Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 70 kiloyum suan saklayacak birseyim yok ama daha azim 1 2 kilo regl olmadigim icin oynuyor o yuzden saglikli kilom degl suan o yuzddn yazmak istemiorum cuma listeye 70 diyee gecmeekkk istemiyorummYap kurtul haticeee
Teşekkürler efendimErken bitirmissn yemeyi kuzum. O yzdn pizza cis olsa da bnce uzun bi sure yemicksen goz yumabilrz:)
Ablacim su migdem bir duzelsin yutkunamiyorum bazen öyle bir aciyoki akşam bir mallik yaparak maden suyu iciyim dedim sonra o beni bir yaktiki abovvv hemen muza sarildimTmm bitanem Ama sabah kalkınca yesen daha iyi olmazmı
Kesinlikle iledir emelcim skma canını zatenGunaydinnnnnnn yeni bir gun.yeni bir hafta hepimize bol eksiler getirir insallah.
Zuhal ablam evett az kaldi adanaya gidicezya k.validemlere 22 ocakta ben ozamana 75 i gormek istiyorum olur mu ki aceppp?
Birgulll hadi yeter kalk bi toparlan.bak benim iki ayim bosa gitti belkide 70 bile olduydu ama giden gelmiyor. Hadi bismillah de basla.
Aysegulcugum pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz hafta sonu kacamak yapmayalim diye cuma siralama var :)
Bu arada gece regl oldum tartiya yansimis ama bu.beni uzmedi + nin nedeni regl
CUMA 77.4
BUGÜN 77.9
FARK +500
Süttte alerjenler fazla. Ne kadar saglikli densede yogurt ve ayran bin kat daha iyi. Bnu her doktor soyluyor.Miden rahatsiz ya dkkat et organik süt icmeye dkkat etsen daha iyi..Ablacim su migdem bir duzelsin yutkunamiyorum bazen öyle bir aciyoki akşam bir mallik yaparak maden suyu iciyim dedim sonra o beni bir yaktiki abovvv hemen muza sarildimsut alcam kendime süt de rahatlatır DİE düşünüyorum
Vay bacım harika bir menü..İyi Akşamlar fıstıklar
Önce menümü yazayım sonra geçmişe bakarım
Kalkınca 1 ceviz +1 yk goji ve suları
12.30 ___3 kş pastırmalı omlet, 3 zeytin, peynir, roka, bikaç dilim domates, 2 tb Ekm
18.30 ___tavada yağsız 1 çupra, roka, biraz soğan
Su 2 lt olur
Sporu birazdan yapıcam inşallah
Mavişim benimde adet gecikmem vardı gittiğimde kist var yumurtalıklarda dediler..Polikistik over canım.
Adet düzensizliği.
İlaçsız adet olamıyorum.
Yidim ya gıı..Eee hiç birşey yememişsin.. spora da baslamıssın hadi bakalim gitsin kilolar..
Aaa 1 kepçe çorbam var kuru olurmu?Biraz kuru bi gün olmuş tatlım
Akşam miktarları az ama ikiside karbon en azından erken yemişin
Bence hoplama sguat gibi hareketleri bacağın tamamen geçtikten sonra yap
Tatlım sabah tahin akşamda makarna olmasa daha iyi olurmuş
Soslu mısır nasıl oluyomuşki
Pek hayırlı bişey değil heralde
CanııımAy sni yslnz brakir mym defne hickarbon patlamasi yasanio vcdmda su an
Özlem unuttuydum kız bir gün sarımsağı kes bakalım..Ozaman ondan olamaz bakalım yarın gecmezse ılac alırım
Benimkide en fazla çayı demleyip çocukları poğaça almaya gönderir..Aynen bende bir gun bir mucize olsa bizimki cayi yapmis bir eliyle patateslerin tavasinj sallarken diger yandan yumurtalari kirsa.
Oyle mukellef bir sofrada istemem he
Ayyy cok imkansiz oldu bu hayal bea
Askimmmmm kullugu getir diyen adam yemek nasil yapsin![]()
Çin işkencesi mübarek bu ne...ben geldımmm..
Mefkurem ablacım fınallerm persembe bıtıyo.
Butunlemelerm taa 27sınde bıtıyo ama dıkkat edıyorum zaten 2-3 kılo vermem lazım 38 gun var sanırm 14 subata.
verılır herhalde..
Az once gozumun onunde bırı sutlac yedı(babam) bırı kola+borek(abım) bırı de kabak tatlısı yedı(annem)
ve ben bı bardak su ıctım odama kacctım.. uzak durmam lazım mutfaktan![]()
Aynen defnem ya veremiyorum sinir oluyorum cislardanda uzak kalamiyoz .Hee kilo yazacaktık demi?
Cumayı bilmiyom
Perşembe 72,9
Bugün 71,8
Cumaya kadar işi çok sıkı tutmalıyım...
Canım ya benide bacak mahfetti..Aynen defnem ya veremiyorum sinir oluyorum cislardanda uzak kalamiyoz .
Bi yandanda diyorm 3 ay gec olsun temiz olsun
Cnmregl oncesi fark edilir bi siskigmz olmadgnda bilo bi kac kilo fark edebilio. Emnim oddm sennkiler. Belki 500 gr da almssndr hadi en fazla.Canım ya benide bacak mahfetti..
Şişide baya indi bu artılar ne anlamadımki hareket edemedim spor yürüyüş yoktu aldımmı acaba kilo yaaa..
Bacağım normal boyutlara daha yakın bugün ama artılarım anormal boyutlarda....
Ablam walla caniniz ceker die yazmadm borekler cipslee fistiklar kisirlar tiramisular. Daha saymadklarm da var:))Menünü göremedik Birgül hanım![]()