Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim kayinvalidem gelmiyor. Zaten gelmesin onunla gećinemiyoruz. Bu ayin sonuna gelecek kv.Kayinpederinin yaninda kayinvaliden de geliyorsa onun yemeklerini esi yapsin. Zor vallahi isin Allah yardim etsin
Walla emelcim daha iyiyim yutkunmam kolaylaştı ama karnim cok sisti yaaa moralini bozuyor sen nasılsın bakalimGunaydinnnnn canlarimmm nasilsinizzz?
İlk ddefa bugun 9 da kalktik oglumla hergun 6.30 da kalkiyorduk.
Zuhal ablam.hatice. dun menuyu ilk ben yazdim 3-4 gibiydi ikindi ggibi gormediniz sanirim :)
Zuhal abla o kadar goji ters tepki yapmasin.ablamm. bide bugun sen basarirsin senin.iradene hayranimmmm
Defnem mugemmm nasilsiniz?
Ya kızlar patlama nerde oldu. Yayın yasağı var haberler vermiyor.
Geçmiş olsun canimmmGünaydınn dün gece büyük oğlum ateşlendi zor bir gece geçirdik iki ssat geçmeden çıktı ateş sabah 39.5 lardaydı en çok ateşten korkuyorum zaten faranjit ama dirençli 4gün rapor verdi baygın baygın yatıyor yavrum
Beni iki gün mazur görün menü bildirmesem çok giremeyebilirim
Ya kızlar patlama nerde oldu. Yayın yasağı var haberler vermiyor.
Sultanahmed meydanı DİE okudum
Sagolun kızlar. Yine birsürü çocuk babasiz, anneler babalar evlatsız, hanımlar eşsiz kaldı demektir. Allah kahretsin bu teröristleri.Sultanahmet meydanı 10 ölü 15 yaralı var
![]()
Ben de bir ara düşündum akapunturu, daha önce yaptıranla genelde birakınca verdikleri kiloları aynen verdiklerini söylediler. Merak ettim inşallah sende daha iyi olur. Biximle de paylaşırmısın listeni.Merhabalar,
8.01.2016 tarihin de akapuntur ile zayıflamaya karar verdim.. ve o gün alsancakta bir doktara gittim.. kullaklarıma tohumu yerleştirdi ve bana diet listesi verdi.. bu gün 4 . günüm .. dieti rahat yapıyorum.. akşamlar çok yemek yediğim için şuan için zorlanıyorum biraz.. hedef 67 kg. şuan kilom ise 81 kg. benimle birlikte kilo vermek isteyen varsa diet listesini paylaşabilirim ...
Canim etiketlersen arada mesajlarin kaçmaz ve beni etiketlediğinin bildirimi gelir. Ben diyetle verdim. Buna benzer diyetler işte. Sen gruba girdin mi. Zuhal ablaya haber verdin mi.siz nasıl verdiniz sihirli elma..
Mefkure rumuzlu konu sahibimiz. Kaptan yani.Sihirli elma hayır..galiba etiketleme böyle oluyor.. zuhal abla kim..