Guzel olms menun tatlm bu hafta ii bi sonc alicaksin bnceIyı akşamlar öenum hazır sımdı yıcem
11:30 2 dılım cavdar ekmegı,3 yk omlet,4 sıyah zeytın
13:45 3 kuru erık,15,20 gojı sade türk kahvesi
14:54 1 bardak ayran
17:40 haşlama karnabahar ve brokoli haşlama baget (derısız) 1 bardak ayran
19:00 1 bardak ayran
Su 3 lt
Aa alistrma bebeni ole ya. Gerci nasil alstrilmaz bilmiorum:) bzmki herkeste duruo yeter ki keyfini yapsinlar:) ybancilamiyo bile insanlari nerdyse.Zuhal abla birgul ve ozlemim sagolun :)
Usutmusum birgulum.
Abla sipa benden baska kimsede durmuyo
Guzel olms menun tatlm bu hafta ii bi sonc alicaksin bnce
Inşallah bulaşmaz EmelimAyyyy kizlarrr basim.catliyo burnum cesmeee hapsur hapsurrr
Kipkirmizi bi burun
Bide oglum kucagimdan ayrilmiyo onada bulasirsa yedim.nanayi
Akşam çok erken olmuş be güzelimCok gec geliorum bu aralar kzilar ksra bakmayin is guc derken bu saati buluo. Menumu de paylasayim
Sabah
Bi bardak portakal suyu taze
Domates peynr
Iki ymrta
Iki cviz bi avuc findik
Bi hurma
Oglen yemedim ve aksam yemegi de saat 15:30da falandi
Iki dilim ekmek
Firinda balik
Salata
Yemektn snra spora gittm ve aciktm haliyle:)) leblebi yedim iki avuc
Ben burda donuyorum, valla sizin oralarda yaşamak istemezdimBurda souktan arabamn akusu bitti ya sen ne diosunnn:))
Abla esim bu saatte film izlielim die tuttrdu. Bn de acikmaya basliorum. Yogurt yicem el mahkum:) cok azimliym ya yeter surundurdum:)Akşam çok erken olmuş be güzelim
Menü güzel inşallah sonrasında cıss olmamıştır
Kız Birgül seni çok azimli gördüm
Hadi tatlım Sen isteyince yaparsın
Aman kuzum yediğin yoğurt olsun bişey olmazAbla esim bu saatte film izlielim die tuttrdu. Bn de acikmaya basliorum. Yogurt yicem el mahkum:) cok azimliym ya yeter surundurdum:)
Aman kuzum yediğin yoğurt olsun bişey olmaz
Aynen cnm bitir artık şu işi
Kız bu hızla sende beni geçersin
Herkesin bünyesi farklı cnmBu hafta bu dıyetle bızde guzel bır sonuc alcaz baya okudum 3 ,4 kılo veren olmus
Herkesin bünyesi farklı cnm
Fazla beklentili olmayalımki hayal kırıklığı olmasın
Senin hem kilon az hemde zaten hep dikkatlisin bu haftada menülerin genelde azdı
Bide sonrasında dikkat etmek lazımki geri almayalım
Inşallah sonuç ikimiz içinde iyi olur fıstığım
Tabiki tatlımOyle ama olumlu dusunup daha motıve olucaz kı seve seve yapalım yoksa cekılmez hale gelır odem varsa atmıs oluruz :)
Tabiki tatlım
Zaten motivasyon yükseklerde
Bu hafta ya gidecek ya gidecek başka yolu yoooook
Hem beraber yapınca daha zevkli olur
Saol ablacim asıl doğum günü 4 şubat perşembe yanı ben ptesi kesin artı 10 çeşit CIS olucakBugün neysede yarın nasıl olacak mügem
Pazartesi tartı var unutma
Yarın sen gelemezsin ben bugünden oğluşunun yaşgünü nü kutlayım
Sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah
Saol canım inşallah geçecek tabi belki benimde İzmir e gitmem gerekebilir ya halama moral olsun die9
çoook geçmiş olsun mügecim
ben de eee
kardesim askerden geldi
mişanlı dünürler de geldi annemlerdeyiz.
Geçmiş olsun beybi.
Abla snn boyunun masallahi var:)) bn 163um:) elele verebilrz bak ama:)Aman kuzum yediğin yoğurt olsun bişey olmaz
Aynen cnm bitir artık şu işi
Kız bu hızla sende beni geçersin
Kuzum gcms olsunSaol canım inşallah geçecek tabi belki benimde İzmir e gitmem gerekebilir ya halama moral olsun die
Mutlu yillwr kuzucuga annesi:) saglikli bisiler de ekle menuye onla karnini doyur:))Saol ablacim asıl doğum günü 4 şubat perşembe yanı ben ptesi kesin artı 10 çeşit CIS olucaktövbe tövbe ole işte uyuyamadm stretes kalabalık grup öğlen gelecek benin ünv arkadaş arı akşam gelecek yanı evet ben bugün daha zor gorerim sanirim
Aman tatlım boyda olsa 7 li kilo insanın hiç hoşuna gitmiyor hele bana gına geldi artıkAbla snn boyunun masallahi var:)) bn 163um:) elele verebilrz bak ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?