💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu arada biz de hastanede sonuc bekliyoruz..
rontgen cekildi kan alndi. Aksam anlatirim. Dun gece kabus gibiydi kizim bir yandan oglum bir yandan ağlıyor. Diyet gume gitti. Ama olsun pazartesiye gore eksideyim 85.6 yani tam 2 kg eksi gorunuyor. 84 lerde de olabilirdim ama bu hafta yap boz seklinde devam ettim ondan. Ilk haftamdi ondan bu hafta sporuda ekleyecegim

Canim eger o düşe kalka olmasa eminim daha da kilo alirdin. Bu sekilde bile belki kilo sabitleme oluyordur sana
Tatlım tamamen bırakmakla korumaya geçmek farklı bişey
Korumada olunca insan yediğinden pişmanlık duymaz sonraki öğünde ve günlerde dengeler

Şimdi benim durumumda yarın tam başlıyom diye bikaç gün çok abartıyorum elimden alacaklar gibi yiyorum

İşte bende öyle yemek istiyorum.
Tikina tikina. Ekmeği yemeğin suyuna bana bana.

Kesn yarin listenin ilk ucunde zuhal ve defne hanimlar bulunacak bide birakacaklarmis yok sıkılmislarmis.

Yasakkkk yasssakkk kardesim hadi toparlanalim hatunlarrrr
Ben 6 ları görmeden bırakmıcam

Ama yarın ilk 3 é girermiyim bilmiyorum
Bu şişlik hesaplarımı bozdu

İstediğin kiloya sağlıkla inersin inşallah canım.

Çok sıkıldım emel.

Devam ediyorum ama bide bana sor çok mutsuzum ya

Canım 3 gündür hurma yapıyorum
Bu duygu son 1 aydır benimle.

Hurmayj ben sutle yaptım cok yoruyor bence yarın normale don sen bılırsın ama ben bıraksam bır haftada 5 kılo alırım :) kesın

Mefkurem burayı bırakmada sakın

Ayni ben işte canim. Iyiki sizi buldum yaaa birakmak yok bakalim. Daha cok kilolar verecem sizinle ama yaa... ben o h8ssi cok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…