Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemek yapmaya gidiyorum.
Hergun yapıyorum hergun bitiyor.
Koca boğaz benimkiler.
Pişirdim geldim.Ben de sabahtan beri akşama kocişe ne pişireyim diye düşünüyorum.
Sonunda canımın bir şey pişirmek istemediğine karar verdim
Bir kıymalı yumurta yaparım akşama yer![]()
Aynı be ya!Nasılsıniz kızlar
Allah korusun hayatım niye aklına kötü şeyler getiriyorsun basit birşeydir inşallah üzme kendiniKizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(
Evin işi bitti yürüdüm biraz oturdum şimdi soluklanayim dedimAynı be ya!
Sen nabiyon?
Pişirdim geldim.
Tek kocis olsa..
İkide dana var..![]()
Ay çok güldüm yaNe biçim vücud anlamadım ki insan dinlenirken sabit durur ne çıkıp yoruyon kendini![]()
Ne guzel. Ah ah!Annem pazı sarıyor benım yemek derdım yok :)
Hadi hayırlısı sen rüyayı 58 e yor 58 ol inşallahDün gece bi rüya gördüm..
Tartı günüymüş bi çıkıyom tartıya aman allahım
58
Bşidaha çıkıyom bidaha yok sonuç değişmiyo..
Sevinemiom diyorumki ben kızları buna nasıl inandıracam..
Uyandım dedim salak defne 58 ol sen inanmayan inanmasın..
Güldüm bide rüyamdaki bana....
Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(
Bende yesilcayimi alıp oturdum.Evin işi bitti yürüdüm biraz oturdum şimdi soluklanayim dedim
Boyuna bisey yemek istiyorlar.Tabi öyle olunca işler değişiyor abliş :)
Ay valla zerre enerjim yok bugün çok yatasım var Bebek rahatsız uyutmadı akşamMerabalar kızlar nasılsınız bol enerjili hayırlı sabahlar![]()
Afiyet olsun ablis im havalar da buz spor işkence oluyorBende yesilcayimi alıp oturdum.
Boyuna bisey yemek istiyorlar.
Cin işkencesi gibi.
Amin...Hadi hayırlısı sen rüyayı 58 e yor 58 ol inşallah
Hayra yor Can'ım Nasıl yorarsan öyle çıkarBende anlatım rüyamı bana narkoz veriyolar bide bebegim e mide ameliyatı yapacakmış ım ben neyse de bebegim narkoz niye veriyolar bilinç altıda olabılır hayırdır inşallah
Geçmiş olsun canımAy valla zerre enerjim yok bugün çok yatasım var Bebek rahatsız uyutmadı akşam
Öyle valla. Çok soğuk..Afiyet olsun ablis im havalar da buz spor işkence oluyor
Ne guzel. Ah ah!