Ne yapıyosunNormalde not alıyodum ama almamısım bugun detoks yapıyorum ınada bındı artık :)
Ne yapıyosun
Tatlım detoks yapacaksan tek 1 tanesi olsaydı daha faydalı olurYumırta ananas baska bıse yemıycem yarın dusunuyorum ayran tavuk gogsumu yapsam
Tatlım detoks yapacaksan tek 1 tanesi olsaydı daha faydalı olur
Bende tek ananas çok işe yarıyor
Teşekkürler canım . Ben takmamayi öğrendim o yüzden aldirmiyorum artık. Herkese de tavsiye ediyorum kendimizi yıpratmaya değmez. Dışarı çıkıp derin bir nefes alıyorum ve hepsi geçiyor.Canım çok geçmiş olsun..Zaman zaman erkekler bir tuhaflaşıyor hiç üzme kendini.Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz demişler.Allah anneciğine uzun ömürler versin.
Bende bugün yine ananas yapıyorumArastırdım yumurta ananas beraber yapan olmus yumurta bana yarıyor ananasta senden aklımda kalmıs zaten ınce dılım koydum menume normalde bu kadar sık acıkmam suan fecı acım doymuyorum :))))))abla yarın lıght yogurtdan ayran yapsam haşlama tavuk gogsu nasıl olur
Bir dönerim pir dönerim diyon yani arkadaşımBende bugün yine ananas yapıyorum
Öğlen zor yedim 2 lokmada peynir aldım
Ayranı eti tuzsuz yaparsan dahada iyi olur
Bende bu hafta 1 gün pro yapabilirim
Bende bugün yine ananas yapıyorum
Öğlen zor yedim 2 lokmada peynir aldım
Ayranı eti tuzsuz yaparsan dahada iyi olur
Bende bu hafta 1 gün pro yapabilirim
Harika menü..Menüm
09:30
Çavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost
3 yeşil, 3 siyah zeytin
1 fincan süt
13:30
3 köfte
Semizotu salatası
4-5 tane çilek
16:00
2 kuru incir
19:00
1 kase tavuk çorbası
Salata
Su 2 lt olmuştur yatana kadar artar.
VallaValla mı?
Teşekkürler ablişim mucuk :)
Allah iyiliğini varsin kız
Sevindirik oldum
Bizde seni öptük..Hafta sonunu mutlu karşılamanız dileğiyle kızlar. Umuyorum ki önümüzdeki hafta daha sakin olur sizi takip edebilirim. Cuma bildirimleri oluyordu herkes yapmıştır sanırım bnde yapayım. 101.6 yim ama regl olmanın etkisi dir diye tahmin ediyorum. Çünkü hissedilir derecede ödeme sahibim önümüzdeki hafta kendimi 99 da görmek istiyorum. Hepinizi öptüm
Oooh dürümler pideler afiyet olsun emel..MENUM
KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 1 h.yumurta 15 patates kizartma
SAAT 11.00 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 13.30 1 tavuk durum (pideliydi) 2 sb ayran
SAAT 17.00 1 sb cappicino
( bime gelmis nescafenin makinasi ondan aldim capiccino yaptim ama sevmedim iade etmeye gitti esim)
AKSAM 1 sb ayran yada sut icerim
Su 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?