💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn:KK43:

sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
Tatlım üzme canını rabbim yardım eder sen denemeye devam et hiç pes etme rabbim nelere kadir
Bu arada tebrikler kilo çok iyi

100gr artı artıdan sayılmaz.

Biliyorum abliş ama eksiden de sayılmaz sorun orada :D

Kuzum ben entel dantel seyleri yemeye yeni seyler denemeye bayildigm icin bnm cok hosuma gtmsti. Hatta topiktekiler bilir siyah pirincle sekersiz sutlac yapiodum bi ara tatli niyetine yiodum.) kendine has bi kokusu var. ben sevmistim.

Ben kesin beğenmem alışık olmadıım için :D

kızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn:KK43:

sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1

İnşallah cumaya daha güzel haberler alırsın hemen moralini bozma canım.

sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1

Cumaya kesın 6 lı rakam ınsan 10 kılo vermıs gıbı oluyor hadı hayırlısı

Canım ben de daha önce hiç yemedim normal mercimek gibi değil.
Şekli de daha değişik. Pişirince mercimek gibi lapa olmuyormuş tane tane kalıyormuş.

Canım eltim de Batman'da sezeryan sonrası normal istedi ama yapmadılar.
Sen Batman'da mı yaşıyorsun?

Bende farklı bir durum var sezeryan benim için tercih meselesi deil zorunluluk.
Zaten sezeryan olamazsın normal doğum yapmak zorundasın deseler çocuk yapmam o derece yani.

Siyah pirinç hiç tüketmedim ben canım tadı nasıl?

Teşekkürler abliş :)

Benimki fobiden de ileri bir şey.
Allah mecbur bırakmasın :)

Evet canim batmandayim 1.5 sene de daha buradayiz. Bende istedim kac dr gezdim ama yapmadilar

Back
X