- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Anlastik..Walla defnecan mugenn dedgi gbi sanrm emzirmenin avantajlari bnlar. Ama dile kolay neredyse 40 kilo aldm hamilelikte. Bu kdrcik da oluversn haa yyip yiyp haftada iki kilo verirsem dovun ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlastik..Walla defnecan mugenn dedgi gbi sanrm emzirmenin avantajlari bnlar. Ama dile kolay neredyse 40 kilo aldm hamilelikte. Bu kdrcik da oluversn haa yyip yiyp haftada iki kilo verirsem dovun ama![]()
Tatlım üzme canını rabbim yardım eder sen denemeye devam et hiç pes etme rabbim nelere kadirkızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn
sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
sağol gülüm kiloya sevinemedim bile hiççTatlım üzme canını rabbim yardım eder sen denemeye devam et hiç pes etme rabbim nelere kadir
Bu arada tebrikler kilo çok iyi
HaklisinBirgülüm lütfen artık menüde tatlı görmek istemiyorum
Tabiki arada olabilir ama böyle sık sık olmazki
Yaş kaç Canım hiç çocuk var mısağol gülüm kiloya sevinemedim bile hiçç![]()
100gr artı artıdan sayılmaz.
Kuzum ben entel dantel seyleri yemeye yeni seyler denemeye bayildigm icin bnm cok hosuma gtmsti. Hatta topiktekiler bilir siyah pirincle sekersiz sutlac yapiodum bi ara tatli niyetine yiodum.) kendine has bi kokusu var. ben sevmistim.
25 yaşındayım gülüm hatta bu ay sonu 26 olucam hiç bebiş yok 8 ay önce 1 düşüğüm oldu maleseffYaş kaç Canım hiç çocuk var mı
kızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn
sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
Kızlar ben az daha yatayim çok kötüyüm.
Hemde nasıl oluyorum sanirsam.Geçmiş olsun ablam hasta mısın?
kızlar merhaba dr dan yeni geldim daha yumurta büyümemiş 16 mm olması gerekirken 10 mm cumaya tekrar kontrole çağardı takip edicem dedi off ağlayarak çıkmadım bu kez ama canım çokk sıkkınnn
sabah tartıldım
cuma;71
bugün;70
fark;_1
abla ödemdir o kilo değildir geçmiş olsun yat dinlenHa kilom cuma 69,7
Bugün 70,6
Anlamadım noluyo?
Hemde nasıl oluyorum sanirsam.
hedef koymadım gülüm çünkü vucut tuhaf çalışıyor kendi bildiğini okuyo zaten o yüzden ben aynı düzende giderim artık ne gider ne gitmez bilmemCumaya kesın 6 lı rakam ınsan 10 kılo vermıs gıbı oluyor hadı hayırlısı
inşallah gülümmİnşallah cumaya daha güzel haberler alırsın hemen moralini bozma canım.
Canım ben de daha önce hiç yemedim normal mercimek gibi değil.
Şekli de daha değişik. Pişirince mercimek gibi lapa olmuyormuş tane tane kalıyormuş.
Canım eltim de Batman'da sezeryan sonrası normal istedi ama yapmadılar.
Sen Batman'da mı yaşıyorsun?
Bende farklı bir durum var sezeryan benim için tercih meselesi deil zorunluluk.
Zaten sezeryan olamazsın normal doğum yapmak zorundasın deseler çocuk yapmam o derece yani.
Siyah pirinç hiç tüketmedim ben canım tadı nasıl?
Teşekkürler abliş :)
Benimki fobiden de ileri bir şey.
Allah mecbur bırakmasın :)
Olabilr cnm esim de sevmemisti cunku:)Biliyorum abliş ama eksiden de sayılmaz sorun orada
Ben kesin beğenmem alışık olmadıım için![]()
hedef koymadım gülüm çünkü vucut tuhaf çalışıyor kendi bildiğini okuyo zaten o yüzden ben aynı düzende giderim artık ne gider ne gitmez bilmem![]()