Hoşgeldin canımöğlen olarak az mantı az da kıymalı patlıcan yedim ekmek yemedim yoğurt bi de :)
hoşbuldum inşallah bende sizinle beraber zayıflıcam :)Hoşgeldin canım
Cuma bugün kilonu yaz istersen.. Bide pazartesi kontrol amaçlıtartılıyoz..tartı günü ne gün peki
sabah 76,8 kg dımCuma bugün kilonu yaz istersen.. Bide pazartesi kontrol amaçlıtartılıyoz..
Sen süslen güzelim ne renge boyatıyon kız?Kızlar ben şimdi kuafördeyim saçımı boyatacam
Akşam hem listeyi yaparım hemde gurubları
Tamam canımsabah 76,8 kg dım
Tatlım düzenli paylaşıma devam edecekmisinsabah 76,8 kg dım
Sarı meçler vardı cnm Artık gıcık oluyodum
Birgülüm senide yarışa dahil edeyim mi katılabilecekmisinAblam sen bi hafta epey verdn ya smdikiler sadece yagdan gdiodur bnce vucuttaki suyu attin coktan:) o yzdn sonucun guzel bnce:)
Hmmm resim koyarsın dimi..Sarı meçler vardı cnm Artık gıcık oluyodum
Alt rengini biraz koyu üstünede kırmızı meçler atılacak
Çok güzel tatlım heralde artık korumaya geçecen demiKızlar 2 gundur cok yogundum sehir disina falan ciktim o yuzden giremedim. internet paketim bitti. Kizimda okuldan yeni geldi onun interenet paketiyle baglaniyorum o yuzden simdi kilo bildirimi yapabiliyorum
gecen cuma 52.7
bugun 52.7 simdi cikiyorum aksam girip gecmisi okuyacagim
Emel sen bi benim gruba düşde bu yediklerini nasıl burnundan getirecemZuhalll abla kizalarrr ben ogle cokkkk feci kacirdimmmm o.kadar kotu ki anlatamam yazamam bile bugun.menu yyazmicammm yazamammm.
Zuhal abla ozlemm.ben ce cok guzel ggitmis ikinizde endiselenmeyi yersiz yapmissiniz :)
Kilo veren ve veremeyen.sabit kalan herkese bu hafta basarilar.
Kız bir günde rahat dur ya....Zuhalll abla kizalarrr ben ogle cokkkk feci kacirdimmmm o.kadar kotu ki anlatamam yazamam bile bugun.menu yyazmicammm yazamammm.
Zuhal abla ozlemm.ben ce cok guzel ggitmis ikinizde endiselenmeyi yersiz yapmissiniz :)
Kilo veren ve veremeyen.sabit kalan herkese bu hafta basarilar.
İveeet..Defneeee :)
Özlemcim geçen hafta 63 müşün
Yinede tekrar 62 leri görmen çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?