kaç olursa olsun yeter ki sağlıklı din iman sahibi terbiyeli sevgiyi saygıyı bilen evlat olsun yeter ki namazımda her zaman dua ediyorum ama gel bunu eşime anlat ergen çocuklar gibi davranıyorasya_01
Cnm aklima ne geliyo
Allah sana vercek simdi üçüz falan al asya uğras simdi vıyak vıyak
Az sabir tatlim az
Asyacim ben sana bi ornek vermek istiyorum benim dayim 13 senelik evli 8 sene çocukları olmadı tüp bebek denediler bi melegimiz oldu kendisi engelli hidrosefali hastası Allah yardım etsin inan çok zor başa gelmeyince bilinmiyor daha sonra 4-5 senede 2-3 defa daha koydurdular ama olmuyor yanı herşeyin hayırlısı canim ya inşallah dünya tatlısı bi kızın bi oğlun olur 2 şeyin tarihi şaşmaz mis doğum ve ölüm değişmeyen iki tarihmis ne zaman geleceği hiç belli olmaz Rabbim senide tez zamanda kavuşturur bebeğine hayalini kurdugun herseyemaşşalah gülüm yavrunu sana bağışlasın rabbim gece ağlayarak uyudum en son ağlattı yani beni...o kadar zor durumdayımki biraz önce kahvaltı yaparken diyorrki senin önceki yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum bugün sabah 6 da yattı gece gözünü kırpmadı 2 paket sigarayı bitirmiş kendimemi üzüleyim ona mı
inşallah gülüm aminnn tek istediğim zaten enhayırlı şekilde bir yavrumun olması ne yapayım elden bişey gelmiyor çaresizim sadece Allaha sığınıyorum yükü çok ağır bu durumun rabbim hepimizi zordan kurtarsınAsyacim ben sana bi ornek vermek istiyorum benim dayim 13 senelik evli 8 sene çocukları olmadı tüp bebek denediler bi melegimiz oldu kendisi engelli hidrosefali hastası Allah yardım etsin inan çok zor başa gelmeyince bilinmiyor daha sonra 4-5 senede 2-3 defa daha koydurdular ama olmuyor yanı herşeyin hayırlısı canim ya inşallah dünya tatlısı bi kızın bi oğlun olur 2 şeyin tarihi şaşmaz mis doğum ve ölüm değişmeyen iki tarihmis ne zaman geleceği hiç belli olmaz Rabbim senide tez zamanda kavuşturur bebeğine hayalini kurdugun herseye
Ben sevgililer gününde salonumun tavanını balonlara susleyip her balonun altına notlar yazicam hediyeyi direk vermek yerine minik kayıtlardaki ipuçlarıni belli renkteki balonların içine koyucam kendisi balon patlamasından çok korkuyorum ama hediye için patlatip notlar daki şifreleri çözüp hediyeye ulaşacak bu benim suprizim olacakEvet ablam sanirim bitki caylarindan ama arti artidir dimi subat hem sevgililer gunu hemde esimin dogm gunu supriz yapmak istiyorum fikir verirmisiniz
Kiz senin fikir karsisinda bnmki cok ucuk kaldi.
Bide ilkayin kizil saclarini begenip at kaćiriyomus ilkayi.
Kocasi pesinden deeeeee
Son cumlede sana bu akli vereninnnnn
Olur sanirim
Bende baslayip bende biter
Ay gene geldiler bana
Kiz senin fikir karsisinda bnmki cok ucuk kaldi.
Bide ilkayin kizil saclarini begenip at kaćiriyomus ilkayi.
Kocasi pesinden deeeeee
Son cumlede sana bu akli vereninnnnn
Olur sanirim
Bende baslayip bende biter
Ay gene geldiler bana
Bnm ust komsumun ucuzleri oldu. Dogal ustelik. Allah isteyenlere versin walla bnce cok zor:))asya_01
Cnm aklima ne geliyo
Allah sana vercek simdi üçüz falan al asya uğras simdi vıyak vıyak
Az sabir tatlim az
Offf çok üzüldüm Özlemim
Bugün sporada başla biraz, bölgeselden çok leslie falan yapmaya çalış
Bu çok güzel haber demekki almamışınKizlar zorla tartildim simdi 68.5 ciktim
Tatlım hep diyorum ya sen kısa zamanda çok yol katettin zaten hedefte sayılırsınİnşallah ablacim sen zaten bana hep guvendin hafta içi kacamaklarim o yüzden olmuyor sen görünce hayal kırıklığına ugrarsin diye inşallah bu haftada sasirtmam seni
Selamm ben geldimmm canım mesajını görünce dayanamadım önce sana yazayım dedim
Canım genede ümitlendirmek istemeö ama benimde ilk hamileliğimde aynı anlattığın gibi olmuştu inşallah olurrr
bazen olabiliyor gülüm bende olmuştu mesela iç çamaşırı bile acıtırdı çok...doğum günüm bugün halbuki ama o kadar zor geçiyorki o kaadar ağır ki bu konular bilmiyorum napıcam eşim içine etti doğum günümün çocuk konusunu açtı sanırım kendi ailesine duyuracak artık
Ayyy Reyhanım sürekli üşüyen biri olarak güneşi öyle özledimki
Menü güzel tatlım Sadece su az biraz
Bazılarında regli önceside ağrı olabiliyormuş tatlım
Bugün akşam üzeri oğlana çaya gittik
Gelincim elmalı kek yapmış
Tabiki ben 1 lokma bile yemedim
Menümmmmm
Bugün sebze günümdü
Yarım kabak 1 brokoli az kerevizle yağsız tuzsuz unsuz çorba yaptım blendırdan çektim
Toplam 4 tabak yedim
Bugün hiç doymadım midem sanki yapıştı
Yarınki et gününü dört gözle bekliyorum
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
-40 gosteriodu dereceler bacim.
Neydn korktn cnm? Bnm afet oncesi ole olurdu.
Tatlım ben sana az ye demiyorumkiAbla azda yememem lazim aslinda baģin kemige kaynamasi icin kararinda ve saglikli seyler yemem lazim tavuk corbasi yaptirdim o biraz dengeler kilomu ins yarina kadar
canım ne oldu eşin çocuk için mi üzülüyor.okuyamadım geçmişi.maşşalah gülüm yavrunu sana bağışlasın rabbim gece ağlayarak uyudum en son ağlattı yani beni...o kadar zor durumdayımki biraz önce kahvaltı yaparken diyorrki senin önceki yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum bugün sabah 6 da yattı gece gözünü kırpmadı 2 paket sigarayı bitirmiş kendimemi üzüleyim ona mı
maşşalah gülüm yavrunu sana bağışlasın rabbim gece ağlayarak uyudum en son ağlattı yani beni...o kadar zor durumdayımki biraz önce kahvaltı yaparken diyorrki senin önceki yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum bugün sabah 6 da yattı gece gözünü kırpmadı 2 paket sigarayı bitirmiş kendimemi üzüleyim ona mı
evet gülüm hem üzülüyor hemm üzüyorrcanım ne oldu eşin çocuk için mi üzülüyor.okuyamadım geçmişi.
hiçç bilmiyorummKuzum eşin neden böyle yapıyor neler oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?