💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

yoğurdun her türlüsü yağ yakmakta faydalı kuzu yeşilçayı ben de arada içiyorum ama çok denedim ne zaman yeşilçay içsem karnım fena acıkıyor

yoğurdun her türlüsü yağ yakmakta faydalı kuzu yeşilçayı ben de arada içiyorum ama çok denedim ne zaman yeşilçay içsem karnım fena acıkıyor

Herseyın her bunyeye etkısı farklı gercekten.

Benım uyku saatım gelmıste gecmıs bıle..
Cıkıyım ben sımdı yavastan
Hepınızı kocaman opuyorum
Iyı geceler Allah rahatlık versın.

İyi aksamlar kizlar lutfen kusuruma bakmayin su ara yarin kardesimi yolcu ediyoz hayirlisiyla insallah su 1-2 hafta bana izin verin sonra tekrar gelicem insallah Mefkurem ablacim anlayisli olacagindan suphem yok kizlar sizdr kusura bakmayin ama cok yoruldum hem bedenen hem ruhen biraz diyettenuzak olup kafami dunlemem lazim opuldunuz

ablammm cok tskkr edermmmm
Site donuo. Her sey cok yavas nedense o ydn gecmse tam bakamadim ozur dilerimm

Eet ablam imza atti ama sokak ortasnda demedgni brakmadi bana. Herkes bze bakti walla.
sorunu neymiş ki seninle kuzum

Tmm cnm nasıl istersen
En azından Kilo almamaya çalış

her zamanki gibi menü su ve spor çok güzel kuzum
su spor ve menü seninde çok iyi defnecim yalnız kepek ekmeği yerine buğdayı tercih etsen daha iyi olurdu bence
menü ve spor çok iyi kuzum su da öyle

böreği erken saatte yemen iyi canım menün güzel su da öyle
mantı dışında menün iyi canım
Bu arafa bizdenkutlamalar tam gaz devam edio pizza yapti annemler bizde. Oy oy.

Sabah
Donates peynir bi yumurta
Iki tane kestane sekeri
Iki ceviz

Alsam
Bi dilim pizza
Bi bardak ayran
doğum günü kutlamaları devam ettiği için menüne bir şey demeyeceğim kuzum ama pizzayı bir dilimle sınırlaman iyi olmuş
baklava dışında menün iyi canım baklavanın bir dilimi 250 kaloriymiş bu arada
menün gayet sağlıklı canım ,hava koşullarına göre içtiğin su da iyi

sorunu neymiş ki seninle kuzum
Fusun abla walla aslnda olay soyle. Yaklasik bi bucuk yildr danismanim oluo kendisi (soktora tez asamasindayim su an) ama en ufak
Bi yardimi dokunmadi bugune kadar akademik anlamda. Ne zmn soru sorsam (hasbelkader odasinda bulabilirsem) bi cevap alamadim kendisinden. tez konuma kendim karar verdim onu haberdar etmekmistedgmde dinlemedi bile, onerimi yazdim gene kendim calismanin her detayini kendim dusundum, okur msnz hocam dedigmde okuyamam bideo izliyorum bile dedi. O derece ilgisiz alakasiz bi hoca. Herneyse, en son gene tezle ilgili bi konu icin imzasi gerekti. Aradim, okulda msnz hocam dedim ve film koptu. Sehirdisindaymis (bunu doyleyene kadar epey azarladi tabi). Bn de ne zmn donceksiniz diye sorunca en son kapatti iste suratima sana hesap veremem die. Snrasnda hakaretler dizboyu, gerizekali mi demedi kustah mi demedi, bana isin dustgnde artik ayagima geliceksin ben nereye istersem mi demedi. Bn de canima tak dedigi yerde dansman degskligi icn bi dilekce yazdim. Onn imzasi gerekiodu. Onun deyimiyle beni ayagina cagrdi ve disarda bi yerde bulustuj imza icin. Snra da olaylar olaylar. Gorur gormez bagrmaya basladi iste.

Ahhh feyza cim sen yoktun tabi benim migdede sknti varya yanio çok muz sut biraz sakinlestirsin DİE yemek zorundayım arada SK ve az az yemek falan gerek yanı ole

Ahhh feyza cim sen yoktun tabi benim migdede sknti varya yanio çok muz sut biraz sakinlestirsin DİE yemek zorundayım arada SK ve az az yemek falan gerek yanı ole
Muge uzun zmndr gecmsi adam akilli okuyamadigm icin seni de gnlerdir hormemis gbi hssettm su an:)) ozledm. Napiosun ne var ne yok

Ben
Ben senin yerinde olsam tek gitmezdm Birgül onhallerini kameraya aldirtir Sif gicikligina dava acardim ne zannedilmiş kendini o allah allah önce insan olsun sınır oldum bak smdi Kizim bu akademisyenler böle kiskaniolar hepsi değilde arada cikiomusun olenkisknanclar

İyi yavrum ya aslında bende bu aralar pek gelemedm netim bitiodu paketim yenilendi bugün teyzem le kızı gelcek bugün işte izmirden 1 hafta misafirm olacaklar ole bende pek Bisi yok sen neler yapiosun
Muge uzun zmndr gecmsi adam akilli okuyamadigm icin seni de gnlerdir hormemis gbi hssettm su an:)) ozledm. Napiosun ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…