıralar gercı vaktımde olmuyo zaten.
Normale donucem ınsallah
Dun sen ne yedınkı acaba.?![]()
İyi pazarlar herkese hafta sonları giremiyodum eşim evde olduğu için markete gitti hemen bakiyim dedim napiyosunuz nasilsiniz[/QUOTE)]
Bizler iyiyiz cnm Sen nasılsın fazla görünmüyon
Özlem sabah yedim öğlene 5 Kilo vermişim KızzzGoji beri ciler varmi fark fayda bende esime aldorayim kizlar mefkurem@
tatlım bunun birçok faydası var belki Kilo vermeyede birazcık yardımcıdır
Tabiki herşeyi yiyip bundan medet ummak olmaz
Sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin tatlım bunun testi falan yokmukiArkadaşlar ben birşey sorucam. Dikkat ettim kendime ekmek yediğim gün metebolizmam yavaşlıyor. Bağırsak problemi yaşıyorum. Acaba gluten hassasiyeti tarzı birşey olabilir mi. Ekmek yemeyince daha rahat oluyorum. Yillardır bu problemi yaşıyorum. Ekmekten olabileceğini yeni farkettim. Bu konuda bilgisi yada yorumu olan var mı.
Vildan80
İlkaycım ben 1 yk gojiyi akşamdan sıcak suya ıslattım. Şimdide ıslatıp akşamda yiyecem
İsterdim gülüm ama birazdan misafir gelecekkimse yokmu be yaa yeşilçayımı alıp geldim sizde yapında karşılıklı içelim![]()
birdahaki sefere inş ablacım bende sarma sardım evin işi bitti bir soluklanayım dedim sonrasında yüricem birazİsterdim gülüm ama birazdan misafir gelecek
Reyhanım zencefil bal karışımına devam et çok faydası olur
Tamam canım hemen oturma odası ve yatak odasına koyucam ben de.
Teşekkür ederim.
Reyhanım zencefil bal karışımına devam et çok faydası olur
Bitki çaylarınıda ihmal etme
Bendede astım olduğu için bi üşüttüğüm zaman öksürük çok fena olur artık öksürmekten bütün organlarım acır
Allah şifa versin cnm biliyorum çok zor
Geldim. Demleniyor çayım.ee ne haber nasılsın.hadi çabucakk![]()
canımmm geçmiş olsunnAllah razı olsun ablacım.
Zencefil bala başladım abla devam edicem.
Sana da çok geçmiş olsun.
Sorma ciğerlerim ve ses tellerim o kadar zorlanıyor ki![]()