💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar bana yardim edin ya. Hafta içi evde boş boş oturuyorum. Tek işim yemek ve temizlik. 1 ay önceye kadar sporu daha cok yapardım. Yediklerime daha dikkat ederdim, içimde tuhaf birşey var, kendimi de çözemiyorum. Bir huzursuzluk var, yemek yemek dahi mutlu etmiyor artık. Ne yapıcam yada ne yapmak istiyorum bilmiyorum. Sürekli uyuyayım diyorum başka da birşey istemiyorum.

Menun spor su çok güzel.

Bende menumu verıyım

Sabah 2 dılım cavdar ekmek uzerıne kırmızı bıber koydum yedım

Oglen saate bakmadım komsuya cıktım ısrar ettı kıramadım :)

Adını bılmedıgım kek tarzı bır tatlı,2 yk patates salatası,yıne adını bılmedıgım tuzlu bıse vardı kucuk,sade turk kahvesı

2 saat oldu yıyelı bugun başka bişe yemem

Su 2,5

Spor yok ev ısı sonra komsu derken sımdı gırdım eve belkı akşam yururum

Kız bebişmi varki.. Ben hamileyken aynı öyle olurdum..

Çok güzel cnm

Dwfneeeee kiz.nolcak benim.bu halim
Boğazına dur diyeceksin tatlım..
Hiçbiri tadını bilmediğin şeyler değil..
İlk defa yemiyorsun.. Yemezsen kilodan başka hiçbirşey kaybetmezsin..

Ayy ödülün çok masum olmuş..
Afiyet olsun canım.

Tatlım sporunu az yapmıyosun aslında ama sürekli bi yorgunluk varsa b 12 yada demir eksikliğin olabilir
Bence Dr git bi kan testi yaptır
Önceden olmasada belki troid probleminde ortaya çıkmış olabilir

Tatlım sporunu az yapmıyosun aslında ama sürekli bi yorgunluk varsa b 12 yada demir eksikliğin olabilir
Bence Dr git bi kan testi yaptır
Önceden olmasada belki troid probleminde ortaya çıkmış olabilir
Daha 1.5 ay oldu doktora gittim. Herşey normal dedi doktor.

Emelcım menu guzelken yazıp kotuyken yazmamak olmamlı bence o yuzden yazmalısın buraya yazıcam dıye cogunuz kendımızı frenlıyoruz sende yaz dısıplınlı olursun bu sayede elestırı alınca ınsan kendını topluyor

Bence yinede bi ayran falan iç tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…