Kız ben aylardır böyle dert yanıyom yaSizleride bunalttim ozur dilerim Hepinizden.
Ama gerçekten iyi degilim
Sağol tatlım benim.Kizz me bunaltmasi biz kader arjadasiyiz ask olsunnn defnemmm citirim :)
Ya ben hep pollyannayim evdede kimseye dökmem ićimi.Kız ben aylardır böyle dert yanıyom ya
Bunalttımmı sizi
İstersen mezun olabilirsin95 yada 96 ydi galiba.
Bende bilsem.İstersen mezun olabilirsin
Nasıl içinden geliyorsa öyle yap
Tatlım tamamen bırakmakla korumaya geçmek farklı bişeyCanim eger o düşe kalka olmasa eminim daha da kilo alirdin. Bu sekilde bile belki kilo sabitleme oluyordur sana
İşte bende öyle yemek istiyorum.Tatlım tamamen bırakmakla korumaya geçmek farklı bişey
Korumada olunca insan yediğinden pişmanlık duymaz sonraki öğünde ve günlerde dengeler
Şimdi benim durumumda yarın tam başlıyom diye bikaç gün çok abartıyorum elimden alacaklar gibi yiyorum
Güle güle.Gidiyimde su iceyim cok.ozledim.su icmeyii
Aksam.menu paylasiminda gorusurz kuzular :)
Ben 6 ları görmeden bırakmıcamKesn yarin listenin ilk ucunde zuhal ve defne hanimlar bulunacak bide birakacaklarmis yok sıkılmislarmis.
Yasakkkk yasssakkk kardesim hadi toparlanalim hatunlarrrr
Yarın sabah öğle ye tatlımİşte bende öyle yemek istiyorum.
Tikina tikina. Ekmeği yemeğin suyuna bana bana.
İstediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah canım.
Çok sıkıldım emel.
Devam ediyorum ama bide bana sor çok mutsuzum ya
Canım 3 gündür hurma yapıyorum
Bu duygu son 1 aydır benimle.
Yerim vallaYarın sabah öğle ye tatlım
Bende alırım rahat .Hurmayj ben sutle yaptım cok yoruyor bence yarın normale don sen bılırsın ama ben bıraksam bır haftada 5 kılo alırım :) kesın
Mefkurem burayı bırakmada sakın
Tatlım tamamen bırakmakla korumaya geçmek farklı bişey
Korumada olunca insan yediğinden pişmanlık duymaz sonraki öğünde ve günlerde dengeler
Şimdi benim durumumda yarın tam başlıyom diye bikaç gün çok abartıyorum elimden alacaklar gibi yiyorum
Şifa olsun.Suyu ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?