- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Sagol cnm bnm ins
Senin simavlar ne zaman bitiyo cnm gel artik
Eee yatmiyomusun niye yazmadinSınavlarım bıttı canım.. Amelıyat oldum ben gecen pazar gunu ıste yumurtalıklarımda kıst varmıs o alındı acıl.
sınavlarıma da gıremedım ıkı tanesıne.. Seneye alttan alıcam 2 dersım kaldı cok sorun degıl. Bıttı yanı hersey tatıldeyım
Agrim cok yok iyim sukur egzersizler biraz acitiyo zip zip oldum hic basmiyom ustuneCanım benim çok yoğun geçti benim günler menüler düzensiz oldu gelemedim annem bendeydi akşam götürdük evine artık benimde toparlanmam lazım
Sen nasıl oldun canım ağrın sancın varmı geçmişi okuyamadım henüz
Eee yatmiyomusun niye yazmadin
Tekrar gecmis olsun sarimsaga baslayin sizde bence gercekten gribi bastiriyo.Kiz ben col hastayim yatiyomm baygin.baygin
Reyhan adetin.yaklasiyosa ondandir agri canisi
Gorusurz canlarrrrr
Anladim cnm cok gecmis olsun sanadagecen hafta pazar gunu aksam 7de cıktım amelıyattan gece 3-4 gıbı yurumeye basladım. Cok sıkıldım yatmaktan..
Carsamba gunu taburcu oldum eve cıktık. Sımdı daha ıyı hıssedıyorum dolanıyorum evın ıcınde. Sezeryanla dogum yapmıs gıbı aynıacık yaptılar zaten.. dıkıslerımın hafıf agrısı oluyo bazen o da dayanılmcıak gıbı hıc degıl.. Gayet ıyıym yanı. Ozluyorumda burayı..
Yazmıstım aslında bı sure gelemıcem amelıyat oldum rahatsızım dıye. Ama ıyı hıssedıyorm geldım yıne dayanamadım
Anladim cnm cok gecmis olsun sanada
Abla maydanoz dereotu dogra bol limon super oluyoAynen
bende normalde patates salatasını çok severim ama böyle gitmiyor
Geçmiş olsun tekrar canım çabuk toparlarsın mefak etmeAgrim cok yok iyim sukur egzersizler biraz acitiyo zip zip oldum hic basmiyom ustune
Tekrar geçmiş olsunstoreperde canım sen fırsat buldukça gel
Sonradan gelip biyere uyum sağlamak haliyle zor oluyor cnmSabah ne yazmistimki ablam kacmistir gozumden bakarim tekrar.
Takimi sevdim aslinda senle orda daha cok konusuyorum diye ama burdaki arkadaslarim gibi samimi degiller gibi geldi.bidr o sira bizim topik costu okumaya yetisemedim.simdi zamanim var ama geldi gitti derler diye yazmak istemedim.
Sana niye kirilayim abla.listeye alsan artila4imi yazardin ancak bu durumda
Yediklerine dikkat et dedim bebeğimBu msj imi dedin abla.
Egzersiz yapiyorum iste degneklerim gelcek suan sadrce lavabo icin kalkiyorum
Offf çok üzüldüm ÖzlemimKılo bıldırımımı yapıp cıkmam lazım
Cuma 63,500
Sabıt 63,500 demekkı patates bana yaramadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?