- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Menun spor su çok güzel.menüm..
7,30
2 dl t.b ekmeği/2 ymurta/2siyah zeytin/1çay kaşığı tereyağ
13,30
1 kase karnabahar yemeği/1 kase yoğurt
19,00
1 kase karnabahar yemeği/ yeşil salata
Su 3,5 litre
Spor 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
50 ipsiz ip
Teşekkür ederim..Menun spor su çok güzel.
Kız bebişmi varki.. Ben hamileyken aynı öyle olurdum..Kizlar bana yardim edin ya. Hafta içi evde boş boş oturuyorum. Tek işim yemek ve temizlik. 1 ay önceye kadar sporu daha cok yapardım. Yediklerime daha dikkat ederdim, içimde tuhaf birşey var, kendimi de çözemiyorum. Bir huzursuzluk var, yemek yemek dahi mutlu etmiyor artık. Ne yapıcam yada ne yapmak istiyorum bilmiyorum. Sürekli uyuyayım diyorum başka da birşey istemiyorum.
Çok güzel cnmmenüm..
7,30
2 dl t.b ekmeği/2 ymurta/2siyah zeytin/1çay kaşığı tereyağ
13,30
1 kase karnabahar yemeği/1 kase yoğurt
19,00
1 kase karnabahar yemeği/ yeşil salata
Su 3,5 litre
Spor 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
50 ipsiz ip
Boğazına dur diyeceksin tatlım..Dwfneeeee kiz.nolcak benim.bu halim
Ayy ödülün çok masum olmuş..Bende menumu verıyım
Sabah 2 dılım cavdar ekmek uzerıne kırmızı bıber koydum yedım
Oglen saate bakmadım komsuya cıktım ısrar ettı kıramadım :)
Adını bılmedıgım kek tarzı bır tatlı,2 yk patates salatası,yıne adını bılmedıgım tuzlu bıse vardı kucuk,sade turk kahvesı
2 saat oldu yıyelı bugun başka bişe yemem
Su 2,5
Spor yok ev ısı sonra komsu derken sımdı gırdım eve belkı akşam yururum
Bilmiyorum ki.Dwfneeeee kiz.nolcak benim.bu halim
Nur havalardan mi.ki cogumuz o halde
Yok bebekte yok. Şu an regl olmasam bende onu düşünürdüm.Kız bebişmi varki.. Ben hamileyken aynı öyle olurdum..
Menun de su da super yuruyus ve ip de var helallll beeeee
Çoook tişikkür erderim baaaaayaaanlar...Çok güzel cnm
Tatlım daha önceki hafta 62.5 du geçen hafta +500 yani 6363,500 dıye not almısım 63 muymusum
O zaman havalardandır temiz havada yürüyüş yap kitap oku elişi falan yap..Yok bebekte yok. Şu an regl olmasam bende onu düşünürdüm.
Tatlım sporunu az yapmıyosun aslında ama sürekli bi yorgunluk varsa b 12 yada demir eksikliğin olabilirKizlar bana yardim edin ya. Hafta içi evde boş boş oturuyorum. Tek işim yemek ve temizlik. 1 ay önceye kadar sporu daha cok yapardım. Yediklerime daha dikkat ederdim, içimde tuhaf birşey var, kendimi de çözemiyorum. Bir huzursuzluk var, yemek yemek dahi mutlu etmiyor artık. Ne yapıcam yada ne yapmak istiyorum bilmiyorum. Sürekli uyuyayım diyorum başka da birşey istemiyorum.
Akşam eşimle yürürüz. En iyisi güzel bir kitap başlamak. İnşallah kısa zamanda geçer.O zaman havalardandır temiz havada yürüyüş yap kitap oku elişi falan yap..
Ay ben evde hiç sıkılmam..
Daha 1.5 ay oldu doktora gittim. Herşey normal dedi doktor.Tatlım sporunu az yapmıyosun aslında ama sürekli bi yorgunluk varsa b 12 yada demir eksikliğin olabilir
Bence Dr git bi kan testi yaptır
Önceden olmasada belki troid probleminde ortaya çıkmış olabilir
Zuhalll abla kizalarrr ben ogle cokkkk feci kacirdimmmm o.kadar kotu ki anlatamam yazamam bile bugun.menu yyazmicammm yazamammm.
Zuhal abla ozlemm.ben ce cok guzel ggitmis ikinizde endiselenmeyi yersiz yapmissiniz :)
Kilo veren ve veremeyen.sabit kalan herkese bu hafta basarilar.
Bence yinede bi ayran falan iç tatlımBende menumu verıyım
Sabah 2 dılım cavdar ekmek uzerıne kırmızı bıber koydum yedım
Oglen saate bakmadım komsuya cıktım ısrar ettı kıramadım :)
Adını bılmedıgım kek tarzı bır tatlı,2 yk patates salatası,yıne adını bılmedıgım tuzlu bıse vardı kucuk,sade turk kahvesı
2 saat oldu yıyelı bugun başka bişe yemem
Su 2,5
Spor yok ev ısı sonra komsu derken sımdı gırdım eve belkı akşam yururum
Polisiye seviyorsan Tess Gerritsen öneririm..Akşam eşimle yürürüz. En iyisi güzel bir kitap başlamak. İnşallah kısa zamanda geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?