💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım detoks yapacaksan tek 1 tanesi olsaydı daha faydalı olur
Bende tek ananas çok işe yarıyor

Arastırdım yumurta ananas beraber yapan olmus yumurta bana yarıyor ananasta senden aklımda kalmıs zaten ınce dılım koydum menume normalde bu kadar sık acıkmam suan fecı acım doymuyorum :))))))abla yarın lıght yogurtdan ayran yapsam haşlama tavuk gogsu nasıl olur

Canım çok geçmiş olsun..Zaman zaman erkekler bir tuhaflaşıyor hiç üzme kendini.Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler.Allah anneciğine uzun ömürler versin.
Teşekkürler canım . Ben takmamayi öğrendim o yüzden aldirmiyorum artık. Herkese de tavsiye ediyorum kendimizi yıpratmaya değmez. Dışarı çıkıp derin bir nefes alıyorum ve hepsi geçiyor.

Bende bugün yine ananas yapıyorum
Öğlen zor yedim 2 lokmada peynir aldım

Ayranı eti tuzsuz yaparsan dahada iyi olur
Bende bu hafta 1 gün pro yapabilirim

Bende bugün yine ananas yapıyorum
Öğlen zor yedim 2 lokmada peynir aldım

Ayranı eti tuzsuz yaparsan dahada iyi olur
Bende bu hafta 1 gün pro yapabilirim

Psıkolejıkmıdır nedır yumurta ananas doymadım açım ama yapcak bıse yok bana yarayan seylerı mıks yapıp yıcem yarın ıcın aldım tavugu haşlayıp bol baharatlı yerım ayranıda lıght yogurttan yaparım bıde bunu denıyım bu hafta ıns sanada yarar

Hafta sonunu mutlu karşılamanız dileğiyle kızlar. Umuyorum ki önümüzdeki hafta daha sakin olur sizi takip edebilirim. Cuma bildirimleri oluyordu herkes yapmıştır sanırım bnde yapayım. 101.6 yim ama regl olmanın etkisi dir diye tahmin ediyorum. Çünkü hissedilir derecede ödeme sahibim önümüzdeki hafta kendimi 99 da görmek istiyorum. Hepinizi öptüm

Sevindirik oldum
Allah iyiliğini varsin kız
Bizde seni öptük..

MENUM

KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 1 h.yumurta 15 patates kizartma

SAAT 11.00 tek sekerli t.kahvesi

OGLE 13.30 1 tavuk durum (pideliydi) 2 sb ayran

SAAT 17.00 1 sb cappicino

( bime gelmis nescafenin makinasi ondan aldim capiccino yaptim ama sevmedim iade etmeye gitti esim)

AKSAM 1 sb ayran yada sut icerim

Su 2

Oooh dürümler pideler afiyet olsun emel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…