💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal ablam kepek çavdar tambugday ekmekleri tuketiyorum hangisi ise yedigim bas harfini yaziyorum.

Ay zuhal ablammm ne demek yorum a tsk sen hergun usanmadan kimseyi atlamadan yapiyosun yorum asil sana tskler. Zaten menun su gibiydi ablammm.

Bide bugun.ben temizlik yapinca ogleni esim hazirladi gecte yedim bebiside daha simdi zoraki uyuttum artik birsey yemeyin dedim cayin yanina k.yemis attim iste bir iki :)
İş, yemek yapan eşlere pek özenirim
Ne güzel elinden geliyormuş

Menun xok guzel ben de boyle 2 ogun beslenmek istiyorum ama simdilik yapamiyorum. Oglum 1.5 yasinda ve cok emiyor. Yemek yediremiyorum. Saat 4 gibi olunca kendimi mutfakta buluyorum
Ben de emziriyorum aslında iki öğün çok da sağlıklı değil. Geç kalktığum için öyle oldu.

1 çay kaşıgı kullanıyorum başımın agrısı garıp agırlıl var sankı belkı dısımı sıktım uyurken belkı baska bısr rmın degılım 1 çay kalıgı çokmu
Yok tatlım çok değil günlük 30 -50 gr kadar tüketilebilir hatta bana az bile geldi
Ben 1 yk alıyorum

O olmazsa ben hic olmam zuhal abla Allah esimden sonsuz razi olsun. Hayatta en buyuk sansim esim ve oglusummm sonrada ailem :) sende varsin :)
Tatlımmm benim yaaa :KK200:
Allah muhabbetinizi hiç bozmasın sağlıkla mutlulukla inşallah

Kız sende şaka maka 75 e yaklaştın iyice
Hadi bi gayret fazla kalmadı

Menunu yaziym
10:00 kendim yaptım pizza oglan istedi de bir daha uzuuuuunnn bir sure yapmam 1 el kadar yedim ondan

16:00 tavuk
Ayran
Salata
3-4 patates kızartmasi

19:3O muz

Su 1.5
30 dk yürüyüş

Bugün arkadaşlar la ikeaya falan gittik olmadı bugün biliyorum artik yarindan itibaren 6 öğün azar azar yapicam AC kalmamam gerekmis

İş, yemek yapan eşlere pek özenirim
Ne güzel elinden geliyormuş
Aynen bende bir gun bir mucize olsa bizimki cayi yapmis bir eliyle patateslerin tavasinj sallarken diger yandan yumurtalari kirsa.
Oyle mukellef bir sofrada istemem he
Ayyy cok imkansiz oldu bu hayal bea
Askimmmmm kullugu getir diyen adam yemek nasil yapsin :D

Back
X